Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kimsecikler yok mu?bayanlar takılmıyor muyuz artık buraya?yoksa bebişler mi rahat bırakmıyor?ben emzirdim.uyuyor şimdi.sizinkiler de uyudu mu?

kimse takılmıyo heralde. benim bebiş uyuyalı çok oldu. o uyumuşken bende mutfağı topladım. dün bebişin çamaşırlarını yıkamıştım onları hallettim derken saat gene 11 olmuş. bende birazdan yatarım bizim ufaklık sabah erken kalkıyo. herkese iyi geceler...

bu günlük süt dediklerin gene belirli markaların sütleri demi gene kutu ya da şişede oluyor?

evet cnm sek'in var kutuda ya da şişede oluyor.

kimsecikler yok mu?bayanlar takılmıyor muyuz artık buraya?yoksa bebişler mi rahat bırakmıyor?ben emzirdim.uyuyor şimdi.sizinkiler de uyudu mu?

ben iki gündür mahfoldum valla giremedim doğru dürüst oğlum sürekli kusuyor onunla uğraşmaktan helak oldum.şimdi ilaca başladık bakalım düzelir inşallah ta oda rahatlar bende

Günaydın herkese;
Sanki eskisi kadar vakit bulamıyorum, oğlum daha mı yaramaz oldu acaba:) YAa birkaç gündür sıkıntımız vardı, bir de bugün aşılarımızı olduk umarım ağrı yapmaz bebeğime, zaten ne olduğunu anlayamadığım bir derdi var , korkuyorum dişse diye.

geçmiş olsn , bebişler büyüdkçe daha çok zamn istiyorlar artık . Daha çok kullanıyorlar bizi.

günaydın kızlar. bizim ufaklık iyice huy değiştirir oldu. kendiliğinden ağlıyo muhtemelen kucağa almadığımız için. sonra kucağa alıncada susturamadım uzun süre.şimdi kucağımdan bırakamıyorum gene ağlıyacak diye..

bugün nurtopu gibi yeni bir problemimiz oldu. oğlum sürekli emmek isteyen bir bebekti. 1 saat 1,5 saat ne zaman isteyeceği belli olmuyordu ve genelde emerken uyuyordu. şimdiye kadar istediği zaman emzirdim. uyku ve kusma problemi olunca daha uzun sürelerde emzirmeye karar verdim. 2 gündür 3 saatte bir emziriyordum. istediğinde oyundur falan oyaladım. her emdiğinde uyumaya başladı. yani 3 saat arayla 1 saat uyuyordu 2 saat oyalıyordum. sonra tekrar emzir. böylece günde 3 defa 1 saat uyumuş oluyordu. ama bu gece biraz karnı ağrıdı ve iyi uyumadı. sabaha doğru emzirdim ardından 3 saat uyudu. kalkınca karnı aç olması lazımdı fakat uykusunu da almıştı. şimdi uykusu olmadığı için emmiyor. sanırım emince uyuyacağını düşünüyor. bu konuda şartlandı sanırım. 5 saat oldu neredeyse emmiyor. uykusunun gelmesini bekliyoruz beyefendinin. keyfi yerinde oyun falan istiyor ama benim canım sıkıldı emmeyince( ne olacak şimdi??? uyku düzeliyor emme sorunu başlıyor. iyi emiyor uyumuyor ne olacak bu iş anlamadım gitti.

Oyun oyanrken çok yorman lazım , sonrada sallayıp uyutman lazım. ben öyle yapıyordum , 3 gündürde alıyorum kucağıma ayaktayım bu arada başımızın altında yastık başlıyorum mini mini bir kuş konmuştuya :)) öyle başlıyo biizm küçükhanımda emmeye , 5 yada 10 dakika ayakta emziriyorum sonra oturabiliyorum. Walla Hep sorun hep sorun ya , kollarım çok ağrıyo ama yinede şikayetçi değilim . hiç emmediği günleride gördm ya bunada şükür. Bence çok yor oynarken ...

bence bugünü bu şekilde atlatın yarın düzene girer.gece düzgün uyrsa yarın aynı şekilde devam edersiniz. hem bebekler artık 4 aylık oldular.bir seferlik 4, 5 saat aç kalması problem olmaz. inşallah bir daha yapmaz..

Bizimkide sürekli huzursuz 2 dk kucaktan indirme diyor baba akşam geliyor kollarım kopuyor,iye vardı 5 iğne vurulduk bugün şuruba başladık ama hala huzursuz,doktor dişine bakmıştı geçen hafta erken dedi.

Bizimkide sürekli huzursuz 2 dk kucaktan indirme diyor baba akşam geliyor kollarım kopuyor,iye vardı 5 iğne vurulduk bugün şuruba başladık ama hala huzursuz,doktor dişine bakmıştı geçen hafta erken dedi.

bizim çocukta bu ara huzursuzlanıyo. dişten mi acaba. bu dişler kaçıncı aydan itibaren çıkabilir? bilgisi olan varmı?

bizim çocukta bu ara huzursuzlanıyo. dişten mi acaba. bu dişler kaçıncı aydan itibaren çıkabilir? bilgisi olan varmı?

ya biz de düzgün emsin, düzenli uyusun, sıkıntısı olmasın diye uğraşıp duruyoruz. bebeğin derdi biter mi hiç.doğdular gaz sancısı. tam düzene girdi sakinleşti derken aşı çıkıyor. bizimki aşı olunca hiç ağlamadığı kadar ağladı. 1,5 saat susturamadım 2 kere. sonra dişleri çıkacak onlar ayrı dert zaten. azıcık üşüse karnı ağrır, grip olur nezle olur, emmez. önce bunları kabullenmek lazım sanırım:) sorunsuz bebek yok yani. bazen düşünüyorum da bebeklik çok zormuş. iyi ki hatırlamıyoruz:) bu arada 4. aydan itibaren çıkabilir diye biliyorum ama sanırım çoğunlukla 6. ayda çıkıyor.

kolay gelsin sana zor valla.şatlanmış demek.sen de salla o halde.hiç sallamadın mı şimdie kadar?
bu arada arkadaşlar bebişimin vücudunda kızaıklıklar vardı.dr.gittik.gribal enfeksiyon geçirmiş dedi.döküntü dedi o kızarıklıklara.neyse artık.ama bi kaç gece huzursuzlanmıştı.ondan belki.bu arada damakları acayip kaşınıyo.diş kaşıyıcısı aldık.nasıl hırsla saldırıyo.bağıra bağıra sesi kısılacak artık.hem genel kontrol oldu.
bu arada smy arkadaşım doktora sordum.köylüden aldığımız sütle yoğurt yapabilirsin dedi.2 günde 1.alerisi olursa keçi sütüyle yaparsın dedi.

çok saol canım.iyi oldu bu konuda bilgimiz olduğu.

geçmiş olsun arkadaşım.bizim kızda ne bulsa ağzının içine atıyor.bende dişlik arıyorum ama hangisinden alacağıma karar veremedim.sen hangi marka aldın?birr sürü var kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…