Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O haftalarda bendede olmuştu canım, kanama vs bir şey yoksa endişelenme :)Selam kızlar uykudan öyle bi ağrıyla krampla kalktım ki çok korktum neyden kaynaklı bilmiyorum ama felaket bir şişkinlik gazda varda şişti karnım ondan mı bilmiyorum ama yaklaşık 2 dk sonra geçti sizce bu neden oldu korkuyorum yaşayan varmı ?
Regl günüm daha gelmedi erken testle öğrendim korkuyorum gelicek diye normalde 3 de adet olmam gerekiyor şimdi böyle sancı korktumO haftalarda bendede olmuştu canım, kanama vs bir şey yoksa endişelenme :)
Kanama vs şuanlık yok inaşallah olmazO haftalarda bendede olmuştu canım, kanama vs bir şey yoksa endişelenme :)
Kan değerini 2 günde bir baktiriyor musun ?Regl günüm daha gelmedi erken testle öğrendim korkuyorum gelicek diye normalde 3 de adet olmam gerekiyor şimdi böyle sancı korktum
Olmaz insallah bendede öyle keskin bir sancı gelmişti ki endişelendim bir daha öyle bir sancı olmadı. Kasık ağrısı ara ara geliyodu zaten o da çok normal:)Kanama vs şuanlık yok inaşallah olmaz
Normal hafif ağrılarım var benimde ama uykudan kaldırdı ilk defa oldu bendede inşallah kötü düşünmek istemiyorum:)Olmaz insallah bendede öyle keskin bir sancı gelmişti ki endişelendim bir daha öyle bir sancı olmadı. Kasık ağrısı ara ara geliyodu zaten o da çok normal:)
Yok yok düşünme canim. Kanaman olmadığı sürece de endişelenme. Açık kırmızı kanama diyolar. Lekelenme de yaşayabilirsin bu haftalardaNormal hafif ağrılarım var benimde ama uykudan kaldırdı ilk defa oldu bendede inşallah kötü düşünmek istemiyorum:)
Teşekkür ederim az olsada rahatladım :)Yok yok düşünme canim. Kanaman olmadığı sürece de endişelenme. Açık kırmızı kanama diyolar. Lekelenme de yaşayabilirsin bu haftalarda
Bugün nasılsin var mi ağrın ?Teşekkür ederim az olsada rahatladım :)
Bugün yok çok şükür gece oldu geçti bi kaç dkyaBugün nasılsin var mi ağrın ?
Allah iyilik versin canım. Bendede bir kere oldu başka olmadı. Şükür suan bir sıkıntı yok :) Hep en kotusunu düşünüyoruz ister istemez biraz salmak lazım aslındaBugün yok çok şükür gece oldu geçti bi kaç dkya
Merhaba hamileliğinizi adete kaç gün kala öğrendiniz? Bu gece kasık ağrısıyla uyandım 5 dk içinde geçti ama 4 gün kala kaset test yaptım negatif acaba erken miBugün yok çok şükür gece oldu geçti bi kaç dkya
Ben 6 gün öncesinden erken gebelik testi yaptım çıktı silikMerhaba hamileliğinizi adete kaç gün kala öğrendiniz? Bu gece kasık ağrısıyla uyandım 5 dk içinde geçti ama 4 gün kala kaset test yaptım negatif acaba erken mi