4 ayda 26 kilo verme maratonuma başlıyorum sizde katılın birlikte zayıflayalım!

aynen tatlım kendimizide herkeside şaşırtıcaz çok güzel kararlar vermişsin sakın vazgeçme! destek motivasyondan da hiç şüphen olmasın sen yeterki gerekenleri yap yazdığım msjdaki!

tatlım bence önce bi spor alışkanlığı edin sonra istersen al koşu bandını bissürü para verip yapmamak daha kötü sende söylediğim sporu indir onla başla cnm bence!

ne demek cnm herzaman ama artık bu inançsızlığı bırakıp kendimize güneniyoruz ve harekete geçiyoruz! spor olarakta sana aynısını öneriyorum tatlım hem evde hemde kolay bi başlangıç olur sıfır hareket yok asla!

canım benim ya yazdıkların çok duygulandırdı beni gözlerim doldu valla! ama sende çok gençsin daha ve hiçbişey için geç değildir biliyosun burda en kısa zamanda istediğin gibi biri olcağına ben inanıyorum sende inan lütfen olurmu!

çok sağol cnm desteğin için herzaman beklerim ayrıca deneyimlerini nası başardığını bizimle paylaşırsan çok sevinirim tatlım!

canim bende vermek sitiyorum kilo yanliz emzikliyim sutumun eksilemsini azalmaini istemiyorum ansil yapcaz

anladım cnm tabiki senin şu anda ağır birşeyler yapmaman lazım ama emzirdiğin için biraz dikketle rahat kilo verirsin cnm örneğin hamurişini bütün çeşitlerini olabildiğincre kes onların ne sütüne ne bebeğine vitamin vs. açısından bi yararı yok çünkü bol bol meyve ye yağsız süt yoğurt ye ve akşam 7den sonra bişey yememeye çalış cn m ve 2-3 litre su içmeye çalış hem sütün içinde çok yararlı hafifi hafif de spor yapmaya çalışırsan çok iyiolur cnm! bebğinide allah bağışlasın cnm allah analı babalı büyütsün!

üstelik ben troid hastasıyım ve polikistik over düşün azmedince ama spor şart 3 kaşık pilav yada 4 kasık makarna 4 kasık sebse yemgı yada kurubaklagıl 1 dılım ekmek 1 sb yoğurt bir dilim ekmek bır kase corba öğlen aksam sabak 3 dilim kepekli ekmek sekrsiz çay sınırsız söğüş bir kibrit kutusu peynir arlarada meybe aksamda yatmadan bir bardak süt 1 saat yürü ve evde egzersiz başarılar

bu arda yumurta buylugunde et tavuk vs unutmusum ekmek yemedıgınde pilav makarnayı aynı dozajta artırısın. handecim ben elma diyetini başladım ilk gün 1 kg verdim ve vermem durmustu şok işe yaradı devam edicem ben yazarım yeşil elma

çok sevindim cnm vermene ama uzun devam ettirme bence elma diyetini zararlı böle şeyler bilşyosun bi 4 - 5 gün sonra normal diyetine dön bence cnm!

nasil verdin bende 3ayda 75ten 63e lahana suyuyla düstüm bes ayda ne aldim ne verdiydim iki gün önce lahana suyuna yine basladim 1kilo100gram daha gitti 63düm 61.9 olmusum

nasil verdin bende 3ayda 75ten 63e lahana suyuyla düstüm bes ayda ne aldim ne verdiydim iki gün önce lahana suyuna yine basladim 1kilo100gram daha gitti 63düm 61.9 olmusum

canım nasıl yaptın ne kadar içtin lahana suyunu ayrıntılı yazarmısın bide yanında diet ve spor yaptınmı yaptıysan nasıl cnm yazda herkes faydalansın tatlım

canım nasıl yaptın ne kadar içtin lahana suyunu ayrıntılı yazarmısın bide yanında diet ve spor yaptınmı yaptıysan nasıl cnm yazda herkes faydalansın tatlım

tabi yazarim canim ben öncelikle ekmegi ve sekeri kestim seker yerine tatlandirici kullaniyorum 5- 6adet lahana yapragini bir tencereye koyup üzerini kapatacak sekilde su koydum 10dakika kaynattim sabah ögle aksam yemeklerden önce ictim bazen aksam unutuyordum gece yatmadan iciyordum sadece haftada 2 yada 3 gün bir saat yürüdüm

iki cocuk annesiyim ikinci dogumu yapali 15 ay oldu hem emzirdim hem verdim hicbir zararida olmadi sarkmada olmadi emziren annelerede tavsiye ederim

merhaba handecem tam istediğim şeyi başlatmışsın bende arkadaş arıyordum kendim e . burda çok güzel toplanmışız ..içimizde en kötüsü benim herhalde boyum 1.53..ve 80 im 85 den düştüm bu kadar da iş geride asıl...en son beni gören eski bi tanıdık yusyuvarlak olmuşsun dedi...önce bi 70 olayımda..inş oğlumun doğum gününe olurum yaklaşık senin tarihine yakın ..yazalım ve yakalım inş...spor konusunda motive olmaya çok ama çokk ihtiyacın var....

Bu lahana beyaz lahana değilmi CADIARZU

Canım spora başladım bu yola çıkmışım vazgeçermiyim Allahın izniyle

08/12/2009

sabah 8 : 1 bardak ılık su
8.30 : yarm kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta ve 1 kupa çay
Ara : yarım top kek ( hainim ya yememem lazımda biliyorum :bbo: )
Öğlen : 4 kaşık çorba (pek beğenmedimde) , 1 kepçe tavuk sote , küçük 1 kase cacık
Ara : 1 kepek ekmeğine peynir sürüp 1 kupa çayla doya doya yedim lülülülülülü
Akşam (18.15) : 1 tabak lahana çorbası , 1 tane sigara böreği şeklinde kıymalı börek ve bolca su
Saat 22.00'de sporumu yaptım 15 dk çok yorgundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…