pek zayıf değilim ams az kilom kaldı
idrarı kokuyo.bide emerken bi süre sonra ağlıyo.
senin de az kalmışş
Ben sana ne kadar üzülme desem de kendini üzeceksn tıpkı benm gibi , benm bebeğim geçen ay sadece 400 gr aldı , enfeksiyondan dolayı emmiyormuş bebişim. şimdi oranı düştü maşallah barekallah kızıma her 1.5 saatte emzirebiliyorum . gerçi herzaman istemiyo ama aykat oyalayarak emziriyorum. emmemesinden daha iyidir. tahlilden sonra geçer inşallah iştahsızlığı. benmki ne devam sütü nden kaşık maması hiçbirini almadı bile . 5 saat hiç emmediğini bile biliyorum yani
iki ayda sadece 1 kilo alabildi doktoruma söyledim iştahı için bişey yapamam bebekler biberonla tanıştığında anne memesinden soğurlar dedi sadece vitamin verdi 3 kg doğdu şimdi 6 kg sizlerin kg nasıl
benmkinin idrarında koku yoktuda memeyi ağzına verdiğim an ağlıyordu kafasına geriye doğru çekiyordu. Allah yardımcınız olsun , atlatıyorsunuz ama şuruptan sonra[/QUOT
aaminnn canım
Allah hepsine de şifa versin bizimkinin iştahsızlığı doğuştan böyle hep huysuz ağlar ağlar ağlardı nedensiz hemde battaniyede günler geceler salla anam salla böcük böcük bakardı durdukkmuda basardı çığlığı günde 1 yada 2 saat anca uyurdu 5 dk uyuyr tekrar uyanırdı doktora daha doğrusu doktorlara götürdük nedeni ne bu ağlamaların herşeyi sağlığı iyi dediler bizim kız meğerse kolikmiş gazda vardı tabi şükür geçti o günler çok depresyona girdim ama hala huysuzluğu var maalesef kucak istiyo gezmek istiyo sürekli sevgisi de olmasa bu annelik zor ama dünyaya bedel herşeye rağmen
mrb arkdaşlar bende yeni üye oldum başlık dikkatimi çekti benimde 4 aylık kızım var umarım sağlıkla huzurla büyütürüz bebişlerimizi
nursen sana bişi sorcam.siz idrar tahlili yaptırmıştınız demi?biz de yaptırcaz da bi türlü o torbaya idrar dolmuyo.yani dışına sızıyo.siz nasıl yaptınız?
arkadaşlar valla sizin kiloları duyunca kendimi çoook kötü hissettimmben 58 ile hamile kaldım doğuma 73 kilo ile gittim şimdi 72 kiloyum. ve kızım 3800 doğduu. sizler ne güzell 3-5 kiloda olsa vermişsiniz..nasıl vericem bu kiloları bilmiyorumm.
Günaydın Kızlar;
Benm bebiş geceleri 1 saat arayla uyanıyo neredeyse , emmek istiyo emziriyorum 3-5 dakikaya kalmaz uyuyo tekrardan. Yaa geceleri kalkmaktan nerede yattığımı bile unutuyorum. Kendimi yatağın ayakucunda buluyorum(( sizinkilerdede var mı gece kalkmaları sık sık. benmki1 --2 hafta öncesine kadar uyanmöıyordu ben alarm kurup emziriyordum
Günaydın Kızlar;
Benm bebiş geceleri 1 saat arayla uyanıyo neredeyse , emmek istiyo emziriyorum 3-5 dakikaya kalmaz uyuyo tekrardan. Yaa geceleri kalkmaktan nerede yattığımı bile unutuyorum. Kendimi yatağın ayakucunda buluyorum(( sizinkilerdede var mı gece kalkmaları sık sık. benmki1 --2 hafta öncesine kadar uyanmöıyordu ben alarm kurup emziriyordum
arkadaşlar bebeğin odasını ayıran var mı?
Günaydın Kızlar;
Ben de bizimkine has zannetmiştim. Huyu değişti resmen çocuğun gündüz zaten çok az uyuyor en azından gece uykusu düzenli diyordum, saat başı kalkmaya başladı minik cadı. Biraz gazla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli ıkınıyor ve pırtlıyor:)
Ben de ayırmadım daha, muhtemelen bir süre daha bizimle olur. Bizim evde odaların arasında epey mesafe var ağladığında duyamam filan bütün gece evhamdan uyuyamam bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?