Merhaba arkadaşlar bu konudan eminim bir çok kez açılmıştır ama ben hep eski gönderileri gördüm ve cevap alamayacağımı düşündüğüm için tekrar açtım benim sorum şu 4 ay 10 günlük bebeğim var 2.ayından beri göz temasi bariz bir şekilde kuruyor konuşuyoruz bakiyor gülüyor sesler çıkarıyor komiklik yaparsak kahkaha atıyor buraya kadar çok güzel bir kaç gündür kalabalık aile ortamina girdik çok insan vardı şehir dışına çıktık sürekli farklı ortamlar gördü oralarda birileri seslendiği zaman hemen bakmadı göz temasları kisa kısaydı kucaktan kucağa gezerken öyle bize yaptığı gibi odaklanmadı insanlara ara ara güldü sadece.
Bunun sebebi evimiz disinda degisik ortama girmesi midir etrafi incelemesi normal mi su an için farkli insanların yüzlerine odaklanmamai normal mi ilk çocuğum anlayış gösterirseniz sevinirim elbette cok büyük beklentilerim yok bebekten ama kuzenimin cocugu otizmli ve cok gec tanı konduğu için çok zorlanıyorlar onu gördükçe ben de endişelendim
Bu arada beni tanıyor ortama girince yanında ben yoksa yabanciliyor ben kucağıma alınca alışıyor sonra insanların kucaklarına gidiyor
Bunun sebebi evimiz disinda degisik ortama girmesi midir etrafi incelemesi normal mi su an için farkli insanların yüzlerine odaklanmamai normal mi ilk çocuğum anlayış gösterirseniz sevinirim elbette cok büyük beklentilerim yok bebekten ama kuzenimin cocugu otizmli ve cok gec tanı konduğu için çok zorlanıyorlar onu gördükçe ben de endişelendim
Bu arada beni tanıyor ortama girince yanında ben yoksa yabanciliyor ben kucağıma alınca alışıyor sonra insanların kucaklarına gidiyor