• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aralık 2020 transfer olanlar

Nisanisa70

Her anıma ELHAMDÜLİLLAH ❤️🎈
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
188
153
103
30
Merhabalar bayanlar bn 26 yaşındayım 8 yıllık evliyim PKOS var. Hiç hamile kalmadım 2 yumurta çatlatma tedavisi 1 aşılama tedavisi olumsuz sonuçlandı. 2 yıldır diyabet hastasıyım günde 4 kez insülin kullaniyorum. Konya da novafertil tüp Bebek merkezi nde tedavi gördüm ( 4 Aralık ) transfer oldum iki tane bebeğim benimle şuan inşallah benimle kalacaklar ayın 16 'si tahlil günüm. Folik asit, estofem, Protestan fitil, progestan dex, oksapar ve climara Forte kullanıyorum şuan. Umarım hepimiz hayırlı haberleri alırız. Gelin birlikte test günümüzü bekleyelim

Merhabalar bende 4 aralıkta transfer oldum.Nasil gidiyor.
Benim durumum şuan stabil arada kasığımda ağrı oluyor ama çok yoğun değil batma şeklinde ağrılar diyelim. Sen hangi ilaçları kullaniyorsun biraz hikayenden bahseder misin birbirimize destek oluruz 😄

İnşallah ikimizde sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi

Bir tane kızım var kardeş çok istiyor. Yas 35 ikinci tüp bebek denememiz.Ilki 5.gün embriyosu 5bb kalitesinde pgt idi ama negatif oldu.2. Transfer embriyosu ise 5. Gün 2bb kalitesinde kalitesi düşük o yüzden pek umudum yok ama dr belli olmaz dedi. Naturel siklus tedavi uygulandı yanı ilaçsız.su anda sadece progestron fitil co aspirin ve folik asit kullanıyorum.

Bir tane kızım var kardeş çok istiyor. Yas 35 ikinci tüp bebek denememiz.Ilki 5.gün embriyosu 5bb kalitesinde pgt idi ama negatif oldu.2. Transfer embriyosu ise 5. Gün 2bb kalitesinde kalitesi düşük o yüzden pek umudum yok ama dr belli olmaz dedi. Naturel siklus tedavi uygulandı yanı ilaçsız.su anda sadece progestron fitil co aspirin ve folik asit kullanıyorum.
İnşallah meleğin sana sımsıkı tutunur güzel haberler alırsın 🤲

Sizin nasıl ilerliyor tedavi. Nerede tedavi oldunuz. Embryo kaliteniz nedir.testi ne gün yapmayı düşünüyorsunuz.

Sizin nasıl ilerliyor tedavi. Nerede tedavi oldunuz. Embryo kaliteniz nedir.testi ne gün yapmayı düşünüyorsunuz.
Konya novafertil tüp Bebek merkezinde tedavi oluyorum 1. Kalite dedi doktor. 16 si test günüm o gün kan testi yaptıracağım öncesi yaptırmak istemiyorum inşallah pozitif olur ☺️

Hayırlı olsun. Progestan dex yeni mi aldınız bana piyasada yok dediler.

Merhaba.Var mı bir belirti. NASILSINIZ.
Öyle belirli bi belirtim yok. Amr arada hafif bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum. sen nasılsın varmı belirti sende? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Öyle belirli bi belirtim yok. Amr arada hafif bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı oluyo ama ilaçlardan diye düşünüyorum. sen nasılsın varmı belirti sende? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kasık ağrısı var biraz naturel siklus benim tek ilaç progestron fitil kullanıyorum. O yapıyor sanırım.testi bilmiyorum belki bugün belki yarın merak ediyorum çok.

Kasık ağrısı var biraz naturel siklus benim tek ilaç progestron fitil kullanıyorum. O yapıyor sanırım.testi bilmiyorum belki bugün belki yarın merak ediyorum çok.
Bugün kan verdim şimdi sonuçlandı 12.72 cıktı.Bekleyecegiz artık.

Bnde öyle çok merak ediyorum bugün yarın erken gebelik testi yaparım büyük ihtimalle. Test yaparsan sonucunu mutlaka yaz 🤭

Merhaba nasılsınız bugün. Test yaptınızmı.Bugun tekrar kan verdim 23 tu değerim bklm
Erken gebelik testi yaptım dün akşam hafif ikinci çizgi çıktı ama emin değilim yarın sabah bidaha yaparım pazartesi yada salı günü de kan veririm büyük ihtimalle

Back