kızlar şu anda 85 kiloyum ve doğum günüme (nisana) kadar 59 kilo olmak üzere yarından itibaren yola çıkıyorum! ayrıca haziranda da mezuniyetim var o günde zayıf ve istediğim elbiseyi giyebilmek istiyorum tabiki! ve bana destek olcak benimde destek olacağım zayıflamak isteyen takım arkadaşları arıyorum gelin hepbereber amacımıza ulaşalım kurtulalaım şu dertten artık istediğimizi giyinip mutlu olalım!
şimdi günlük yiyeceğim ve yapacaklarımı yazıcam kızlar ve hergün burdan bildiricem!
sabah leslie morning sporunu yapıcam 20 dakika
kahvaltı: yulaf ezmesi veya light cornflakes
ara: 2 kuru kayısı (bağırsakları çalıştırsın diye)
öğlen : okulda olduğum için evden götürdüğüm kepekli sandviç
ara: 1 yeşil elma
akşam: çorba veya sebze yemeği artı salata
daha sonra acıkınca 1-2 meyve ve yeşil çay
son olarak 1 saat yürüyüş hava kötüysede gene leslienin evde yürüyüş sporu ama bu 50 dklık olan!
işte böyle kızlar yarından itibaren bu marotona başlıyorum her pazartesid ekilomu ve ölçülerimide bildiricem böylelikle yaptığım şeylerin ne kadar etkili olup olmadığını ölçüp sizede faydalı olmak istiyorum1
evet canlarım katılımlarınızı bekliyorum!alkisalkisalkis
şimdi günlük yiyeceğim ve yapacaklarımı yazıcam kızlar ve hergün burdan bildiricem!
sabah leslie morning sporunu yapıcam 20 dakika
kahvaltı: yulaf ezmesi veya light cornflakes
ara: 2 kuru kayısı (bağırsakları çalıştırsın diye)
öğlen : okulda olduğum için evden götürdüğüm kepekli sandviç
ara: 1 yeşil elma
akşam: çorba veya sebze yemeği artı salata
daha sonra acıkınca 1-2 meyve ve yeşil çay
son olarak 1 saat yürüyüş hava kötüysede gene leslienin evde yürüyüş sporu ama bu 50 dklık olan!
işte böyle kızlar yarından itibaren bu marotona başlıyorum her pazartesid ekilomu ve ölçülerimide bildiricem böylelikle yaptığım şeylerin ne kadar etkili olup olmadığını ölçüp sizede faydalı olmak istiyorum1
evet canlarım katılımlarınızı bekliyorum!alkisalkisalkis