Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canım:)
kese gorununce dış gebelik mol gebeliği vs.bunların olmadıgını anlayabiliyormu doktor?bu konuda bende cok endişeliyim insallah ikimizinde hamilelikleri cok sağlıklı geçer ve bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde dogurup buyuturuz:)
bu arada doktoru aradık perşembe müsaitmiş,o zamana kadar beklesem olurmu?yoksa başka bi doktormu bulayım tatlım sence,ne dersin?
DÜsÜk olsa doktor yapmazzz kormayın canım hıc bırsey olmazzz
asla böyle birşey yok bende 5 haftalık hamile idm doktora gittim karnımdan ultrason ile baktı göremedi bebek yok dış gebelik 2 gün sonra alıcaz dediler...başka doktora gittim bu haftada çok küçük olur karından görülmez vajinal ultrason ile bakılacak korkma tehlikesi yok dedi....muayene oldum bebeğim orda idi....sakın korkma birşeycik olmuyor...
berrakcım,
mol gebelik olup olmadıgı ne zaman anlaşılıyor,ay perşembeyi nasıl bekliycem bilmiyorummm
ilk muayeneyi başka bi doktoramı olsam acaba?sonra değiştiririm olmazmııı???
o kadar heyecanlıyımki gidip bebeğin mobilyalarını bile almak istiyorum:)biranönce karnım şişsin bebiş büyüsün istiyorumm:))
sagol canım gittim zaten bi problem olmadı çok şükür ama deger sanırım yüksek çıktı pzt test tekrarlanıcak.
sanada çok geçmiş olsun canım inş. saglıklı gebeliklerin olur ve bebişini alırsın kucagına:)
iyi dileklerin icin tesekkür ederim ins sende nsl bir hamileleik istiyorsa yasarsin allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:
Canımcım ben 1 yıllık evliyim,cok sukur ilk denememizde hamile kaldım..
doğru diyosun ben en iyisi yarın icin baska bi doktor bulayım,sonra değiştiririm:)
bu arada irtibatı koparmayalım,aynı donemlerde hamile kalmısız nerdeyse,gelişmelerimizi paylaşalım tatlım:)
kızlar benim adetim 2 gün geçti, test yaptım ve hamileyim.
tahminen 4 en fazla 5 haftalık.
yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum vajinal ultrasonla bakınca bebek çok küçük oldugu için düşme gibi bir ihtimal olabilir mi??
kulagıma önceden gelmişti bu tip şeyler...
ayy canım inş.
birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar canı yürekten dua etmeleri ne kadar güzel
beni çok mutlu ediyor.
kızlaaar bugün doktora gittim normal ultrasonla muayene etti ve nokta gibi bişeyi gösterip bu kesesi dedidelikafadulden
tamamen bir mucize allahım resmen nokta büyüklügündeydi. çok şükür göründü.
keşke vajinal ultrasonla baksaydı zaten sizin sayenizde korkumu yenmiştim daha net görebilirdim
pek bişi anlamadım.
cok sevindim bende eski mesajina tam karsilik yaziyordum bak dualarimiz kabul oldu iste allah tamamina erdirsin ins cok sevndim:CüvCüv: hayirli olsn
kızlar benim adetim 2 gün geçti, test yaptım ve hamileyim.
tahminen 4 en fazla 5 haftalık.
yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum vajinal ultrasonla bakınca bebek çok küçük oldugu için düşme gibi bir ihtimal olabilir mi??
kulagıma önceden gelmişti bu tip şeyler...