4 ay sonra evlencem kıl sorunum cok

Hilal6838

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
14
4
6
27
Benim kıl sorunum cok kizlar surekli jilt ve hamam tozu kullandim genetik. Smdi ise nisanlimin agxini aradim kulda bile sewmio kıli agdaya gitmeyi dusunuyom ama beyaz ve ince bi tenim var korkuyorum canim tatli genital bolgeye kotkuyo ve cekiniyorum. Anestol veya emla kremlerini dusunuyom ama hc kullanmadim. Agdadan baska cozum vsrmi acaba surekli jilet olmk ewlndikden snra uygun olurmu esler nssil karsilar ewli kisiler veya tcrubelilerden yorum istiyom ewlnecem ve bu knulsri merk ediyom FAZLA UZUN OKDU KUSURA BAKMAYIN

Şanslısın daha 4 ayın var. Benim 1, 5 ayım kaldı ve vücut tüylerim bile çok uzun. Ağda mı, lazer mi kararsız kaldım.
Sorun sadece kol, bacak, genitalse lazer işini görür. Tabi önce bi danışmak gerek uzmana.

Yeni evleneceklere lazer için hiç uygun vakit değil. :) 4-5 gün deodorant sıkamazsın, onların dökülme süreci vs 2 haftasını alıyor insanın.
Jiletlede uğraşmana değmez bir kuaföre git rahatla bence bir ay mis

Git git 10 dkda tamam, her şey anlık zaten. İlk sefer acır ama sonucu görünce zaten ne uğraşmışım bunca yıl diceksin, yaptırdıkcada his olmuyor alışıyosun

Git git 10 dkda tamam, her şey anlık zaten. İlk sefer acır ama sonucu görünce zaten ne uğraşmışım bunca yıl diceksin, yaptırdıkcada his olmuyor alışıyosun
Anestol gbi emla yada uyusturuci krem kullanmayi dusunuyom acimasim diye bnde dagildi baya tuy ondan dolayi korkuom gercekdne o kdr cabuk mu bitiyo islemin tamamlanmasi

Ağda yaptırdıkça daha ince çıkmaya başlıyor, bir iki yapışta farkediyorsunuz zaten. Azalması kişiden kişiye ve zamanla fark eden bir şey bence. Ben lazerden önce jilette ağdada yaptım ağda yapınca teniniz daha yumuşacık oluyor birde.

Bence krem sürmene bile gerek yok, çünkü krem sürsende hissediceksin hele jiletten sonra o kaçınılmaz :)) ama inan o ana değiyor.
Komple yaptırcaksan 15 dkyı geçmez, onlar alışkın elleri hızlı, kendin yapmaya kalksan bir saat sürer dahada acır bide.
Dürüstçe söylüyorum acı yok değil ama anlık yani en fazla 5-6 saniye daha yanar geçer, bide pürüzsüz oluyorsun sonucta 3-4 hafta :)

Yani ben suan genital bolge dusunuyodum ama eger gercekdn 15 dkkada bitiosa 4 ayim var kurbndan snra dugunum smdiden tum vucut baslayabilirim aslinda

4 ayın varsa bence şimdiden yaptır, hem o zamana kadar 3 defa daha yaptırmış olursun vücudun dahada alışır. İlk sefer yaptırınca bi hassas olabilirsin cünkü.
2-3 defa yaptırdın mı zaten dahada kolay oluyor.
Cesaretli ol hiç kasma kendini, sürekli jilet yapmana cildini onla tahriş etmene değmez inan

:) ya zaten ince tenim var hemen tahriş oluyo. 1 kez yengem yapmisti uzun surmustu galiba korkum ondan. Ya orayi acinca kil tuy sık ondan cekiniom
Zatrn nsianlimda lazere gidersin iyce azalirsa sna makina alirm lazer kullanirsin demisti.

Peki kil boyu nasil olmali 1 ay uzatilmis uzun olurmuki ??

Benimde oyle kalca ustunde bile var

Ya ben koldakilere hic dokunmadim birsurunyerle ugrasiom bid eo cikmasin die ama kararsizim kola yaptirip yaptirmamakda agdayi

Ya ben koldakilere hic dokunmadim birsurunyerle ugrasiom bid eo cikmasin die ama kararsizim kola yaptirip yaptirmamakda agdayi

Ben koluma kendim yapıyorum. Bu malum v.. markanın bantları, azalmadı onu söyleyeyim ama pratik oluyor. Gerisi için lazere gidiyorum. Ondan önce ağdaylaydı.
Cok uzun olmasın, jilet yapıyorsan jiletten sonra 2 hafta sonunda ideal olur sanırım. Kişiden kişiyede değişir uzaması, çok kısa olursada almaz, tam arası. Sen jiletten 2 hafta sonra bi git göster, muhtemelen olur zaten o an, ondan sonra düzene giriyor zaten ayda bir gidersin.

Evde yaptığınla kıyaslama işte evdekinler uzun sürüyor, onların işi bu senin yarım saatte yaptığını 2 dkda hallediveriyorlar

Ne guzel valaha yaa iste canim tatli ya bundan yana sikaytciyim

Benimde tatlı ama diyorum ya değdi :))
Sen acıdı demeye kalmadan o bitti diyo, işi bilen birine denk gel yeter

Halam gidiyomus tum vucut 50 tanidigi. Hemen alio dio me rahat yeni yaotirdim geldim dio bi bakiom yuzune ne mtlu oh vala
Ah bide o cesaret bnd eolsa
Agdadan snr agenutal bolgede benim bya azalmis gbiydi ilk cikarken 2 ay dokunmadm ee snra 2.ye cesaret edemedm tkrr surdm jiyt
Iste smdi bilekden gibege kdr bid ekoltk alti gitcem de nasl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…