Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 gündür ishalim ve karın ağrım var serum aldım geçmedi iki gündür reflor ilacı kullanıyorum (probiyotik) ama tam düzeliyor gibi olurken yine aynı geçmiyor sebebi nedir acaba ne yapmalıyım daha önce başına gelen var mı?
sebebini bilmiyorumki gaita yapıldı temiz çıktıSebebi neymiş karın ağrısı ve ishalin? Gaita tahlili yapıldı mı?
Bu süreçte sadece ilaç almak yetmez, beslenmenize de dikkat etmelisiniz.
Ishal için acile gidilmezYediğiniz bişeyden olmuş olabilir acile gidin gerekirse geçmiş olsun
İshal acil değil mi?Ishal için acile gidilmez
Acil , ACIL MUDAHALE GEREKTIREN HASTALAR içindir.
Geçmiyorsa eğer çok şiddetliyse neden gidilmesin anlamadım acil durumdan kastınız ne sadece kaza vb şeylermi öyle bi kıstas mı varIshal için acile gidilmez
Reflor çok etkili bir ilaç oysa ki. Tekrardan gidin doktora4-5 gündür ishalim ve karın ağrım var serum aldım geçmedi iki gündür reflor ilacı kullanıyorum (probiyotik) ama tam düzeliyor gibi olurken yine aynı geçmiyor sebebi nedir acaba ne yapmalıyım daha önce başına gelen var mı?
Elbette degil.İshal acil değil mi?
Ishal yüzünden bayilacak duruma geliyor insan ,kim demiş gidilmez diyeIshal için acile gidilmez
Normal şartlar altında evet .Geçmiyorsa eğer çok şiddetliyse neden gidilmesin anlamadım acil durumdan kastınız ne sadece kaza vb şeylermi öyle bi kıstas mı var
Iyi gidin ama bir gün kalp krizi geçiren bir yakınınıza acil kalabalığı yüzünden müdahale yapilamazsa fikrinizi değiştirmek zorunda kalabilrsiniz .Ishal yüzünden bayilacak duruma geliyor insan ,kim demiş gidilmez diye