Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
meraba kızlar.doğumdan sonra kilolarınızgitti mi eski kilolarınıza ulaştınız mı.ben kilolarımı veremedim hatta kilo aldım

meraba kızlar.doğumdan sonra kilolarınızgitti mi eski kilolarınıza ulaştınız mı.ben kilolarımı veremedim hatta kilo aldım
benimkilerde gitmedi kaldılar.doğumdan sonra sadece 3 kilocuk gitmişti.millet 8-9 kilodan bahsediyor.zaten kızım 3 kilo doğdu.şmdi ekmek yememe işine girdim.ama 3 gün yemeyip 4 gün yiyorum.

benimkilerde gitmedi kaldılar.doğumdan sonra sadece 3 kilocuk gitmişti.millet 8-9 kilodan bahsediyor.zaten kızım 3 kilo doğdu.şmdi ekmek yememe işine girdim.ama 3 gün yemeyip 4 gün yiyorum.

ben doğuma gittiğim kiloya ulaştım ve kızım 3800 doğdu.sütüm az diye ne derlerse yiyorumm.iyice şiştimm..

mrb arkdaşlar bende yeni üye oldum başlık dikkatimi çekti benimde 4 aylık kızım var umarım sağlıkla huzurla büyütürüz bebişlerimizi

nursen sana bişi sorcam.siz idrar tahlili yaptırmıştınız demi?biz de yaptırcaz da bi türlü o torbaya idrar dolmuyo.yani dışına sızıyo.siz nasıl yaptınız?

idrar torbası aldınız değil mi? kız bebekleri için bantlı süngerli var , üstten alta doğru yaıştırdık hemde 3 kere aldık bi sorun yaşamadık. özel hastaneye gidiyorsanız ilk olarak ordaki hemşireye takdır istersen biz öyle yapmıştık bize ayrıntılı bi şekilde göstermişti hemşire

neden alamıyorum bilmiyorum ki eczaneden aldığımız o torbayı koyuyorum ama hep dışına yapıyo içine akıtmıyo nedense kaç kere denedim ama olmadı maalesef

çok alttan yada üstten bantlıyorsundur , iyice bak ortala bide biliyorsunuz değil mi yarım saat içinde tahlil yapılacak yere götürmeniz lazım idrarı... Sizinkilerdede mi iştahsızlık memeyi red etme durumu var?

sağol canım bilgilendirdiğin için.öel.çok az doldu.yeter inş.
hoşbulduk şükür slm veren oldu patlıcaktım yoksa yaaa bu arada idrarı alamamışsın bebeğinin sanırım aylardır bende alamıyorum kız bebek olduğundan sanırım..

evetzorlandık.senin bebiş neler yapıyo.

evet bizde aynen öyle çok iştahsız beni zor emiyor arada mama veriyorum bazen onuda içmiyor az kilo alıyor bu durumları çok üzüyor beni

Maşallah sende zayıfsın o zaman :))) ben bebekle bi yere çıkınca milletin şaşkınlığını bakışlarından anlıyorum. dikiyorlar gözlerini bakıyorlar aa bu mu doğurmuş dercesine
pek zayıf değilim ams az kilom kaldı
idrarı kokuyo.bide emerken bi süre sonra ağlıyo.
bende 53 le hamile kaldım şimdi 57 kiloyum
senin de az kalmışş

evet bizde aynen öyle çok iştahsız beni zor emiyor arada mama veriyorum bazen onuda içmiyor az kilo alıyor bu durumları çok üzüyor beni

Ben sana ne kadar üzülme desem de kendini üzeceksn tıpkı benm gibi , benm bebeğim geçen ay sadece 400 gr aldı , enfeksiyondan dolayı emmiyormuş bebişim. şimdi oranı düştü maşallah barekallah kızıma her 1.5 saatte emzirebiliyorum . gerçi herzaman istemiyo ama aykat oyalayarak emziriyorum. emmemesinden daha iyidir. tahlilden sonra geçer inşallah iştahsızlığı. benmki ne devam sütü nden kaşık maması hiçbirini almadı bile . 5 saat hiç emmediğini bile biliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…