- 21 Mart 2009
- 173
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele ben sinir oluyorum benim yanaklarimdada cikmaya basladi uffffffffff
Clearasil aldim ama hic bi faydasi olmadi hata zarari bile oldu baska onerileriniz varsa arkadaslar lutfen bizlerle paylasin
kızlar ben de uzun bi süre aynı sıkıntıyı çektim ve kendi kendime faydalı bir yöntem keşfettim.. yüzümü peeling jeliyle temizliyorum, 5 dk buhara tutuyorum, kil maskesi uyguluyorum ve 15 dk bekliyorum. sonra yüzümü yumuşak bir yüz fırçası veya sünger yardımıyla nazikçe ovalayarak yıkıyorum. bu işlemlerden sonra cildim hassas olduğundan dolayı hafifçe kızarıyor ama gözeneklerin temizlendiğini , dipteki kirlerin yüzeye çıktığını anlayabiliyorum. aynaya dikkatlice bakınca burnumun üzerindeki siyah noktaların çıktı çıkacak gibi durduğunu görebiliyorum. Niveanın siyah nokta temizleyici bantları varya işte burnuma ve çeneme onlardan yapıştırıyorum ve 15dk bekliyorum. yalnız bu bantlarda dikkat etmeniz gereken şey ağda bandı gibi hızlı değil yavaş çekilmeleri gerekiyor.. çektiğim zaman elimdeki banda dikkatlice bakıyorum ve bi dolu ufak ufak kir,iltihap görüyorum. burnumda da yaklaşık 1 hafta pek birşey çıkmıyor.. o bantları üzerinde yazdığı gibi direk uygulamayı denedim bende de işe yaramamıştı ama bu şekilde diğer cilt bakım aşamalarıyla birlikte uygulayınca gerçekten işe yarıyorlar haberiniz olsun. bu arada aranızda nivea dışındaki markaların siyah nokta bantlarını deneyip de memnun kalan varmı? zemuszemus
Yanak için çözüm bulan oldu mu??klava:
Yok yok yok!!! Bu siyah noktalardan kurtuluş yok. Kaç yıldır neler yaptım yine de kesin çözümü yok. peelingler, cilt temizleme jelleri, kremler, buhar falan hepsini denedim. Ben kurtulmak için çabaladıkca onlar arttı...
Arkadaşımın cildi bebek gibi. Hiç bişe kullanmıyor, yalnızca duru suyla yıkıyor. Bu haksızlık ben o kadar şey yapıyorum yine de istediğim sonucu elde edemiyorum!!! :çok üzgünüm:
Siyah noktaların artmasının nedeni kullandığın ürünler olabilir belki? Sürekli kullandığın şeyleri değiştirip doğru ürünü düzenli kullanmaya başlarsan bence sorun kalmaz. Mesele de o doğru ürünle karşılaşmak galiba. Doğru adamla karşılaşmak kadar zor. =)
tek marka kullandım o da neutrogena, belki de artık değiştirmem gerek iki yıldır pek de faydasını göremedim....