- 27 Haziran 2009
- 409
- 17
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yanlış bi bilgi hiçbirşey olmaz gönül rahatlığı ile muayene olabilirsin....
bencede korkma bende senin gibi korkarak gitmistim hatta doktoruma bile sordum cünkü ben daha önce düsük yapmis biriyim bi zarari olurmu diye oda bana bebegin zaten güclü tutunduysa hic birseyden etkilenmez ama zaten saglam bi gebelik degilse 3 gün sonra düsecek bebek bakilmayla erken düsebilir dedi benimki seni korkutmayim ama 3kere kontrole gittim güstü ama ben diyorumya benim hamileligim zaten sorunlu 5 . düsügüm oldu allah kimseye göstermesin
berrakcım merhaba,
bende hamiş oldugumu 2 gun once 25 eylülde öğrendim idrar testinde..tam adet gunumde yaptım testi..dunde kan testi yaptırdık 1953 cıktı,bu değer sence normalmi?artı şimdi doktora gitsek bişey gorunurmu,ne zaman gidelim sence?sende bişey gorundumu?
berrakcım,
ben daha doktora gitmedim,dun labaratuvara gittik kan testi yaptırdık,daha doktora gostermedik yani..yarın doktora gidicem,ben yurtdısında yasıyorum daha burda doktorum yok,arkadasn tavsiye ettiği bi doktor var yarın ona gidicez,ama eğer daha erkense gitmeyelim bi iki gun sonra gidelim diye dusundum?tekrar bi kan testi yaptırıp oylemi gideyim sence?değer yuksek bencede ama benim hamile kaldıgım zaman yumurtlama gunumden once,yumurtlama gunumde belirtiler başlamıstı zaten bende,erken dollenme dedikleri sey oldu sanırım bende..cok heyecanlıyım 2 gundur uyuyamıyorum:)sen neler hissediyosun?:)