4 Adimda Siyah Noktalardan Kurtulun!!

bende bıktım bu siyah noktalardan ya burnumun üzerinde çil gibi bi sürü var sıkılcak gibide değil minik minik bu yöntemi bana bi eczacı sölemişti ama en fazla 2 gün pürüzsüz kalıyo sonra temizlememe rağmen tekrar çıkıyolar artık umursamıyorum onlarla yaşamaya alıştım :teytey:

şu siyah noktaları sıkma olayını anlamış değilim.. sivilce gibi çıkıntılı değil ki mübarek nasıl sıkalım..gözeneklerin içinde.keyifleri de gayet iyi olacak ki çıkmak bilmiyorlar. doğal kürlerden uyguluyorum..arkadaşların dediği gibi cildim parlıyor gibi oluyor ,ertesi gün yine aynı

ben bu yolu yıllardır deniyorum ve her seferinde aynı sonuç:siyah noktalar gidiyor mu bilmem ama yüzüm kıpkırmızı oluyor ve sıktığım siyah noktaların yerinde kızarıklık oluyor doğal olarak -tatlicadiarzu-
kaç defa denediysem hep aynısı9 oldu ama bende bilmiyorum diyorum ki belki bu sefer kızarmaz diye ama sonuç aynı kaydirigubbakcemile3 ben de kendi haline bıraktım artık bilmiyorum vereliniortak

yaa bide sıktıktan sonra delikler kalıyo ya onlar daha beter duruyor iste

Allah cezasını versin bu siyah noktaların,giderek çoğalıyorlarakannehirkaydirigubbakcemile3

buhar banyosu yapmak iyi değil gözeneklerin dahada çok açılmasına neden oluyo diye biliyorum ben

arkadaşlar çok fazla yağlı şeyler yemeyin benimde vardı siyah nokta sorunum ama zayıflama aşamasında kızartma cips çikolata falan öle yağlı şeyler yemedim hiç şimd gözeneklerim kendinden yok oluyor . sadece hafta da bir pazar günleri peeling yapıyorum okadar :)

ben pure zone ile ile temizlemeye başladım şimdilik iyi ama bir aydır bıraktım sular çok soğuk burda:))aslında benim pek sorunum da yok ondan iyi geldiğini düşünmüşümdr belki:))

cildim güzel ama hep siyah noktalarımı temizlemek zorunda kalıyorum...2 günde de hemen geri çıkıyolar....daha doğrusu açık olan gözeneklerin içine doluyo kirler ve siyah noktalar oluşuyo...

sıktıkça çoğalıyor sıktıkça çoğalıyor hepsinin allah belsını versin

siyah nokta sorununu en iyi karbonat çözüyor kızlar. yarım fincan kaynar suya 1 çay kaşıgı kadar karbonat ekliyorum. biraz sogudugunda pamukla siyah noktaları ovalıyorum. inanın çok etkili tertemiz yapıyo. ama fazla bastırıp çok kaynarken uygulayıp yara etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…