merhaba eşimle 2 gece 3 gün tatil rezervasyonu yaptık çeşme ılıca'da 4 aylık bebeğimiz var onun için mayo bez aldık hafta sonu tatilimiz için alışveriş yaptık hipp ' in 50 factör güneş kremini aldık e bebekten plaj havlusu aldık bebek için ve 3-6 ay bebek kep ( şapka ) aldım ve denizde kullanması için bebek botu aldık şişirilebilir ( ıntex gölgelikli bebek flotörü ) ilk annelik deneyimim bebeğim erkek araştırmalarıma göre 2 yaşına kadar havuza sokmamak gerekiyormuş mikrop kapmaması için bu aylarda bebeği denize götüren anneler benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen ilk tecrübem olacak bebeğimle beraber eğlenebilmek istiyoruz . yanıma almam gereken başka birşey varmı nelere dikkat etmem gerekecek lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 Aylık bebek ve tatil
- Konu Sahibi orionnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Eylül 2018
- 1.036
- 2.971
- 133
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.316
- 598
Yeğenimi 1 aylıkken denize sokmuştuk. Biz mi çok rahatmışız şimdiki anneler mi çok pimpirikli acaba?merhaba eşimle 2 gece 3 gün tatil rezervasyonu yaptık çeşme ılıca'da 4 aylık bebeğimiz var onun için mayo bez aldık hafta sonu tatilimiz için alışveriş yaptık hipp ' in 50 factör güneş kremini aldık e bebekten plaj havlusu aldık bebek için ve 3-6 ay bebek kep ( şapka ) aldım ve denizde kullanması için bebek botu aldık şişirilebilir ( ıntex gölgelikli bebek flotörü ) ilk annelik deneyimim bebeğim erkek araştırmalarıma göre 2 yaşına kadar havuza sokmamak gerekiyormuş mikrop kapmaması için bu aylarda bebeği denize götüren anneler benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen ilk tecrübem olacak bebeğimle beraber eğlenebilmek istiyoruz . yanıma almam gereken başka birşey varmı nelere dikkat etmem gerekecek lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Ilıca rüzgarlı olur yalnız. Öyle böyle değil ve hiç bitmez rüzgarı. Keşke daha sakin bir yer seçseydiniz.
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.007
- 548
Geçen sene kardesimlerle gittik tatile.
Yeğenim 1 yaşındaydı
Enfeksiyon kaptı denize bir kez girmişti
Çok dikkat edin.gercekten bende çok dikkat ederiz bişey olmaz demiştim.
Ateş çok yükseldi en son havale geçiriyordu o acile nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum.
İshal oluyor.ates aniden çok yükseliyor.
En son istifra oldu.
Uzun tedavi gördü yeğenim.
Korkutmak için demiyorum ama önleminizi alın dikkat edin aman.
Yeğenim 1 yaşındaydı
Enfeksiyon kaptı denize bir kez girmişti
Çok dikkat edin.gercekten bende çok dikkat ederiz bişey olmaz demiştim.
Ateş çok yükseldi en son havale geçiriyordu o acile nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum.
İshal oluyor.ates aniden çok yükseliyor.
En son istifra oldu.
Uzun tedavi gördü yeğenim.
Korkutmak için demiyorum ama önleminizi alın dikkat edin aman.
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
4 aylık bebek de eğlenir, oynar, mutlu olur, oyunları özellikle duyusal yönden zenginleştirmek önemlidir.bebeği suya sokmadığınız sürece sorun olacağını sanmam. eşin ile sıra ile girersiniz. ya da anne veya kayınvalide ya da bir yardımcı götürün yanınızda ikiniz de rahat eder. 4 aylık bebek havuz ya da denize girse ne olacak. ben olsam suya sokmam onu
Su iyidir kısaca.
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Ben 3 aylık bebekle gittim, kesinlikle mahvoldum.ha benim birde büyük kızım vardı ondan galiba. Ama uyku düzeni değişti ve orada gözü açıldı resmen başka çocuk oldu. Allah rızası için bir aile o uyurken baktı da ben iki kez denize girdim
Ayrıca doktorlar 6 aydan aşağı bebekleri denize sokmak istemiyor.
Ayrıca doktorlar 6 aydan aşağı bebekleri denize sokmak istemiyor.
- 11 Aralık 2018
- 40.321
- 250.316
- 598
Aynı zamanda eğlenmenin yanında faydalı da. Bir sürü mineral alacak deniz suyundan.4 aylık bebek de eğlenir, oynar, mutlu olur, oyunları özellikle duyusal yönden zenginleştirmek önemlidir.
Su iyidir kısaca.
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Bebeklere deniz suyu şifadır.
Doktorumun önerisiyle hatta zoruyla 2 aylık olmadan götürmüştük tatile.
Uv şapka, uv mayo almanızı tavsiye ederim.
Gölgelikli simitinin içinde oturmakta zorlanacaktır küçük olduğundan, muhtemelen sizin kucağınızı tercih edecek ağlaya zırlaya.
Bir de küçük şişme havuz almanızı öneririm, onun içini biraz deniz suyuyla doldurup, şezlong gölgesinde, bir süre vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.
Havuz dediğim şeyin görselini ekledim, oturamayan bebekler için idealler, denize de yine bunun içine koyarak sokmuştum mesela.
Doktorumun önerisiyle hatta zoruyla 2 aylık olmadan götürmüştük tatile.
Uv şapka, uv mayo almanızı tavsiye ederim.
Gölgelikli simitinin içinde oturmakta zorlanacaktır küçük olduğundan, muhtemelen sizin kucağınızı tercih edecek ağlaya zırlaya.
Bir de küçük şişme havuz almanızı öneririm, onun içini biraz deniz suyuyla doldurup, şezlong gölgesinde, bir süre vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.
Havuz dediğim şeyin görselini ekledim, oturamayan bebekler için idealler, denize de yine bunun içine koyarak sokmuştum mesela.
Eklentiler
- 24 Nisan 2015
- 6.894
- 7.084
- 198
3 aylıktan beri deniz e de havuza da giriyor, 4 ten sonra sokun denize kucağınızda ıslansın oynasın. güneş kremi bebek ve çocuklar için olanlardan kullanabilirsiniz. bebek botu için daha erken 6 aylık öncesi oturamaz ve kemik sağlığı için sizde oturtmaya çalışmayın. istersseniz boyuna geçirilen simitler var ondan alın kendi kendine yüzsün. birde denizden çıkınca duş aldırın ve hemen bezini vs değiştirin. bu kadar yeterli.merhaba eşimle 2 gece 3 gün tatil rezervasyonu yaptık çeşme ılıca'da 4 aylık bebeğimiz var onun için mayo bez aldık hafta sonu tatilimiz için alışveriş yaptık hipp ' in 50 factör güneş kremini aldık e bebekten plaj havlusu aldık bebek için ve 3-6 ay bebek kep ( şapka ) aldım ve denizde kullanması için bebek botu aldık şişirilebilir ( ıntex gölgelikli bebek flotörü ) ilk annelik deneyimim bebeğim erkek araştırmalarıma göre 2 yaşına kadar havuza sokmamak gerekiyormuş mikrop kapmaması için bu aylarda bebeği denize götüren anneler benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen ilk tecrübem olacak bebeğimle beraber eğlenebilmek istiyoruz . yanıma almam gereken başka birşey varmı nelere dikkat etmem gerekecek lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
- 3 Ekim 2007
- 14.401
- 35.367
- 1.123
- 39
Her şeyi araştırmışsınız belli ki markasına kadar vermişsiniz hepsinin. Keşke bu kadar minik bir bebeğe organik bir güneş kremi tercih etseydiniz, bahsettiğiniz marka çöp çünkü.
Deniz konusuna gelirsek suyu üşütecekse sokmayı tercih etmem. Kıyıya küçük şişme bir havuz koyup içini deniz suyuyla doldurup ılımasını bekleyebilirsiniz. Ya da bebeğiniz suyu severse doğrudan da sokarsınız tercih aizin.
Deniz konusuna gelirsek suyu üşütecekse sokmayı tercih etmem. Kıyıya küçük şişme bir havuz koyup içini deniz suyuyla doldurup ılımasını bekleyebilirsiniz. Ya da bebeğiniz suyu severse doğrudan da sokarsınız tercih aizin.
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 20 Mart 2008
- 141.301
- 212.589
- 1.423
- 60
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Ben de direk mayo bezle sokarım denize diye düşünüyordum ya şart mı ki böyle mayo zaten 5-10 dakika maksimum suda kalır gibi düşünmüştüm?? Bir de daylong'un baby kremini aldım. Benim güneş alerjim var o markanın kids olanını kullanıyorum yıllardır sürekli güneşte bile dursam 1 ton bile yanmıyorum ya da alerji olmuyorum. Onu da korur diye düşünmüştüm Bilemedim şimdi.Uv korumalı uzun kollu bişeyler var ondan alın güneşe çıkarsa cildinikorur.
Bu tarz olanlardan .
Eki Görüntüle 2882914
- 20 Mart 2008
- 141.301
- 212.589
- 1.423
- 60
Direk güneşe maruz kalır o zaman,bunlar uv olduğu için güneş ışığını geçirmiyor.Ben de direk mayo bezle sokarım denize diye düşünüyordum ya şart mı ki böyle mayo zaten 50-10 dakika maksimum suda kalır gibi düşünmüştüm?? Bir de daylong'un baby kremini aldım. Benim güneş alerjim var o markanın kids olanını kullanıyorum yıllardır sürekli güneşte bile dursam 1 ton bile yanmıyorum ya da alerji olmuyorum. Onu da korur diye düşünmüştüm Bilemedim şimdi.
Normal mayo bezlede güneşin en az olduğu saatlerde direk olabilir.
Benim torunda bundan giydi annesi almıştı ondan biliyorum bunu.
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Şöyle planlıyorum zaten devremülke gidiyoruz. Deniz falan evin dibinde, sabah 10-11,30 arası sahilde olucaz. Öğlen de 14,30-16,00 arası sahilde oluruz. Yeme içme uyku saatlerinde eve getiricem.. Neyse yine de ben bir bakayım bunlara daha 5 günüm varDirek güneşe maruz kalır o zaman,bunlar uv olduğu için güneş ışığını geçirmiyor.
Normal mayo bezlede güneşin en az olduğu saatlerde direk olabilir.
Benim torunda bundan giydi annesi almıştı ondan biliyorum bunu.