Bebegim yaklasık 20 gündür memeyi reddediyor bugun ise 4 aylık oldu ilk baslarda emzikle sakinleştirip sonra memeyi veriyordum oluyordu ama artık olmuyor bende ilk mama veriyorum artık sonra mamayı bi iki kere cektikten sonra memeyi vermeye başladım ama bugun hiç meme istemedi memeyi agzına götürdüğüm amn başlıyor aglamaya ama nasıl aglamak sanki kan alıyorlar iğne vuruyorlar öyle bir ağlamak sadece mama verdim maalesef kızıma böyle devam ederse sütümde gidecek diye korkuyorum böyle bir şeyler başına gelen var mı acaba maalesef artık çok yoruldum geçiyor mu. Bu evre nasıl bir yol izlenmeli ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları 4 aylık bebeğim emmeyi reddediyor
- Konu Sahibi Aylin0701
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.126
- 33
Ben de meme reddi yaşıyorum bebeğim 6 aylık, 1 sene boyunca uykuda mi emzirdinizUykuda vermeyi deneyebilirsiniz.
benim kızım bir yıl bu şekilde emdi üç aylıkken başladı meme reddi..
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Evet önce ayağımda sallıyordum uyuyunca uykuda alıyordu dönem dönem oldu. arada düzelip kendi emiyor bir yılın 3 ayı falan ataklar hâlinde geçtiBen de meme reddi yaşıyorum bebeğim 6 aylık, 1 sene boyunca uykuda mi emzirdiniz
- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
Bende aynılarını yaşadım 3-4 aylıkken başladı dediğiniz gibi inanılmaz bi ağlama oluyordu. Kıyamet kopuyordu resmen.. Benim bebeğim bacaklarının çıplak kalmasını çok severdi bi ara hep soyup emzirmiştim emmişti öyle alışmıştı tekrar. Ama gece beslenmesi asla olmadı hiç istekli emmedi 9 aylıkken de kendisi bıraktıBebegim yaklasık 20 gündür memeyi reddediyor bugun ise 4 aylık oldu ilk baslarda emzikle sakinleştirip sonra memeyi veriyordum oluyordu ama artık olmuyor bende ilk mama veriyorum artık sonra mamayı bi iki kere cektikten sonra memeyi vermeye başladım ama bugun hiç meme istemedi memeyi agzına götürdüğüm amn başlıyor aglamaya ama nasıl aglamak sanki kan alıyorlar iğne vuruyorlar öyle bir ağlamak sadece mama verdim maalesef kızıma böyle devam ederse sütümde gidecek diye korkuyorum böyle bir şeyler başına gelen var mı acaba maalesef artık çok yoruldum geçiyor mu. Bu evre nasıl bir yol izlenmeli ?
Diş çıkarma üstten aslında pıtır pıtır bişiler geliyor ama bilmiyorum yinedeDiş falan çıkarma durumu var mı acaba ben bi ara kucağıma alıp gezdirerek emzirmiştim olmadı bir doktora gidip danışın
Benimkide geceleyin emiyor uyku semesi memeyi alıveriyor agzına emiyor ama bu seferde gece uyandırdıgım için uykusu kaçıyor gibi oluyor soyupta emzirmeye çalıstım ama maalesef olmadı biberonla emziği hemen alıyor amaBende aynılarını yaşadım 3-4 aylıkken başladı dediğiniz gibi inanılmaz bi ağlama oluyordu. Kıyamet kopuyordu resmen.. Benim bebeğim bacaklarının çıplak kalmasını çok severdi bi ara hep soyup emzirmiştim emmişti öyle alışmıştı tekrar. Ama gece beslenmesi asla olmadı hiç istekli emmedi 9 aylıkken de kendisi bıraktı
Uykuda sadece gece verebiliyorum öyle emiyor ama bu seferde uykusunu kaçırıyorum maalesefUykuda vermeyi deneyebilirsiniz.
benim kızım bir yıl bu şekilde emdi üç aylıkken başladı meme reddi..
- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Umarım geçicidir, benim bebeğim 3 aylıkken reddetti. 4-5 ay gece uyurken emzirdim sadece gündüzleri de sağıp verdim, sonradan geceleri de emmeyince mama+sağılmış anne sütüyle bir 4-5 ay daha o şekilde devam ettik. Artık sütüm bitti maalesef sadece mama içiyor. Çok zor emmeyen bebek, kolaylıklar diliyorum.
Kızımda besin alerjisi vardı o yüzden reddetti memeyi, bunun teşhisini yaptıktan sonra da biberona alışmış oldu o yüzden de iyice reddetti memeyi. Sizde de olabilir mi diye düşündüm gaz sancıları, kakada mukus, kan vs gibi şikayetleri de var mı bebeğinizin?
Kızımda besin alerjisi vardı o yüzden reddetti memeyi, bunun teşhisini yaptıktan sonra da biberona alışmış oldu o yüzden de iyice reddetti memeyi. Sizde de olabilir mi diye düşündüm gaz sancıları, kakada mukus, kan vs gibi şikayetleri de var mı bebeğinizin?
Ayaktada çıplacıkta gezdirdim inadı tutuyor bi sğtlü almıyor başlıyor ağlamayaDeneyimlemedim ama önce meme verin sonra mama. Ayakta gezerken deneyin. Benimiki meme asığı ama huzursuzlandığında öyle yapıyorum.
Gaz sancıları ve kakada mukus var aslında ama kan vs gelmedi yarın doktora gidicem bi onuda sorayım çok saçma geldi bana 3 ay emdi ama şu an deliriyor resmen meme almamak için süt var ama emmiyor böyle böyle sütüm bitecek maalesefUmarım geçicidir, benim bebeğim 3 aylıkken reddetti. 4-5 ay gece uyurken emzirdim sadece gündüzleri de sağıp verdim, sonradan geceleri de emmeyince mama+sağılmış anne sütüyle bir 4-5 ay daha o şekilde devam ettik. Artık sütüm bitti maalesef sadece mama içiyor. Çok zor emmeyen bebek, kolaylıklar diliyorum.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Sabredin atak zamanları filan diyedir umarım.Gaz sancıları ve kakada mukus var aslında ama kan vs gelmedi yarın doktora gidicem bi onuda sorayım çok saçma geldi bana 3 ay emdi ama şu an deliriyor resmen meme almamak için süt var ama emmiyor böyle böyle sütüm bitecek maalesef
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Üst zorlar benim kızda da çıkıyor tetagil ya da jel kullanabilirsiniz onlar birazda olsa geçirirDiş çıkarma üstten aslında pıtır pıtır bişiler geliyor ama bilmiyorum yinede
- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Doktora danışmakta yarar var derim. Emmediği zamanlarda da inatlaşmayın, ters tepiyor bu sefer alacağı varsa da almıyor memeyi. Tavsiyem sütünüz azalmasın diye makineyle ya da elle sağın.Gaz sancıları ve kakada mukus var aslında ama kan vs gelmedi yarın doktora gidicem bi onuda sorayım çok saçma geldi bana 3 ay emdi ama şu an deliriyor resmen meme almamak için süt var ama emmiyor böyle böyle sütüm bitecek maalesef