Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkidaşalr; Anne sütünü sağarak veren var mı bebişine ? bide kaç cc içmeli bebişler?

ben:))
öğlene kadar çalıştığım için saat 10 da 160-180 cc arası içio.pzt ıtıbaren tam gun çalışıcam için her üç satte bir o kadar içmesi gerekio. yani bizim doktorun söylediği 3 satte bir 180. 3 saati aşağı düşürmeki iyice acıksın ve içsin tamamını.

bayanlar nasılsınız?biz bugün doktora gittik.bronşit olmuş bebeğim.çok terliyo ya.gece uykusu da çok fena.napıcazzz?

seninki kaç gr alıyo 1 ayda yada kaç gr ? Bezi hafifmi ağır mı ? günde kaç kaka yapıyo?

valla benimki ayda 1 kilo alıyodu taki 1.5 ay öncesine kadar şimdi kilo alımı azaldı geçen ay 450 gr tek almış çok az emiyor..bezleri de öyle dolu dolu olmuyor sabah çıkardığım bezle birlikte en fazla 4 ya da 5 bez değiştiriyprum.benimkinin kaka sorunu da var doğduğundan beri ıkınarak yapıyor..bazen günde 1 kere bazen 2 3 güne 1 yapıyor..şimdi idrarı da sorun olmaya başladı ıkınıyo yaparken idrar tahlili kültür temiz çıktı..niye böyle anlamadım..bi de yaparken az yapıyo bazen 2 dk sonra tekrar biraz daha yapıyo..çok ilginç yani...

Ben Kısların sözünü dinledm sonunda :))) max 3 min 2 saatte br emziriyorum azcık düzeldi bez ağırlığı falan bakalım ay sonunda kaç gr alıcaz:))

bayanlar nasılsınız?biz bugün doktora gittik.bronşit olmuş bebeğim.çok terliyo ya.gece uykusu da çok fena.napıcazzz?

canım geçmiş olsun tekrar.miniğinin Allah şifasını versin.Nerde üşüttü böyle?ya da kimden geçti?bu aylara çok dikkat etmek lazım.öksürüp hapşırırken uyanırdı benimki.sabır diliyorum.rezene papatya karışımının iyi geldiğini söylrdi benim bir arkadaşım.hem rezene uyumasını da sağlar.ben içiriyordum.şu milupanınkilerden.
terlememesi için ne yapabilirsin bilemiyorum ama sık sık değiştirmek gerekiyor ya o sırada bile üşütebiliyorlar.odanın havasını ayarlasan.soğuk buhar makinesi var mı?
biz de 5 aylık olduk artık.daha çok yoruluyorum.sürekli bir mızmızlaması var.bir şey isterse ya da istemezse başlıyor hıh hıh hıh... of çok fena yani.her istediği olmalı.yatmamalı gezmeli oynamalı....gündüzleri gene pek uyumuyor.bazı akşamlarda sürekli uyanıyor.bütün gün tepemde...sabahları çok erken uyanmaya başladı
bir de her şeyi ağzına atıyor.eline bir şey veremez oldum.her şeyi emmek istiyor.sizinkiler de böyle mi?
giysilerini kaç derecede yıkıyorsunuz arkadaşlar?ben 40 da yıkıyorum ama daha sıcakta yıkamak lazım gibi geliyor.çünkü benim makinenin çocuk programı var 65 derece.ama giysilerinin de genelde arkasında 30 -40 derecede yıkayın deniyor. bir kere attım 65 e çok fena çıktı giysiler.

canım çok sağol.rezeneyi denicem.çık terliyodu eskiden de bi birikim sanırım.benden de geçmiş olabilir.ben bi kaç gün kötüydüm.nasıl öksürüyo.tavsiyelerin için de teşekkürler.buhar makinem var.biz de 5 aylık olduk bugün.aynen çok yoruyo.benimki de sabahları eskiye göre 3 saat falan erken uynıyo .artık hastalıktan mı neden bilmiyorum.zaten bu aralar uykular çok fena.sürekli SALLIYORUM.tracy hoog lar hayal oldu.uyusun da nasıl uyursa uyusun der olduk.ben 30-40 da yıkıyorum.2 kere durulamaya çalışıyorum.bence yeterli.

benım kızımda 4,5 aylık 2. ayından sonra gece ve gunduz 1 saat bıle uyumadıgı ıcın sutum cok azaldı 4. ayından sonra ek bıseyler vermeye basladım..kılo alımı 1 aya yakın sabıtlenmıstı cunku...sımdı kılosu daha ıyı sutumu sagıyorum ıcerde kalması ve daha cok gelsın dıye gecede sadece emzırıyorum...

kakasını ıkınarak yapan bebegın annesı olan arkadasın bebegının gaz problemı muhtemelen devam edıyodur..alttan ne kadar cok gaz cıkarırsa bılkı bebegınde o kadar gazlı bı bebektır..kızım kolık tı ılk 3 ay dehset gectı ıkınmaktan nefesı kesılıyo ve öksurmeye baslıyordu ve 3 ay boyunca kendı kendıne kaka yapmadı hep benım mudahalemle yaptırdık..cunku kaka ıcerde gazla bırlesınce kızım cıglık feryad gece 4 5 gıbı baslıyordu...3. ayında bıcak gıbı kesıldı cunku gaz cıkarmaya basladı..sımdı kaka sorunumuz yok ıkınma dıye bıseyde yok elhamdulıllah...tek sorunumuz uyku hala sabaha kadar 10 kez uyanıyor dr lar da bısey demıyor,cıkamadım ıcınden...

günaydın kızlar. uzun zaman oldu girmeyelii. sizlerde çook girmemişsiniz. bebişler büyüdükçe rahat bırakmıyo artık. bugün kızım 5 aylık oldu :)) ufacık hallerini hatırlıyorum hiç inanamıyorum ne ara bu kadar büyüdü. artık kendi kendine dönüyo durmadan hehe heee diyye sesler çıkarıyo. babasını gördüğü an gülmeye başlıyo (( anneye hiç pas vermiyoooo bugün doktora gidicez kontrolü var bakalım kaç kilo almış. bu ara iştahı pek yoook.

feysabcım geçmiş olsun. allah acil şifalar versin..

günaydınn, hakikaten pek uğrayamaz olduk artık, zaman geçtikçe de zorlaşacak gibi görünüyor. Bizimki birşey almak isterse dönüyor, mesela pamuk torbasını yakınlarında görürse onu almak için, oyun halısında kısa süre kendi kendine kalabiliyor eğer müzik de açıksa, ayaklarımız sürekli ağzımızda, çorapları ıslanıyor, değiştiriyorum yine ıslanıyor:) napıcam şaşırdım, playskoolun çıngıraklı patiklerinden alıcaz sanırım, umarım işe yarar:)

evet smy bayadır gelmedin özledik.teşekkür ederim.yine dr.daydık.bronşilitmiş kızım.iğne oldu.buhar verdiler.çok zor geçiyo.biz de dün 5 e girdik.hyrlı olsun.inş.herşeyi güzel çıkar.biziki çok dönmüyo ve babacı.onu görünce ağız kulaklarda.ben de kıskanıyorum tabi.

günaydın meis.bizimki daha ayakları ağıza alamadı.oyun halısını da pek sevmiyo.sıkılıyo hemen.zaten hasta kuzucum.hep kucağımızda.

feysab geçmiş olsun yaa, nasıl üşütmüş öyle minik, kıyamam, iğne filan ...dikkat et fazlaca giydirip çok terletme hasta diye daha da hasta edersin. Çok geçmiş olsun tekrar

hoşgeldin canım.bazı zorluklar geçti.yeni zorluklar başladı.benim kız da sürekli uyanır oldu bu arada.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

feysab geçmiş olsun yaa, nasıl üşütmüş öyle minik, kıyamam, iğne filan ...dikkat et fazlaca giydirip çok terletme hasta diye daha da hasta edersin. Çok geçmiş olsun tekrar

teşekkürler meis.bakamadım diye üzülüyorum o öksürdükçe.

iremguzum uyku sorunu bizde de var, tracy hogg un kitabını aldırdım bir de, sanki okuyacak vakit uygulayacak bebek varmış gibi:)) uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayız biz de, ama çok sık uyanıyor geceleri, gündüz zaten 30 dakikadan fazla uyumuyor uyuttuğumda, belki ek gıdaya geçince geceleri bu kadar sık acıkmaz diye kendimi kandırıyorum. Sadece anne sütünde son 1 ayımızdayız zaten...savaşarak bu ayı da atlatıcaz inşallah

ayy kıyamam feysab öyle düşünme, emmedikçe benim ağlamam gibi olmuş, çocuk dediğin düşe kalka hastalana iyileşe büyüyecek, Allah beterlerinden korusun. Şifası olmayan dert vermesin...

slm feysab benim kızımda hasta oldu maalesef bronşit başlangıcı olabilir geçmezse hastaneye yatırıcam dedi doktor öksürük hırıltı nezle hepsi var maalesef antibiyotik şurupla ventolin şurup verdi çarşamba kontrol var Rabbimden şifa diliyorum o acı çektikçe bende acı çekiyorum her öksürüşünde birde isalde oldu 5 günde 600 gram kaybımız var kilo veriyor iyice halsiz kaldı kuzum

geçmiş olsun canım. inşallah hastaneye yatmadan atlatır. allah şifşalar versin. salgın mı var bebekler hep böyle hasta. birde diş çıkarma döneminde çocuklar hastalığa yatkın olurmurmuş. diş çıkarma gibi bi durum yok de mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…