- 23 Ağustos 2012
- 50.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.357
- 898
aynen ya geberip gitsinler.bekar olan, tek basina gelen hic bir erkegi almasinlar.gecenlerde alman arkadaslarla konusuyorum.hepsi artik gercekten tedirgin.herkes merkelè küfrediyor.
ya devletin başındakiler bu haberleri okumuyormu,bizim halkımız bu kadarmı değersiz,avrupa gelmesinler diye üste para bile verir bize,adamlar düzenleri bozulsun istemiyoDurun daa.. Suriyede savas devam ediyor.. Butun Suriye Turkiyeye dolana kadar devam.. Ne kadini cocugu.. Esad'a isyanci militanlardan baslamistik biz almaya.. Bugun ne degisti ki..
Elalem yoneticisini kendi canini malini korusun diye seciyor, bizimkiler kendilerine efendi olsun diye.. Sen kendine deger vermezsen el hic vermez, o hesap..ya devletin başındakiler bu haberleri okumuyormu,bizim halkımız bu kadarmı değersiz,avrupa gelmesinler diye üste para bile verir bize,adamlar düzenleri bozulsun istemiyo
türk milleti ezilmeye alışıktır,protesto bile yapılmadı bu kadar multeci alınmasın diye,yarın dolandırıcılığa maruz kalsan üstüne kabahatli olursun bizdeElalem yoneticisini kendi canini malini korusun diye seciyor, bizimkiler kendilerine efendi olsun diye.. Sen kendine deger vermezsen el hic vermez, o hesap..
Elalem yoneticisini kendi canini malini korusun diye seciyor, bizimkiler kendilerine efendi olsun diye.. Sen kendine deger vermezsen el hic vermez, o hesap..
Evet cryptic, 7 Haziran secimlerinden once HDPye guvenmeyin, oy vermeyin, secimlerden sonra "baskan yaptirmayiz" sozunu bir kenara atar, ortak paydada AKP ile anlasip biri baskanlik biri ozerklik alir, ikisi de amacina ulasir demistim. 7 Haziran secimlerinden sonra bu olmadi, Hatta AKPnin oylari HDP yuzunden bolundugu icin tek basina iktidar bile olamadiginda Kasim secimlerine giderken "birakin isteyen HDPye versin, sozlerini yemediler, onlar sayesinde baskanliktan kurtulduk" dedim, aslinda o zamandan beri terurus sayiliyorum canim..Herhangi bir konuda devleti eleştir hemen terörist yanlısı olmakla suçlanırsın bunu yazmak istiyordum,sayalım seninle geçmişte konuşmuştuk,hdp ye akp başkanlık sistemini getiremesin diye oy vermenin yanlış olduğunu söyledin,çok net hatırlıyorum bunu,geçen hafta bir baktım terör destekçisi gibi suçlamışlar seni,neden siviller varken terörist temizliği yapılmasın dedin diye hakmı şimdi bu,allah görür herşeyi inanıyorlarsa!
gözgöre göre haksızlığa uğradın,ülkesini vatanını milletini sevmenin mukafatı bu bu ulkede!Evet cryptic, 7 Haziran secimlerinden once HDPye guvenmeyin, oy vermeyin, secimlerden sonra "baskan yaptirmayiz" sozunu bir kenara atar, ortak paydada AKP ile anlasip biri baskanlik biri ozerklik alir, ikisi de amacina ulasir demistim. 7 Haziran secimlerinden sonra bu olmadi, Hatta AKPnin oylari HDP yuzunden bolundugu icin tek basina iktidar bile olamadiginda Kasim secimlerine giderken "birakin isteyen HDPye versin, sozlerini yemediler, onlar sayesinde baskanliktan kurtulduk" dedim, aslinda o zamandan beri terurus sayiliyorum canim..
Ama adamlar 7 Kasimda gene yuzde 49la geldiler, memleketi son hiz ic-dis her turlu savasa ve karanliga goturmekle mesguller ne yazik ki..
doğru diyosun kadını kız satyorlarki açlıktanalmasınlar ulkelerine ya bunları acıtasyon yapıyorlar sadece cocukları alsınlar digerleri kalsın hale bak pislik yaratık
sonra Avrupa acımasız ühüühühüAlmayın şu herifleri, geberip gitsinler ülkelerinde...
ne iş yapıyorsun canım
ne iş yapıyorsun canım
bende eşime savunmasını söyledim kufur ettisavunmasındaki ilginçlik haberi çok etkileyici yapmış
avusturalyada tecavüz olmuyor mu yada diğer avrupa ülkelerinde ama mülteci ve savunması etkileyici
keşke çocuklar için ütopik bir yerim olsa onları orada hiçbir kötülüğe uğramadan yetiştirebilsem belki dünya daha iyi bir yer olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?