Bebek Beslenmesi 4 ay 4 gunluk kızıma ne gibi ek gıdalar verebilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlaarrr cok sevincliyim bebisime patages havuc puresi yaptim begendi ama 1-2 cay kasigi kadar tattirdim.. Daha istedi ama malum artik yarin Allahin izniyle 4,5 aylik olcak. Temkinli davraniyorum genede.. Elmasuyu ve ari mamayi da denetmistim dun itibariyle onlarida begendi.. Malum sutum sadece 3 ay geldi ve kendiliginden kesildi yapmadigim sey kalmamisti ama artik bende ek besinlere geceyim dedim. 3 gun araliklarla baska besinler deneticem insallah agir olmamak kosuluyla..:56:

Kizlaarrr cok sevincliyim bebisime patages havuc puresi yaptim begendi ama 1-2 cay kasigi kadar tattirdim.. Daha istedi ama malum artik yarin Allahin izniyle 4,5 aylik olcak. Temkinli davraniyorum genede.. Elmasuyu ve ari mamayi da denetmistim dun itibariyle onlarida begendi.. Malum sutum sadece 3 ay geldi ve kendiliginden kesildi yapmadigim sey kalmamisti ama artik bende ek besinlere geceyim dedim. 3 gun araliklarla baska besinler deneticem insallah agir olmamak kosuluyla..:56:

ne güzel canım, ek gıdada istekli olması..
ben de sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum, ama emzirdikten sonra, istemiyor malesef
şimdiye kadar elma, muz ve en son şeftali yedirdim azar azar, en çok şeftaliyi beğendi..
eline alıp suyunu çemeye bayılıyor :1: diş çıkarmada da soğuk meyve rahatlatıyormuş bilgin olsun :34:

çok sağol canım.. soğuk meyve hastalandırmazmı dersin?? ne güzel emzirebiliyorsun çok sevindim..

masaj yapmak önemli.daha kemikleşmediği için vücudu ayaklarına yapılan her masaj şekillendiriyor.elastiki olduğu için.geri kalan düzeltme de alçı yada ameliyatla düzeltiliyor.siz masaj yapmaya devam edin.siz farketmesenizde mutlaka faydası oluyor.

biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın.

önemli değil masaja devam ediyorum zaten ama karkuyor işte insan bi sorun olur mu diye

Back