Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test için erken bence ama umarım tutmuşturKızlar bana 4 Aralık'ta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 4 Aralık'ta transfer olup bekleyenler toplaşalım nasıl gidiyor bekleyiş? Test yapsak bişey çıkar mı? Bir de belirti var mı sizde?
30Teste erkenn 10. Gün bekle inşallah inşallah tutunsn yaş kaç
Tutunur gençsin bende 32 oldum tedavi ola ola 2 sene geçti regl ağrısı olursa korkma aynı öyle oluyor çünkü ben regl geliyor diye sigara yakıp içmiştim meğer tutunmuş panik olma öyle bir ağrı hissedersen
İnşallah canımmTutunur gençsin bende 32 oldum tedavi ola ola 2 sene geçti regl ağrısı olursa korkma aynı öyle oluyor çünkü ben regl geliyor diye sigara yakıp içmiştim meğer tutunmuş panik olma öyle bir ağrı hissedersen
Kızlar bana 4 Aralık'ta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 4 Aralık'ta transfer olup bekleyenler toplaşalım nasıl gidiyor bekleyiş? Test yapsak bişey çıkar mı? Bir de belirti var mı sizde?
Ay bizide haberdar et evde test falan yaptın mıKızlarr ben 29 kasım transfer oldum ve yarın kan testi günüm. İnanılmaz heyecanlıyım kalbim ağzımda atıyor uyuyamıyorum bu belirsizlik inanılmaz zormuş. 29 yaşındayım ilk denemem. Hiç bir belirti hissetmedim bugüne kadar sadece ara ara kasık ağrım adet olacakmış gibi ağrı ve his geldi. Onun dışında yok yerleşme kanaması yok bilmem ne hiç bir şey yaşamadım. Yarın sabah erkenden kan vereceğim. Dua edin
selam canım 4 Aralıkta 5. Gün embriyosu transfer edildi cuma günü test günüm çok heyecanlıyım evde test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum ama cesaret edemicem direk kan versem daha iyiKızlar bana 4 Aralık'ta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 4 Aralık'ta transfer olup bekleyenler toplaşalım nasıl gidiyor bekleyiş? Test yapsak bişey çıkar mı? Bir de belirti var mı sizde?
Ben 2. 3. Günlerde çok hissettim regl ağrılarımı sonra geçti mesela 4. Gün bir şey hissetmedim ağrı sızı sonrada modumu düşürdüm gerçekten zor bir süreçmiş inşallah bizde sizin gibi pozitifleri görürüzTutunur gençsin bende 32 oldum tedavi ola ola 2 sene geçti regl ağrısı olursa korkma aynı öyle oluyor çünkü ben regl geliyor diye sigara yakıp içmiştim meğer tutunmuş panik olma öyle bir ağrı hissedersen
Ay bizide haberdar et evde test falan yaptın mı
Ay ben de yapmıcam canım ya idrar testi beni çok strese sokuyo kan verip kesim sonucu öğrenmek en iyisi gibi ben de sürekli konuştum bana sımsıkı tutun tamam mı Bebişim diye inşallah tutunmuştırŞuan yoldayım test yapmadım bu zamana kadar doktorun her dediğini yaptım bu son noktada da onu dinlemek istedim. Biri yazmıştı testte pozitif çıkmış ama kan testi sonucu negatif psikolojisi iyice kötü olmuş doğal olarak. Ama tabi beklemek zordu belirsizlik inanılmaz zor her gün eşime aşkım sence bizimle mi diye sorup durdum
Benimde 5aralık transferKızlar bana 4 Aralık'ta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 4 Aralık'ta transfer olup bekleyenler toplaşalım nasıl gidiyor bekleyiş? Test yapsak bişey çıkar mı? Bir de belirti var mı sizde?
Ay ben de yapmıcam canım ya idrar testi beni çok strese sokuyo kan verip kesim sonucu öğrenmek en iyisi gibi ben de sürekli konuştum bana sımsıkı tutun tamam mı Bebişim diye inşallah tutunmuştır
2aşılama sonrası ilk tüp bebek tedavisi görüyorum 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum 4.gün deyimKızlar bana 4 Aralık'ta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 4 Aralık'ta transfer olup bekleyenler toplaşalım nasıl gidiyor bekleyiş? Test yapsak bişey çıkar mı? Bir de belirti var mı sizde?
Hayırlı sonuçlar çıksın İNŞALLAHYaaaaaa yani öyle bir süreç ki insanlar zor diyince aman max 3 ay sürsün ne var falan dediğimde bu kadar psikolojik olarak ağır bir süreç olabileceğini tahmin bile edemezdim. Öyle çok emek ki Rabbim bu emeklerin karşılığını hayırlı minnoş evlatlarla müjdelendirsin inşallah. Bu arada kan verdim 1 saate heralde sonucum gelir kalbim tam olarak ağzımda atıyor diyebilirim