- 5 Şubat 2020
- 119
- 17
- 28
- 25
- Konu Sahibi Hermione111
Tam 4 ay oldu. Ucunda hala ödem var. Asimetrik (eskisi de asimetrikdi ama şu an daha çok göze batıyor). Bana göre başarısız bi ameliyat oldu. Sizce nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ucundaki ödem azalırsa belki asimetri daha az belli olur diye umut ediyorum ama sanmıyorumValla herkes 6 aydan sonra tam şeklini alır diyor kime sorsam aynı şey
Kötü mü gözüküyorBir burun ilk zaman ne gozukuyorsa kesınlıkle öyle oluyor. Ödem olsa bile en fazla şişik gözükür. Bence burnunuz bu sekılde kalacak.
Hayır kötü gözükmüyor. Yan profıl guzel duruyor. Ama burun deliklerin biri asagıda digeri yukarda gozkuyor. Tabii ki dikkatli bakıncaKötü mü gözüküyor
Beni de en çok rahatsız eden şey o zatenHayır kötü gözükmüyor. Yan profıl guzel duruyor. Ama burun deliklerin biri asagıda digeri yukarda gozkuyor. Tabii ki dikkatli bakınca
Yani demek istediğim sey, maalesef o kendılıgınden düzelmez. Doktor hatasıBeni de en çok rahatsız eden şey o zaten
Benim burun deliğimin biri daha şiş duruyor o geçer mi peki 2.5 ay olduYani demek istediğim sey, maalesef o kendılıgınden düzelmez. Doktor hatası
Aynen benimdeBenim de burnumda asimetri var. Ameliyat sonrası çok güzeldi. Su an alakası yok. 3bucuk ay oldu. Geçsin diye bekliyorum. Ön kamerayı açmak kabusum oldu yani.
Resim görünmüyorTam 4 ay oldu. Ucunda hala ödem var. Asimetrik (eskisi de asimetrikdi ama şu an daha çok göze batıyor). Bana göre başarısız bi ameliyat oldu. Sizce nasıl
Merhaba ameliyat olali 2 sene oldu arada cok sık olamamakla birlikte hala o koku geliyor burnuma ne zaman gecicek bilmiyorum...Iyi günler. Ağustos ayında ameliyat oldum. O zamanlar burnumda iltihap kokusu gibi koku almaya başladım. O zman dr ye sorduğumda zamanla geçeceğini söylemişti doktorum. Zamanla azaldı ama hala geçmedi. Doktoruma ulaşamıyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum