• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4-5 gündür ilaç kullanmama rağmen karın ağrısı ve ishal geçmiyor nedendir acaba daha önce başına gelen var mı?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
28
4-5 gündür ishalim ve karın ağrım var serum aldım geçmedi iki gündür reflor ilacı kullanıyorum (probiyotik) ama tam düzeliyor gibi olurken yine aynı geçmiyor sebebi nedir acaba ne yapmalıyım daha önce başına gelen var mı?

Diyet falan mı yapiyordunuz? Bağışıklığınız zayıflamış gibi geldi bana.

4-5 gündür ishalim ve karın ağrım var serum aldım geçmedi iki gündür reflor ilacı kullanıyorum (probiyotik) ama tam düzeliyor gibi olurken yine aynı geçmiyor sebebi nedir acaba ne yapmalıyım daha önce başına gelen var mı?

Yediginiz bir seyden olabilir mi acaba? Tekrar bir doktora gidin derim. Cok gecmis olsun.

Sebebi neymiş karın ağrısı ve ishalin? Gaita tahlili yapıldı mı?

Bu süreçte sadece ilaç almak yetmez, beslenmenize de dikkat etmelisiniz.

Yediğiniz bişeyden olmuş olabilir acile gidin gerekirse geçmiş olsun

Bugün haberlerde de bir vurus adı geçiyordu Dr a gidin ihmal etmeyin

Bugün haberlerde de bir vurus adı geçiyordu Dr a gidin ihmal etmeyin

Benim cok kotu ishal oldugum zamanlarda bile nisasta ictigimde kesiyor. 1 tatli kasigi nisastayi karistiyorum az bi suyla, gunde iki kez iciyorum.

Reflor çok etkili bir ilaç oysa ki. Tekrardan gidin doktora

Geçmiyorsa eğer çok şiddetliyse neden gidilmesin anlamadım acil durumdan kastınız ne sadece kaza vb şeylermi öyle bi kıstas mı var
Normal şartlar altında evet .
Acil müdahale edilmezse ölecek ya da sekel kalacak hastalar içindir .
Ama ülkede cani sıkılan acile gidiyor. Ishal acil degil . Wrtesi sabah beklenip polikliniğe gidilebilinir

Oncelikle gecmis olsun.
Stres ve uzuntuye de bagli olabilir rahatsizliginiz. Süt urunleri ve kafeinli/gazli urunler tuketmemeye calisin.
Daha once danistigim alaninda oldukca uzman olan bir doktor bana aslinda reflorun gaz da yaptigini bu nedenle icilmemesinin daha iyi oldugunu soylemisti.. aklinizda bulunsun

Ishal yüzünden bayilacak duruma geliyor insan ,kim demiş gidilmez diye
Iyi gidin ama bir gün kalp krizi geçiren bir yakınınıza acil kalabalığı yüzünden müdahale yapilamazsa fikrinizi değiştirmek zorunda kalabilrsiniz .

Yesyess Yesyess
Bildigim kadariyla, acile basvuruldugunda, Hayati tehlike durumlarina gore hastalari daha öne alabiliyorlar.
Ben bir kere acile gittim, ketoasidoz komasina girmek uzereydim. yaklasik 10 -15 dakika sonra kalabalik olmasina ragmen iceri aldilar, daha sonra da (10 dak kadar sonra) sekerimi olcup serum vs yaptilar ve yatirdilar. Hatta yogun bakima da alma durumlari soz konusu oldu bir ara

Back