benimkilerde gitmedi kaldılar.doğumdan sonra sadece 3 kilocuk gitmişti.millet 8-9 kilodan bahsediyor.zaten kızım 3 kilo doğdu.şmdi ekmek yememe işine girdim.ama 3 gün yemeyip 4 gün yiyorum.meraba kızlar.doğumdan sonra kilolarınızgitti mi eski kilolarınıza ulaştınız mı.ben kilolarımı veremedim hatta kilo aldım
benimkilerde gitmedi kaldılar.doğumdan sonra sadece 3 kilocuk gitmişti.millet 8-9 kilodan bahsediyor.zaten kızım 3 kilo doğdu.şmdi ekmek yememe işine girdim.ama 3 gün yemeyip 4 gün yiyorum.
ben hamileyken 45 kg dım , şimdi 52 ve doğuma giderkende 58 dim
mrb arkdaşlar bende yeni üye oldum başlık dikkatimi çekti benimde 4 aylık kızım var umarım sağlıkla huzurla büyütürüz bebişlerimizi
nursen sana bişi sorcam.siz idrar tahlili yaptırmıştınız demi?biz de yaptırcaz da bi türlü o torbaya idrar dolmuyo.yani dışına sızıyo.siz nasıl yaptınız?
mrb arkdaşlar bende yeni üye oldum başlık dikkatimi çekti benimde 4 aylık kızım var umarım sağlıkla huzurla büyütürüz bebişlerimizi
hoşgeldin papatyam:))
hoşbulduk şükür slm veren oldu patlıcaktım yoksa yaaa bu arada idrarı alamamışsın bebeğinin sanırım aylardır bende alamıyorum kız bebek olduğundan sanırım..
zor yanı yokki nden alamadınız ben 3 kere aldım
ben 57 ile hamile kaldım.67.5 ile doğurdum.şimdi59 kiloyum.
neden alamıyorum bilmiyorum ki eczaneden aldığımız o torbayı koyuyorum ama hep dışına yapıyo içine akıtmıyo nedense kaç kere denedim ama olmadı maalesef
sağol canım bilgilendirdiğin için.öel.çok az doldu.yeter inş.idrar torbası aldınız değil mi? kız bebekleri için bantlı süngerli var , üstten alta doğru yaıştırdık hemde 3 kere aldık bi sorun yaşamadık. özel hastaneye gidiyorsanız ilk olarak ordaki hemşireye takdır istersen biz öyle yapmıştık bize ayrıntılı bi şekilde göstermişti hemşire
hoşbulduk şükür slm veren oldu patlıcaktım yoksa yaaa bu arada idrarı alamamışsın bebeğinin sanırım aylardır bende alamıyorum kız bebek olduğundan sanırım..
pek zayıf değilim ams az kilom kaldıMaşallah sende zayıfsın o zaman :))) ben bebekle bi yere çıkınca milletin şaşkınlığını bakışlarından anlıyorum. dikiyorlar gözlerini bakıyorlar aa bu mu doğurmuş dercesine
idrarı kokuyo.bide emerken bi süre sonra ağlıyo.çok alttan yada üstten bantlıyorsundur , iyice bak ortala bide biliyorsunuz değil mi yarım saat içinde tahlil yapılacak yere götürmeniz lazım idrarı... Sizinkilerdede mi iştahsızlık memeyi red etme durumu var?
senin de az kalmışşbende 53 le hamile kaldım şimdi 57 kiloyum
evet bizde aynen öyle çok iştahsız beni zor emiyor arada mama veriyorum bazen onuda içmiyor az kilo alıyor bu durumları çok üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?