4 ay sonra evlencem kıl sorunum cok

Ben gitmeden sıcak duş alırdım, kimisi sıcak duş acıyı daha fazla hissettirir diyor ama sıcak cilt gözeneklerinş açıyor bence daha yardımcı oluyor

Vla 1 gb internwt harcadm bugn arastiracam die insallah cesaretlenir giderm

Ağda sonrası batik kil problemi yasiyomusunuz kızlar. Bende çok oluyor... şuan yine batik kılım çok... nasıl bi formül onerirsiniz

Ağda sonrası batik kil problemi yasiyomusunuz kızlar. Bende çok oluyor... şuan yine batik kılım çok... nasıl bi formül onerirsiniz

Ponza taşı var ya şu ayak derilerini temizlemek için o taş baya batık kıllar için işe yarıyor duştan sonra taşı alıp olan yerlere hafif bastırarak yapın onun dışında bildiğimiz kese ve doktorların ameliyat öncesi ellerini temizlediği fırçalar var ya onun farklı versiyonları ponza taşı fırça olarak gratis watsons gibi yerlerde var onlarıda duş esnasında kullanabilirsiniz.

Anestol gbi emla yada uyusturuci krem kullanmayi dusunuyom acimasim diye bnde dagildi baya tuy ondan dolayi korkuom gercekdne o kdr cabuk mu bitiyo islemin tamamlanmasi

Krem gibi şeyler işe yaramaz, eğer kıllarınız çoksa gereğinden fazlaca ve kalın çıkıyorsa mutlaka endrokrilonojiye gidin test yaptırın ona göre sorun neymiş öğrenin. Onun dışında ağdaya gidebilirsiniz inanın evde yaptığınızdan daha iyi ve daha acısız olur. ya da 1 2 ay rahat ederim diyorsanız bi lazer yapan yerleri araştırın ona göre başvurun. Korkuyorum filan demeyin inanın evlenince daha çok farklı acılar göreceksiniz. Ve bir de eşiniz olacak o adam tüyden ıyy iğreniyorum filan diyor da kendisi ne kadar temiz acaba? O koltuk altını sıkıyorsa ağda olarak aldırsın bir de sonra iğreniyorum diyebiliyor mu?

Çok teşekkür ederim :) çok saol ilk fırsatta gidip alayım o fırça türevi malzemeden :)

Lazer yaptırıp kurtul

Ben yıllarca ağda yaptıran ve şimdi lazer seansları ile rahata kavuşmuş biri olarak sana biraz uzunca anlatacağım. Hazırsan başlıyorum.

Lazerde 9.seansıma girdim bugün. Bir seneyi geçti başlayalı. Benim bembeyaz tenim ve siyah kıl köklerim vardı o yüzden ilk seansta fark etti. Vücut tipine göre cihaz seçiliyor. Benim cihazım opt imiş. Koltuk altı, özel bölge, yarım bacak gidiyorum. Jiletle temizleyip sadece özel bölgeye emlayı sürüyorum ince bir tabaka. Sakın çok sürme nemlendirici sürer gibi.:) Streçle kapatıp (hava almaması gerekiyor kremli bölgenin) yaklaşık 45 dakika sonra seansta oluyorum. İki parça streçi koparıp bir önden bir de arkaya doğru kapatıp üstüne normal giyiniyorum. O şekilde gidiyorum. Acıyor yalan yok. Krem acıyı hafifletiyor. O olmazsa dayanamam özel bölgeye. Bir hafta içinde tüyler yeniden çıktı. On güne kalmadan hepsi kendiliğinden döküldü ve bir ay sonra çok ince olarak çıktı. Seanslar ayda birdi. Sonra bir buçuk ay oldu. Şimdi iki ayı buluyor artık. Ergenlikte ilk çıktığı andaki gibi ince özel bölgede ve bir buçuk aydan uzun süre çıkmıyor. Koltuk altımda üç beş kök çıkıyor. Bacaklarda sayıyla çıkıyor artık. İyiki başlamışım. Çok çok çok büyük bir rahatlık. Başlamayı düşünüyorsan bir merkeze git ve konuş önce. Bakıp yorum yaparlar. Ben düğünümden iki hafta önce girdim 6. Seanstı sanırım. Düğüne kadar döküldü ve tertemizdi. Ha şu da var artık çıkıp dökülmüyor. İki aya yakın sürüyor çıkması.

Gelelim ağda meselesine. Ağda acıtır. Canın çok acıyorsa normalde de ağda seni zorlar ilk seferde. Ben 19 yaşımda ağdaya başladım özel bölgede. Emla kremi o zamanda kullandım. Ben faydasını gördüm. Yaptırdıkça acıya alışıyorsun aylar geçtikçe. Tüyler uzun olursa ağda almıyor. Tüylere yapışıp kalıyor kalkmıyor vs çok kötü olur. Jiletten bir iki hafta sonrası ideal. Ama hangi ağdayı kullanıyorlar. Bal rengindeki rollon ağdalardan yaptırma. İçlerinde şeker var onların kıl köklerini besler. Daha da gür ve kalın çıkar. Konserve kutusu gibi kutularda olan ağdalar şekersiz dediler bana. Düğüne yakın ağda yaptırma. Çünkü tahriş olabilir veya morarabilir üst bacaklar. Benim hep morarırdı çektikleri için. Cildim çok hassas benim çünkü.

Her yöntem acı veriyor. Bunun acısız yolu yok ama ne yapacaksan bir an önce yap. Hemen yarın:)

Dikkat etmen gereken en önemli şey hijyen. Lazer seansı yaptıracaksan merkezin güvenilirliği çok önemli. Ortamı incele. Yapacak kişilerle konuş çünkü çok ciddi bir olay bu. Ağda yaptıracaksan da malzemelerin temiz olmasına dikkat et. Hatta ve hatta ağda spatulası, ağda bantı kendin alıp götürebilirsin. Bazı iş yerinde her müşteri için yeni spatula açılıp iş bitince gözünün önünde çöpe atılır.

Batık için ben kese kullanıyorum. Ponza taşı benim cildimi tahriş etti. Aşırı hassas çünkü:)

Bu arada erkekler eşlerinden temizliği istiyor ama temizlik bizim içinde önemli. Evlendiğinde eşinin de bu konuda hassas olması önemli. Ya geç düğünü kocayı kendin için yaptır. Müthiş bir rahatlık. :)

Emla sürüp gitme. Önce ağda yapan yere gidip randevu al. 45 dk öncesinde tam uyuşmayabilir. Geçerse de etkisi azalıyor. Kendin anlarsın zaten. Önce saat al ki bekleme.

Aklıma gelenler bu kadar. Umarım faydası olur.

Aklıma geldi ilave edeyim. Lazer seanstan sonra sekiz on saat kadar duş almaman gerekiyor. O bölgelere su değdirmemek gerekiyor kesinlikle. Duş alıp gidince sorun olmuyor. Birde parfüm vs tarzı ürünleri o gün kullanmaman gerekiyor. Ben akşam saatleri gidiyorum. Ertesi güne duşumu alıp başlıyorum. Danıştığın uzmanlar sana daha doğrusunu söyler ama bende durum bu.

Son düzenleme:

Tenin beyaz tuyler siyah ise bir an once alexandrite lazere baslayin. Cok buyuk rahatlik.

Kac yasinda basladigimi bilmiyorum ama on sene rahat olmustur agda yapiyorum bikini bolgesine, alt kismi yapmak zor oraya jilet vuruyorum ama üst kisimda bildigin artik tug cikmiyor, bes alti tel cikiyor. Agda azaltmadi direk yok etti.
Uzun süre yapinca galiba küstü kil kökleri. Bebek poposu gibi oldu, ilk yaptigim zamanlar killar öyle canliydi ki kim inanir hic cikmayacagina..
Bu da böyle bir güzellik. Bacaklarimi makineyle aliyorum.
Bir ay almasam dahi göze batmiyor, tüg gibi oldular.
Cok yaklasik 2009 dan beridir makineyle aliyorum bacaklari, alinmamis hali de hic rahatsiz edici degil, rengi bile gri.
Agda ve makineyle almaya bagliyorum bunlari. Koltuk altim da ayni sekilde seyrek.
Simdi baslayin agdaya, lazerden daha az zarari vardir. Jilet ise killari costuruyor.
Agda diyorum baska da birsey demiyorum, azicik sabredin sonra alisirsiniz.

hangi tür ağda kullanıyorsunuz ? sir mi ?
yüzünüze göbek bel sırt ense kol gibi yerlerinize ağda yapıyor musunuz ?
ağdadan sonra sivilce vs olur mu? olursa ne yapmalı ?
ilk ağda yapışlarda sivilce olup daha sonraki ağda yapışlarda sivilce çıkmaz, cilt alışır gibi bi şey mümkün mü?

Bacak bikini bolgesi ve koltuk Altini agdayla aliyorum. Baska bir yerimde ihtiyac duymadim. Agda bantlarini kullandim. Digerlerni denemedim bile nasidir bilmiyorum. Herhangi bir sivilce problemi de yasamadim

Bacak bikini bolgesi ve koltuk Altini agdayla aliyorum. Baska bir yerimde ihtiyac duymadim. Agda bantlarini kullandim. Digerlerni denemedim bile nasidir bilmiyorum. Herhangi bir sivilce problemi de yasamadim
afedersiniz ama makat çevresini ağdayla alıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…