• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aydır hergece çalışıyoruz ama hamile kalamiyorum:(

Buseyigit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
39
59
3
39
Meraba arkadaşlar. İlk defa aranıza katılıyorum:) genellikle merak ettiğim soruları sizlerin sayesinde cvp buldum umarım bu sorunumada yardım edersiniz:( ben Lazere gidiyordum Evlenmeden önce. Evlendikten 2 ay sonra bıraktım bebek için. Vicudda radyasyon olma ihtimali olduğu için en az 2 ay onceden birakmak gerekiyormus.bebek için tehlikeli dediler. Neyse lazeri yarıda bıraktım ama 4 aydır çalışmamıza rağmen her ay hayal kırıklığı yaşıyorum. Yumurta çatlama dönemi diyorlar. Biz her gün çalışıyoruz ama yok. Adetim düzenli. Hatta bebekten önce soğan kürü yapmistim:-( bu ay da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:( 8 aylık evliyim doktora gitsem erken mi olur? Çünkü biz yumurta çatlama dönemini hiç aksatmamisizdir tabi benim ki catliyorsa:)

Canim bence stres yapma .bu ay da sadece yumurtlama gününde ilişkiye gir .art arda olması da bebek ihtimalini zayiflatiyor duymuştum.yani iki uç gün de bir olursa spermle daha kaliteli oluuormus

Dr a gitsen bile bir sene bekleme suresi veriyorlar .esin ve ikinizkontrol oluyorsunuz
.sadece sen değil.hic canini sikma .en hayirli zamanda gobusun dolar inşaallah .:anneadayı:bebekle:KK76:

Bunu duymamistim :( ben o günü hesaplayamiyorum açıkçası anlamıyorum da. En son 20 ekimde Hasta oldum 26 ekimde yikandim. Eğer yine hamile kalmazsam 16 kasımda hasta olucam. Benim yumurtlama donemim ne zaman simdi? Bilgisi olan varmı?

Dr a gitsen bile bir sene bekleme suresi veriyorlar .esin ve ikinizkontrol oluyorsunuz
.sadece sen değil.hic canini sikma .en hayirli zamanda gobusun dolar inşaallah .:anneadayı:bebekle:KK76:

Amin canım benim. Gerçekten kesin hamileyim dedikçe hasta oluyorum. Sinirlerim bozuldu :( bu ay bakalım artik dua edin bana...

Canim bence stres yapma .bu ay da sadece yumurtlama gününde ilişkiye gir .art arda olması da bebek ihtimalini zayiflatiyor duymuştum.yani iki uç gün de bir olursa spermle daha kaliteli oluuormus

Bunu duymamistim :KK43: ben o günü hesaplayamiyorum açıkçası anlamıyorum da. En son 20 ekimde Hasta oldum 26 ekimde yikandim. Eğer yine hamile kalmazsam 16 kasımda hasta olucam. Benim yumurtlama donemim ne zaman simdi? Bilgin varmı?

Canım adetimiz bittikten sonra yumurtlama akıntısı olur aşağıdaki resime benzer bu akıntı geldikten sonra ilişki yaşamaya çalışın ve dikkat et kendini cildini en güzel hissettiğin zaman en doğurgan olduğun zamandır.

Yumurtlama-%C3%96ncesi-Ak%C4%B1nt%C4%B1.jpg

Bu gün sanki senin yumurtlama günün. .ateşini olc sabahları .36bucugun üzerindeyse yumurtlama gününolabilir .akintini mutlaka takip et .yumurta aki kivaminda geliyorsa yumurta olgunlasmis demektir .

Canım adetimiz bittikten sonra yumurtlama akıntısı olur aşağıdaki resime benzer bu akıntı geldikten sonra ilişki yaşamaya alışın ve dikkat et kendini cildini en güzel hissettiğin zaman en doğurgan olduğun zamandır.
Yumurtlama-%C3%96ncesi-Ak%C4%B1nt%C4%B1.jpg

Acikcasi benim akıntım hep böyle.onu denedim. Bayan olmama rağmen eşimden
Bu gün sanki senin yumurtlama günün. .ateşini olc sabahları .36bucugun üzerindeyse yumurtlama gününolabilir .akintini mutlaka takip et .yumurta aki kivaminda geliyorsa yumurta olgunlasmis demektir .

Tamam canım benim çok saol. Hamile kalırsam haber veririm inşallah ☺ bakalım artik Rabbim hayırlısıyla benide anne olmak isteyenlerede nasip etsin anne olmayı. amin

Akıntının böyle olması pek mümkün olamaz zira yumurtlama akıntısı farklıdır hatta inceleme imkanın olursa gelen akıntıda çok minik bir sertlik olur diğerlerinde yoktur bu .Özellikle 13,14 günlerde gelir kiminde değişebiliyordur tabi.

Yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor....ben Regl min 7.9.12 günleri denedim oldu şükür...önceden hep 14. Günden basliyordum hamile kalamadim oyle

Sen bugünleri boş geçirme ama 13.gundesin dene mutlaka ama hergün değil gün aşırı

Back