- 13 Mart 2008
- 1.563
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşıdan dolayı ateş normal ama uyutabiliyosan uyut ama sürekli ölç ateşi düşmeden sen uyuma 39a dayanırsa dr.a git bence. ılık bi bezle koltuk altlarına eklem bölgelerine kompres yap sürekli düşür ateşini canım...
uyutmanın zararı olmaz mı havale geçirir falan diyenler var şimdi baktım 37.9 olmuş çıkıo gittikçe . ben soğuk suyla yapıyordum ama ılık mı olması gerekiyordu :26: sirkeli su yapmıştım
başında olacaksın o uyusada gözünü ayırma ondan elleri falan sallanır havale geçirirse (allah korusun) ya çok buz gibi de olmasın hem bebişin irkilir hemde de hasta edersin normal su işte yada sirkeli suda olur. ama 38i geçerse durma hemen dr.a canım allah korusun.....
ılık suyla duş aldır canım, soğuk olmasın çok irkilir
hastaneye gitsen de koltuk altına kasıklarına falan ıslak pamuk koyacaklar zaten
bi duş aldır, yükselmeye devam ederse hastaneye götürürsünüz diye düşünüyorum.
ateş düşürücüleri calpol dolven ibufen gibi birkaç çeşit varsa4-5saat arayla verebilirsin ılık suylada pansuman eklem yerlerine yapmalısın
Geçenlerde komşuma doktoru çocuğun ateşi düşmüyorsa sirkeli suda yıka çocuğu demişti faydası olurmu bilmem
başına alnına falan da ıslak pamuk koy canım, başını serin tut,
geçmiş olsun, sabaha bir şeyi kalmaz dilerim
canım düşer inşallah aman çok dikkatli ol uyuma... bunlar çok normal şeyler allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben havaleden çok korkuyorum eczanede çalışırken birkaç defa önmde havale geçiren bebişler oldu o yüzden yani.. hadi ii nöbetler
fitil çok önerilen bişey değildir
neden ki .:26:. biz bu durumlarda hemen fitil kullanıyoruz daha iyi etkili diye. zararı olduğunu duymamıştım hiç
sağolun kızlar. şimdi uyuttum bende sanki daha iyi ılık suyla mendil koyduk biraz düştü gibi. inşallah çıkmaz başında beklicez artık . üzerin de kısa kollu atlet var o kadar yorganını örttüm ateşi çıkmasın die inş üşümez . :26: