Ağda sonrası tüyde azalma ya artma oluyor mu?Git git 10 dkda tamam, her şey anlık zaten. İlk sefer acır ama sonucu görünce zaten ne uğraşmışım bunca yıl diceksin, yaptırdıkcada his olmuyor alışıyosun
Anestol gbi emla yada uyusturuci krem kullanmayi dusunuyom acimasim diye bnde dagildi baya tuy ondan dolayi korkuom gercekdne o kdr cabuk mu bitiyo islemin tamamlanmasiGit git 10 dkda tamam, her şey anlık zaten. İlk sefer acır ama sonucu görünce zaten ne uğraşmışım bunca yıl diceksin, yaptırdıkcada his olmuyor alışıyosun
Benimde oyle kalca ustunde bile varŞanslısın daha 4 ayın var. Benim 1, 5 ayım kaldı ve vücut tüylerim bile çok uzun. Ağda mı, lazer mi kararsız kaldım.
Sorun sadece kol, bacak, genitalse lazer işini görür. Tabi önce bi danışmak gerek uzmana.
Ya ben koldakilere hic dokunmadim birsurunyerle ugrasiom bid eo cikmasin die ama kararsizim kola yaptirip yaptirmamakda agdayiŞanslısın daha 4 ayın var. Benim 1, 5 ayım kaldı ve vücut tüylerim bile çok uzun. Ağda mı, lazer mi kararsız kaldım.
Sorun sadece kol, bacak, genitalse lazer işini görür. Tabi önce bi danışmak gerek uzmana.
Ya ben koldakilere hic dokunmadim birsurunyerle ugrasiom bid eo cikmasin die ama kararsizim kola yaptirip yaptirmamakda agdayi4 ayın varsa bence şimdiden yaptır, hem o zamana kadar 3 defa daha yaptırmış olursun vücudun dahada alışır. İlk sefer yaptırınca bi hassas olabilirsin cünkü.
2-3 defa yaptırdın mı zaten dahada kolay oluyor.
Cesaretli ol hiç kasma kendini, sürekli jilet yapmana cildini onla tahriş etmene değmez inan
Emir buyuk yerdenGit git cesaretini topla, büyük rahatlık olcak sonuçta korkutma kendini hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?