- 29 Eylül 2021
- 479
- 117
- 33
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Teşekkür ederim Zaten öyle hani çok büyük bir şey değil dedim miktar olarak yani hatta kan beni kırmızıydı ama kan mıydı değil miydi Onu da anlayamadım sizde resim gözüküyor mu ben ekledim de sanırım yüklenmedi ama 4 aylık bir bebek yani günde 5-6 defa yiyor hani Hatta Mesela ben hem biberonla kendi sütüm misafir verdiğim için arada bir Hani sütüm olmadığı zaman da mama bile veriyorum buna bağlı olarak Hani mama verdiğim için su da veriyorum ya Sadece anne sütü almıyor hem arada bir mama alıyor hem de su veriyorum ama hem su alan hem mamalı hem anne sütü alan bir bebek susuzluktan bilmiyorum yani Ama olduğum şehirde bayağı bir sıcak Aydın'da yaşıyorum hem sıcak hem nemli bir ortam yani dediğiniz gibi ondan da kaynaklı olabilir açıkçası çok korktumHavalar ısındı. Susuz kaldığında da olabiliyormuş kan gibi. Ama idrarının rengi de susuzluğu işaret ediyor. Daha fazla emzirmeniz gerekebilir. Tabi benim dediğim bir ihtimal. Diğerlerini ekarte etmek için doktora götürmeniz gerekir
Düzelir merak etmeyin. Evet sıvı alımı iyiymiş. Siz yine de çok merakta kalırsanız bir doktora götürün. Fotoğraf da yüklenmemişTeşekkür ederim Zaten öyle hani çok büyük bir şey değil dedim miktar olarak yani hatta kan beni kırmızıydı ama kan mıydı değil miydi Onu da anlayamadım sizde resim gözüküyor mu ben ekledim de sanırım yüklenmedi ama 4 aylık bir bebek yani günde 5-6 defa yiyor hani Hatta Mesela ben hem biberonla kendi sütüm misafir verdiğim için arada bir Hani sütüm olmadığı zaman da mama bile veriyorum buna bağlı olarak Hani mama verdiğim için su da veriyorum ya Sadece anne sütü almıyor hem arada bir mama alıyor hem de su veriyorum ama hem su alan hem mamalı hem anne sütü alan bir bebek susuzluktan bilmiyorum yani Ama olduğum şehirde bayağı bir sıcak Aydın'da yaşıyorum hem sıcak hem nemli bir ortam yani dediğiniz gibi ondan da kaynaklı olabilir açıkçası çok korktum
Çok sağolunBunlar kızımın doktorunun paylaşımları. Sayfasında da bulabilrsiniz. Geçmiş olsun
Şuan ekledim resim sanırım kan yaBunlar kızımın doktorunun paylaşımları. Sayfasında da bulabilrsiniz. Geçmiş olsun
Söyle ki buraya koyduğum resim kadar bariz belli bir şekilde yoktu Yalnız böyle bir hani turunculuk vardı bezinde yani günde ne kadar anne sütü alıyordur ve genelde anne sütü alıyor Hani örnek veriyorum yetmediği takdirde Ben mama takviyesi yapıyorum genelde 120 CC 130 CC falan alıyor bir defada Ben bunu Günde 4 defa 5 defa alıyordur bazen gece de hani kalkıp veriyorum gece çıktığı zaman uyandığı zaman o zaman da besliyorum bu şeklinde de yaniGeçmiş olsun genelde susuz kalınca oluyor sizce bebeğiniz günlük toplam ne kadar anne sütü artı mama alıyordur? Konu açtıktan sonraki bezler nasıldı durum tekrarladı mı? Bence bir doktora gösterin yine de
Şöyle kendini normalde de ben sadece anne sütü veriyordum biraz Kral Bu biraz Durmuş da böyle ya 500 gram almıştı Öyle olunca ben de hani dedim mama takviyesi yapayım Normalde hiç su almıyordu yani su vermiyordum Hani ilk 6 ay Sadece anne sütü çocuklar için ama mama verince Hani çocuk susacak dedim tatlı sonuçta o yüzden su da vermeye başladım yani bu yeni olan bir şey mama su işiGeçmiş olsun genelde susuz kalınca oluyor sizce bebeğiniz günlük toplam ne kadar anne sütü artı mama alıyordur? Konu açtıktan sonraki bezler nasıldı durum tekrarladı mı? Bence bir doktora gösterin yine de
Sizinde çok su içmeniz gerekiyorMerhaba arkadaşlar Az önce Bebeğimin altını açtım da ben kana benzettim ama tam emin de olamadım buraya koyacağım bir bakıp Yorum yapabilirsiniz sevinirim yine Kana Benziyor Bir de idrarı çok koyu renk olarak Aslında beslenmesi de iyi ama neden bu kadar koyu ve kan gibi bir şey vardı yani Anlayamadım acaba Kansu direkt hemen doktora götürüyorum ama tam emin olamadım ya ama oraya başka bir şeyin sürtünmesi mümkün değil sonuçta kapalı bir bez yani Bir de bu iki gündür çok aşırı su inanılmaz şekilde Dün de aşı yaptırdım onun üstüne daha da eklendi huzursuzdu bilmiyorum yani
O turuncu gibi kristaller susuzluktan oluyor aslında bebeğinizin su alımı ve beslenmesi yeterli görünüyor. Acaba o gün çok sıcaktı siz de biraz fazla mı giydirdiniz? Biz Türkler kültür olarak bebeği sıkı giydirmeye yatkınız. Umarım tekrarlanmaz bununla geçip gitmiş olurŞöyle kendini normalde de ben sadece anne sütü veriyordum biraz Kral Bu biraz Durmuş da böyle ya 500 gram almıştı Öyle olunca ben de hani dedim mama takviyesi yapayım Normalde hiç su almıyordu yani su vermiyordum Hani ilk 6 ay Sadece anne sütü çocuklar için ama mama verince Hani çocuk susacak dedim tatlı sonuçta o yüzden su da vermeye başladım yani bu yeni olan bir şey mama su işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?