Günaydın arkadaşlar!
Bende vermek istiyorum kilolarımı... Yıllardır kiloluyum; sürekli diyet yapıp bırakmak yordu beni iyice. Uzun süredir diyet yapmıyorum ama almadım şükür kilo sabitlendi... Ama artık insin istiyorum. Denemediğim yöntem, spor merkesi vs. kalmadı... Daha önce diyet gruplarına da katıldım ama yine başaramadım. Kaç gündür bu topiklerde geziyorum hangi yöntemi uygulasam diye? Sanırım sandaloz sakızı ve elma sirkesi olanı deneyeceğim önce, duruma göre diğerlerine de bakarım tabii diyette yaparım...
Yeni bir yaşama başladım ve kendimi de değiştirmek istiyorum... Kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum ve destek bekliyorum hepinizden... Birbirimize yardımcı olur kilolarımızı veririz inşallah
Arkadaşlar selam, bende aranıza katılayım. Boyum 1.57 kilom 70 maalesef mafoldumben Offf ya sıkıldım artık bu kilolardan valla, bişeyler yapmak lazım, dur demek lazım bu gidişata. 73 kiloydum ekim sonlarına doğru, şuna bak kaç ay olmuş ne kadar az vermişim, bayramdan önce 69,5 hatta 69,1 kg. civarındaydım ne güzel. Araya bayram girdi et yemekleri,sarmalar,tatlılar durum bu, olacağı buydu. Bende bu iğrenç kilolardan çok sıkıldım artık zayıflamak istiyorum, az yiyeceğim, kalorisi yüksek gıdalar almayacağım, ekmeği, tatlıyı, şekerli herşeyi keseceğim artık.Çok monoton bir hayatım var, şirkette bütün gün oturuyorum, hareketsizim. Eve gidincede yorgunluktan canım çıkıyo, spor falan yapamıyorum. :gitme: Eve eliptik bisiklet alayım dedim, bir yakınım güya kalça ve üst bacakları büyüttüğünü söyledi, soğudum akannehir koşu bandı alsam diyorum, bazı arkadaşlar da evde süs gibi duruyo hiç kullanılmıyor diyor. Kaldım öyle, 2 aydır alamadım bişey... Siz ne dersiniz arkadaşlar koşu bandı alsam mı, kullanılır mı? yoksa gerçekten bir köşede kalır mı? :sinifsinif:
çok saol canım desteğin için.Gerçekten verebilirmiyim sanki hiç veremiycekmşim gibi geliyo.spor yapmaya vaktim yok çünkü.eskiden 2-3 kilo için spor salonuna giderdim( şimdi bu kadar kiloyu vermek için orda yatmam gerek galiba.Ben çalışıyorum akşam 7 de en erken evde oluyorum.Sabahları biraz peynir kepek ekmeği (1 dilim anca)biber maydaoz domates falan bir bardak çayla içip işe gidiyorum.öğlene kadar bişey yemiyorum.bazen elma limon v.s çayından içiyorum.öğlen yemekhaneye gidebilirsem sebze yemeği salata yoğurt yiyorum büyük çoğunluk böyle.arada da kepekli kaşarlı tost yiyoruz.öğleden sonra da elma yiyorum bazen.akşam da evde ne yemek varsa.ama hep kepek ekmeği ve sakarinle .ayrıca elma sirkesi+azcık bal suya karıştırıp hem öğle yemeğinden hem akşam yemeğinden sonra içiyorum.şimdi de 5i bi yerde çay aldım.ama beni fena çarptı.resmen hasta oldum.dokundu galiba etksii geçince düzeldim.içemiycem galiba onu da..ama spora da gidemem evde beni bekleyen minicik bi oğlum var ( ay deli olcam ya.kilom 78 den inmiyo arkadaşım.kaldım böyle.
merhaba handecem cim ben de vericem şu kiloları artık.. kilom 85 şu an hedefim kendimi hoş hissedinceye kadar zayıflamak hep kiloluyum bu hayatta bi de zayıflık nasıl bişey merak ediyorum ve istiyorum 35 e merdiven dayamışken küçük beden kıyafet almak istiyorum.
handecemcim sen geç kalma ben gibi.... mezuniyete yetiş ve hayata o pencereden bak...
ben de sizlerle birlikte zayıflayacağım inşallah
daha zayıfladıktan sonra nasıl korurumu bilmiyorum ama bi görelim şu zayıflığı eminim bir daha almamak için elimden geleni yaparım...kötükedihüso
handecem canım umarım istediğin kiloya inersin.başarılar diliyorum sana..zayıflamak sabır ve azim işidir..bende başardım.emin ol sende başarırsın..sık sık uğrayacağım topiğine..
öpüyorm cnma.s.
canim bende vermek sitiyorum kilo yanliz emzikliyim sutumun eksilemsini azalmaini istemiyorum ansil yapcaz
Ay cidden 6 kilo verilir mi 1 ayda?? Bende aynı şubatta doğum günüm ve ozamana kadar vermek istiyorum..vermem gereken 6 kilo var.. 61 kiloyum 55 olmak istiyorum..
inşallah hep beraber başarırız kızlarrrr :Saruboceq:
Bu arada sanada başarılar dilerim handecem opuyorumnanaktan
Beni de aranıza alırsanız sevinirimmm kaydirigubbakcemile3
bu arda yumurta buylugunde et tavuk vs unutmusum ekmek yemedıgınde pilav makarnayı aynı dozajta artırısın. handecim ben elma diyetini başladım ilk gün 1 kg verdim ve vermem durmustu şok işe yaradı devam edicem ben yazarım yeşil elma
hayırlısı olsun canım umarım bu tempoyla nisandan önce düşersin istediğin kiloya bende 65 kiloyum 84'ten düştüm 3,5ayda ama kilo vermem durdu şu an adet dönemimi bekliyorum pirinç lapası diyeti yapacağım 2gün vücut korumaya aldı kendini bana bi şok lazım:)))
nasil verdin bende 3ayda 75ten 63e lahana suyuyla düstüm bes ayda ne aldim ne verdiydim iki gün önce lahana suyuna yine basladim 1kilo100gram daha gitti 63düm 61.9 olmusum
canım nasıl yaptın ne kadar içtin lahana suyunu ayrıntılı yazarmısın bide yanında diet ve spor yaptınmı yaptıysan nasıl cnm yazda herkes faydalansın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?