• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ay oldu asimetrik burun ve daha bir sürü sorun (resimli)

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
25
Tam 4 ay oldu. Ucunda hala ödem var. Asimetrik (eskisi de asimetrikdi ama şu an daha çok göze batıyor). Bana göre başarısız bi ameliyat oldu. Sizce nasıl

Valla herkes 6 aydan sonra tam şeklini alır diyor kime sorsam aynı şey

Bir burun ilk zaman ne gozukuyorsa kesınlıkle öyle oluyor. Ödem olsa bile en fazla şişik gözükür. Bence burnunuz bu sekılde kalacak.

Benim de burnumda asimetri var. Ameliyat sonrası çok güzeldi. Su an alakası yok. 3bucuk ay oldu. Geçsin diye bekliyorum. Ön kamerayı açmak kabusum oldu yani.

Benim burnumun delikleri zamanla değişiyor , özellikle bakıyorum şekilleri değişiyor

Iyi günler. Ağustos ayında ameliyat oldum. O zamanlar burnumda iltihap kokusu gibi koku almaya başladım. O zman dr ye sorduğumda zamanla geçeceğini söylemişti doktorum. Zamanla azaldı ama hala geçmedi. Doktoruma ulaşamıyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum

Ben ameliyat olalı 1 buçuk yıl oldu hala ara sıra garip kokular geliyor burnumdan ama çok fazla önemsemedim işin açıkcası. Ameliyat olan arkadaşlarımdan da duydum buna benzer şeyler 2-3 yılı bulabiliyormuş tamamen geçmesi.

Iyi günler. Ağustos ayında ameliyat oldum. O zamanlar burnumda iltihap kokusu gibi koku almaya başladım. O zman dr ye sorduğumda zamanla geçeceğini söylemişti doktorum. Zamanla azaldı ama hala geçmedi. Doktoruma ulaşamıyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum
Merhaba ameliyat olali 2 sene oldu arada cok sık olamamakla birlikte hala o koku geliyor burnuma ne zaman gecicek bilmiyorum...

Back