Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
pek zayıf değilim ams az kilom kaldı

idrarı kokuyo.bide emerken bi süre sonra ağlıyo.

senin de az kalmışş

benmkinin idrarında koku yoktuda memeyi ağzına verdiğim an ağlıyordu kafasına geriye doğru çekiyordu. Allah yardımcınız olsun , atlatıyorsunuz ama şuruptan sonra

iki ayda sadece 1 kilo alabildi doktoruma söyledim iştahı için bişey yapamam bebekler biberonla tanıştığında anne memesinden soğurlar dedi sadece vitamin verdi 3 kg doğdu şimdi 6 kg sizlerin kg nasıl

iki ayda sadece 1 kilo alabildi doktoruma söyledim iştahı için bişey yapamam bebekler biberonla tanıştığında anne memesinden soğurlar dedi sadece vitamin verdi 3 kg doğdu şimdi 6 kg sizlerin kg nasıl

6333 benmkisi , bizde enfeksiyon nezle öksürük atlattık şimdide bronşiolit başlangıcındayız. enfeksiyondan dolayı olabilir iştahsızlığı. bimn kızı da biberonla tanıştı ama hala memeyi cap cup emiyo.

Allah hepsine de şifa versin bizimkinin iştahsızlığı doğuştan böyle hep huysuz ağlar ağlar ağlardı nedensiz hemde battaniyede günler geceler salla anam salla böcük böcük bakardı durdukkmuda basardı çığlığı günde 1 yada 2 saat anca uyurdu 5 dk uyuyr tekrar uyanırdı doktora daha doğrusu doktorlara götürdük nedeni ne bu ağlamaların herşeyi sağlığı iyi dediler bizim kız meğerse kolikmiş gazda vardı tabi şükür geçti o günler çok depresyona girdim ama hala huysuzluğu var maalesef kucak istiyo gezmek istiyo sürekli sevgisi de olmasa bu annelik zor ama dünyaya bedel herşeye rağmen

bizimki de kucak bebeği : )

nursen sana bişi sorcam.siz idrar tahlili yaptırmıştınız demi?biz de yaptırcaz da bi türlü o torbaya idrar dolmuyo.yani dışına sızıyo.siz nasıl yaptınız?

bende ilkini hastanede taktırdım sonra kendim evde yaptım bi problem olmadı. bu arada kız bebeklerinki farklı oluyo..

arkadaşlar valla sizin kiloları duyunca kendimi çoook kötü hissettimm ben 58 ile hamile kaldım doğuma 73 kilo ile gittim şimdi 72 kiloyum. ve kızım 3800 doğduu. sizler ne güzell 3-5 kiloda olsa vermişsiniz..nasıl vericem bu kiloları bilmiyorumm.

Günaydın Kızlar;
Benm bebiş geceleri 1 saat arayla uyanıyo neredeyse , emmek istiyo emziriyorum 3-5 dakikaya kalmaz uyuyo tekrardan. Yaa geceleri kalkmaktan nerede yattığımı bile unutuyorum. Kendimi yatağın ayakucunda buluyorum (( sizinkilerdede var mı gece kalkmaları sık sık. benmki1 --2 hafta öncesine kadar uyanmöıyordu ben alarm kurup emziriyordum

ben aldığım kiloyu vermeyeyim diye gece yarısı ekmek arası yapıyorum kendime :)) gerçi benm karnım çok acıkıyo bide hamilelkte hiç aş ermedim ama emzirirken sürekli canım bişeler çekiyo.

bizimki de öyle. önceden 5 saat bile uyuduğu olurdu. genelde 3 saat aralıksız uyurdu.ben uyandırmıyordum. doktor emzirmek için uyandırma demişti. şu 1 aydır 2 saat bile uyusa şükrediyorum. artık gece kaç kere kalktım ne zaman bebeği yatağına bıraktım hatırlamıyorum.yatağın içinde bile aradığım oluyor uyanınca. emzirirken uyuyakalıyorum boynum tutuluyor

benim bebişte bu aralar geceleri çok huysuzlanıyo. ben kalkıp emzirmiyorum beşiği sallıyorum uyuyo biraz sonra tekrar mızıldanıyo bi daha sallıyorum. genelde 3 saatte bir emziriyorum gece. her seferinde kalkarsam çocuk huy edinir. o yüzden belli zaman geçmesini bekliyorum.

Ben de bizimkine has zannetmiştim. Huyu değişti resmen çocuğun gündüz zaten çok az uyuyor en azından gece uykusu düzenli diyordum, saat başı kalkmaya başladı minik cadı. Biraz gazla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli ıkınıyor ve pırtlıyor:)

ben de öyle zannetmiştim. geceden beri uykusuz kaldığıma yanmıyorum da kara kara düşünüyorum bu çocuğun nesi var diye. demekki 4. aydaki bebeklerin geneli böyle. bir de facedeki gruptaki annelerin söylediklerinden anladığım kadarıyla da kilo alımı yavaşlıyor bu ay. ortak sorunlar bunlar.

Ben de ayırmadım daha, muhtemelen bir süre daha bizimle olur. Bizim evde odaların arasında epey mesafe var ağladığında duyamam filan bütün gece evhamdan uyuyamam bu sefer.

aslında yazın ayırmak istiyordum ama eşim çok horluyor:) gece acaba diyorum biraz da ondan mı sürekli uyanıyor. bir denesem fena olmayacak aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…