• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda evlilik hazırlığı! mümkün müdür? yoksa umutsuz vaka mı?

paytakpengus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
121
0
46
Ankara
Kızlar bilen bilir ben daha bikaç ay önce istemeye gelecekler heyecanıyla konulara yazıyodum.
Şu anda medeni halim nişanlı.. herşey hızlı oldu. söz nişan bir arada.
Nişanlımın ve benim işimden dolayı aceleye geldi. Temmuzda da düğün var ufukta öyle gözüküyo.
Önümde çok zaman yok. 2. dönem haftasonlar alışveriş için gidebileceğim ailemin ve nişanlımın yaşadığı şehire. işim yüzünden başka bi şehirdeyim.
Çeyizim yok hala.
Para biriktirmeye de yeni başladım.
Umutsuz vakamı kızlar hiç bilmiyorum yetişir mi? istediğim gibi olur mu? ne alınır ne yapılır onu da bilmiyorum:(

yetişir yetişir heyecan yapma ben tanıştıktan 3 ay sonra nişan nikah oldu ondanda 6 ay sonra düğünüm oldu. düğün günü 1,5 ay önce belli oldu. davetiye hazırlandı 1 ay kala gelinliği seçtim 1 hafta kala gelinliğimi aldım 3 gün kala damatlık aldık. benim eşim yurtdışındaydıda. yani anlayacağın tüm hazırlıklarım 1,5 ay içinde oldu. ve yinede muhteşem olmuştu. bu arada bende temmuzda evlendim. hayırlı olsun canım.

canım bana moral verdin tam da ihtiyacım olan şey yani teşekkür ederim.

herşey parada bitiyo aslında ne kadar biriktirebileceğime bağlı aslında..

merak etme cok kolay yetısırsın.onemlı olan kendını yıpratma .bu kısa zamanda herseyım dort dortluk olsun dıye ugrasacaksın bılıyorum.tek onerım bu zamanda kendını ve nısanlını cok uzme.olacak olan olur zaten hayırlısıyla.dugun sonrası evınıze gırdıgınızde yuzunuzde sınır ve yorgunluk degıl mutluluk ve huzur olsun dılerım.

ne demek canım görevimizdi:49: aynen öyle canım herşey parada bitiyo. paran oldumu elinde herşey hemen haloluyor allah yardımcın olsun. benim evim yoktu. eşya almak filan olmadı bende yaşadığım yerde evler eşyalı kiralanıyor. valizimi aldım çıktım yani:34:

allah kolaylık versin sana inşallah herşey istediğin gibi olur. ve mutlu olursun

merak etme cok kolay yetısırsın.onemlı olan kendını yıpratma .bu kısa zamanda herseyım dort dortluk olsun dıye ugrasacaksın bılıyorum.tek onerım bu zamanda kendını ve nısanlını cok uzme.olacak olan olur zaten hayırlısıyla.dugun sonrası evınıze gırdıgınızde yuzunuzde sınır ve yorgunluk degıl mutluluk ve huzur olsun dılerım.

canım ya çok sağol o kadar haklısın ki:/ bu dediğini ben söz de nişanda o acelede yaşadım ve hatırlamak bile istemiyorum. nişanlımdan soğuyacağım bu gidişle diye korkular yaşadım. sonunda atlattık o günleri şu sıralar herşey rutine bindi.
ama mart ayından itibaren yine bi telaş başlayacak biliyorum.. yaşanacaklar beni ürkütmüyo değil..

ne demek canım görevimizdi:49: aynen öyle canım herşey parada bitiyo. paran oldumu elinde herşey hemen haloluyor allah yardımcın olsun. benim evim yoktu. eşya almak filan olmadı bende yaşadığım yerde evler eşyalı kiralanıyor. valizimi aldım çıktım yani:34:

allah kolaylık versin sana inşallah herşey istediğin gibi olur. ve mutlu olursun

çoook sağol ebushhh. seninki de zor olmuş ama atlatmışsınız ne güzel darısı bize inşallah.. aminn..

yetişir yetişir heyecan yapma ben tanıştıktan 3 ay sonra nişan nikah oldu ondanda 6 ay sonra düğünüm oldu. düğün günü 1,5 ay önce belli oldu. davetiye hazırlandı 1 ay kala gelinliği seçtim 1 hafta kala gelinliğimi aldım 3 gün kala damatlık aldık. benim eşim yurtdışındaydıda. yani anlayacağın tüm hazırlıklarım 1,5 ay içinde oldu. ve yinede muhteşem olmuştu. bu arada bende temmuzda evlendim. hayırlı olsun canım.

bu mesajın bana da nasıl moral oldu bir bilsen arkadaşım, normalde temmuzdaydı ama son dakika değişikliğiyle ocak ayına almak zorunda kaldık düğünümüzü ve ben nasılsa temmuzda diye nasıl rahatım nasıl rahatım çeyiz falan yok ortada o derece bir rahatlık yani :) bu elimizde olmayan değişiklik yüzünden o kadar moralim bozulmuştu ki o kısmı şükür atlattım ama nasıl yetişecek diye acayip panik halindeyim şu durumda senin yazdıklarını görmek çok iyi geldi bana da :)

Kızlar bilen bilir ben daha bikaç ay önce istemeye gelecekler heyecanıyla konulara yazıyodum.
Şu anda medeni halim nişanlı.. herşey hızlı oldu. söz nişan bir arada.
Nişanlımın ve benim işimden dolayı aceleye geldi. Temmuzda da düğün var ufukta öyle gözüküyo.
Önümde çok zaman yok. 2. dönem haftasonlar alışveriş için gidebileceğim ailemin ve nişanlımın yaşadığı şehire. işim yüzünden başka bi şehirdeyim.
Çeyizim yok hala.
Para biriktirmeye de yeni başladım.
Umutsuz vakamı kızlar hiç bilmiyorum yetişir mi? istediğim gibi olur mu? ne alınır ne yapılır onu da bilmiyorum:(

Arkadaşım tanıştı, flört etti, nişanlandı ve evlendi. Hem de hepsi 42 gün içinde oldu. Hızlıydı yani :1:

Back