- 15 Mayıs 2014
- 22
- 6
- 8
- Konu Sahibi ezel_ebrar
ne güzel vermişsiniz tebrikler.bu kilo işinibeyninizde nasıl bitirdiniz.birazda onu anlatın.[/QUOTEşöyle oldu giydigim hiç birşeyi kendime yakıştırmıyodum çünkü göbegim çok belli oluyordu sadece göbek olsa neyse basen kol yanlarda yaglanma ve begendigim hiç bir kıyafeti alamıyordum magzaya girdigim zaman büyük beden çeşitlerimiz bur tarafta denilmesi beni çok üzüyordu açıkçası kilomun 97 ye dayandıgının farkında ible değildim birgün bir elbise begendim ve magazaya girdim bu elbisenin bedeni varmı diye sordugumda magaza satış elemanı malesef baktıgınız elbisenin size uygun bedeni yok diyerek büyük beden kıyafetlerin oldugu bölüme yönlendirdiler ordada genelde hep hiç benim tarzıma uymayan modeller vardı bu beni çok üzmüştü ve artık bu ilşe bir dur demeliydim ve nolursa olsun bu fazlalıklarımdan kurtulmalıydım hemen bir tartı aldım ogün akşam eve gittiğimde tartıda 97 kiloyu görünce gözlerime inanamadım defalarca tartıldı ama aynı sonuç ve hemen artesi günü başladım diyete internetten araştırdım neler yapabilirim diye ama kesin kakrlıydım yılmıcaktım nolursa olsun başarıcaktım çok şükür başardım :):)