Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benmki 4.ayına girdi , ama aşıları yapmadı doktor hasta diye. Bakalım yarın yapacak mı ?

hımm bızımde yapılmamıstı 20 gun gecıkmelı bugun yapıldı. hastalık bıtene kadar yapmıyorlar bırde bız antibiyotik kullandığımız için artı hastalıktan sonra 5 gun daha bekledık

hımm bızımde yapılmamıstı 20 gun gecıkmelı bugun yapıldı. Hastalık bıtene kadar yapmıyorlar bırde bız antibiyotik kullandığımız için artı hastalıktan sonra 5 gun daha bekledık

ya aklıma takıldı şu emme konusu ? Senin ki tam olarak ne yapıyordu emerken ? Kaç saatte istiyordu. Bazen benmki hiç istemiyo bile.

ya aklıma takıldı şu emme konusu ? Senin ki tam olarak ne yapıyordu emerken ? Kaç saatte istiyordu. Bazen benmki hiç istemiyo bile.

hastayken hiç emmek istemıyordu ağlayarak kendını geı cekıyordu uykudaykende ağzını kesınlıkle açmıyodu.saat tutmadım öyle ama ne verebılırsem kar dıye sıkıstırıp duruyodum iyice bunalıma girmiştim aç çocuk diye. doktoruyla konustum hastalıktan dedı kendınızı düşünün hastayken iştahınız oluyo mu diye.şu süreçte normal dedi. bir hafta oldu ilacı keseli ve iyileşeli şimdi 3 saatte bir emziriyorum bazen 3. 5 bazende 2.5 kendı ne zeman ısterse ama 3. 5 saati geçmiyor

benmkide öyle geçen ay 400 gr almıştı bu ama bu hafta iice düşmüştür kilosu kızımn kilos 6300 tü ama eminim düştü bayaa. bakalım ne zaman tekrar almaya başlayacak

benmkide öyle geçen ay 400 gr almıştı bu ama bu hafta iice düşmüştür kilosu kızımn kilos 6300 tü ama eminim düştü bayaa. bakalım ne zaman tekrar almaya başlayacak

hastayken hiç kilo almadı bizim bıdık. ama bı şimdi bi hafta içinde 200 gr aldı. kilosu bence normal endişe etmeyin iyileşssin hele kendini emmeye verecektir mutlaka

kızlar oğlum bugün çok kustu başka hiç bir sıkıntısı yok sürekli kusuyor en son yarım saat içinde 6-7 defa kusunca doktorunu aradım yarım saatte 6-7 defa normal değil dedi ateşi falan varmı die sordu ama yok.motilium diye bi şurup söyledi sabah öğlen akşam aç karnına vereceğim eğer geçmezse getir dedi.inşallah düzelir kızlar moralim çok bozuk ne yediyse çıkardı midesinde gram kalmadı

çok çok geçmiş olsun canım.sen ek gıdaya başlamışmıydın? benimkide çok kusuyodu ama dünden beri biraz azaldı gibi.en azından yediklerinin hepsini kusmuyo artık. önceden bi kustu mu mide de ne varsa hepsini çıkarıyodu. dünden beri biraz azalttı.inşallah şurup iyi gelir. benimkide devam ederse bende doktora gidicem. kontrolünede daha var. inşallah bebişlerimizin kusmaları biran önce geçer..

sabahtan beri 3 kere emzirebildim bugun şimdide odasında bana çağırıyo kaçtım ben :))

kızlar pastörize sütten yoğurt olur mu? bazen süt almaya gidemiyorum acaba bebişe pastörize sütten yoğurt yapsam olur mu? yoğurt veren anneler siz pastörize sütten mi yoğurt yapıyosunuz yoksa normal sütten mi?

kızlar günaydın , benm bebişimde azıcık ilerleme var emme konusunda , Şükür yahu
maşşallah bebişe : )

ben de bunu merak ediyorum.ben normalde açık sütten yapıyorum.

ben hiç denemedim ama yengem yapıyor. oluyo yani

maşşallah bebişe : )

ben de bunu merak ediyorum.ben normalde açık sütten yapıyorum.

bende açık sütten yapıyorum ama her zaman almaya gidemiyorum. sabahtan süt bitiyo malum bebiş var onunla sabahtan çıkamıyorum..

yok canım daha başlamadık ek gıdaya bugünde biraz kustu takip ediyorum ilacını kullanıyorum eğer bugün de azalmazsa yarın götürücem doktorumuza kilo olayını merak ediyorum tahminen bu ay kilo almadı kusmaktan diye düşünüyorum.yarın doktora gidemesem bile sağlık ocağına götürüp tarttırıcam.o kustukça ben mahfoluyorum

oluyor canım ben yapıyorum.hatta marketlerde günlük sütler var onlarla daha iyi oluyor.

kızlar doktordan geldik bizde , ilaçlara devam dedi doktor ce aşımızıda yapmadı bide diyordum ya bizim kız kilo verdi diye kilo almamış vermemişte. ek gıdaya yine geçirtmedi , 1 hafta da sağlıklı iken 200 -250 gr alıyor ek gıdaya gerek yok dedi. cuma günü tekrar gideceğiz tekrar tartılacak eğer bi ilerleme olmazsa o zaman geçicekmişiz. gerçi emmesi düzeldi gbi bebişimin. kilo almaması süpriz olmadı yani

bu günlük süt dediklerin gene belirli markaların sütleri demi gene kutu ya da şişede oluyor?

Kilo vermemesi çok güzel, emmesi de düzelmiş gözün aydın. Bu arada resimdeki senin kızın mı kıyafetine bayıldım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…