Çocuk Hastalıkları 4 aylık bebeğim kafasını çarptı cok korkuyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

medidduru

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
11
0
286
İstanbul
kızlar merhaba,

4 aylık bebeğim var ve bebeğime yeni puset aldık ve evin içinde alışması için tur attırıyordum yarı oturu şekildeydi ve daha yatık olması için yandan arkaya doğru eğilmesini sağladım bu sırada bebeğim arabaada yatıyordu ve . düşünemedim kafasını vurdu geriye doğru cok ağladı sonra sustu olaydan bir 30 dk sonrada uyudu sizce bişey olmuşmudur cok korkuyorum

İnşallh bişey olmaz ama bnce uyutman doğru olmamış.Sen kaldır onu ateşine falan bak.uyutma birkaç saat.Bişeyden şüphelenirsende dr.a götür.Neşesi iyiyse korkma .Halıya düştüyse bişey olmaz Allhın izniyla ama temkinli ol gece kontrol et mutlaka

gecmis olsun canim,insan bebegine ne kadar baksana.malesef her zaman koruyamiyor.benim kizim kucukken 3 4 aylikken yatakdan dusmusdu.basinida carpmisdi.suan 2 yasinda.cok sukur bir sey olmadi.korkma canim insalllah bir sey olmamisdir.kusma falan yoksa.endiselenme,

geçmiş olsun umarım birşey olmamıştır.benim bebeğimde 4 aylık ve kafasını ara sıra özellikle kucaktayken bize çarpıyor ilk başlarda çok endişeleniyordum,çok şükür birşey olmuyor tabi sizin durum farklı şiddetli çarptıysa doktora götürün keşke bir süre uyanık tutsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…