Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar bir kac gündür bebeğim cok huysuz sebepsiz yere gulerken buranda ağlıyor. Uykuya geçmede zorlanıyor ve iştahsız. Emmek istemiyor. Nedenini araştırırken 4.ay atağı diye birşey gördüm. Varmıydı sizlerde de böyle durum. Normal mi bu zamanlarda böyle olması
Saglık sıkıntısı yoksa cok normal 4.ay uyku gerilemesi var bizimli 1bucuk ay sürmüştü huzursuzluk uykuya direnme saatlerxe uyumak isteme ağlama dalamama vsvs yine de içiniz rahat etmezse bi doktora görünün
Saglık sıkıntısı yoksa cok normal 4.ay uyku gerilemesi var bizimli 1bucuk ay sürmüştü huzursuzluk uykuya direnme saatlerxe uyumak isteme ağlama dalamama vsvs yine de içiniz rahat etmezse bi doktora görünün
Peki istahsizlikda var miydi. Meme de en fazla 5 dakika duruyor. Sonra bırakıyor. Önceleri daha cok ister emerdi. 4.aya girdiğimizden beri cok az emiyor.
Yani büyüdükçe işini daha hızlı hallettiği için vakitler azalıyo tabi brnim kızımda öyle cok acıkırsa 5 6dk durur cok acıkmadıysa bikac dakika durur yine de dediğim gibi içiniz rahat etsin isterseniz bi doktora muayene olabilirsiniz bende her atakta acaba başka bi sorun mu var endişesiyle giderdim kızım geceleri de cok uyanır cok aglardı. Her seferinde doktorun yanında gülücükler sacardı kızım doktorda bize inanmazdı bu mu huzursuz bebek diye
4.ay atagının huzursuzluğu 13 gün sürdü bizde. Çok ağlıyodu sesi kısılana kadar. Meme reddi hiç olmadı. emme süresi azalıyor etrafa ilgisi çoğalıyor. Memeye bırakıp kalkıp etrafa bakıyor sonra tekrar emiyor gecenin karanlığında bile kalkıp ayaklarına bakıyor oyun haline getiriyor. İlk 3 ay çok emdiği için köşe yastığı gibi hep oturcam emzircem sandım Bi anda değişiyor
Merhaba kizlar bir kac gündür bebeğim cok huysuz sebepsiz yere gulerken buranda ağlıyor. Uykuya geçmede zorlanıyor ve iştahsız. Emmek istemiyor. Nedenini araştırırken 4.ay atağı diye birşey gördüm. Varmıydı sizlerde de böyle durum. Normal mi bu zamanlarda böyle olması