aynen ya rezillik!Almayın şu herifleri, geberip gitsinler ülkelerinde...
aynen çok fena hep zarar gelicek korkusu rabbime emanetAllah belasını versin biriside aşırı sinirlensede bunun bir taraflarını kesse çok kızmıştım acil bir şeyler yapmam lazımdı dese.böyle şerefsizler yüzünden çocuğumla ilgili resmen yalnız bırakma fobim var kimseye güvenemiyorum
Almayın şu herifleri, geberip gitsinler ülkelerinde...
geçen almanya da mıydı nerdeydi, havuzlara göçmen erkeklerin alınmamasıyla alakalı duruma bütün dünya tepki göstermişti, o aklıma geldi
dun yazmistim bu konudan biraz , yok anlamiyorum nasil caniler bunlar , tecavüz makineleri sanki , cocuk birde agir yarali , tecavüz ettikten sonra devam yüzmeye gidiyor yaratik , türkiyedeki lerde böylemi?? inanin hergün onlarca cinsel saldiri var yazin geldiginde daha kötü olcak kesin , metrolarda market önlerinde duraklarda kadinlara saldiriyorlar yardim etmek isteyenlere de dayak atiyorlar , görevimden istifa etcem artik bu canileri gördügümde dahi migdem bulaniyor, ve bundan sonra oyum sagci partilere .... insanlar tepkili medya yeni yeni yer vermeye basliyor devlet karman corman suan tek umutlari türkiye , gündemde belirli mültecileri türkiye ye göndermek istiyorlar bakalim neolcak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?