Gebeliğe Hazırlık 4+5 gebelikte HCG 3187 normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssglm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
56
16
3
26
4+5 gebelik haftasındayım ultrasonda kese görünmedi. Kan sonucunda HCG 3187 çıktı. Değer ve kese görünmemesi normal midir?

Benim kesem görünmediğinde doktorum ya sağlıksız gebelik ya da ikiz olabilir demişti. Bir de kesenin rahmin üstüne yerleştiği durumlarda vajinal ultrasonun aksine karından ultrasonda görünebiliyor.

Benim kesem görünmediğinde doktorum ya sağlıksız gebelik ya da ikiz olabilir demişti. Bir de kesenin rahmin üstüne yerleştiği durumlarda vajinal ultrasonun aksine karından ultrasonda görünebiliyor.
Doktorunuz bunu söylediğinde kaç haftalıktı gebeliginiz ve sonucu ne oldu

Doktorunuz bunu söylediğinde kaç haftalıktı gebeliginiz ve sonucu ne oldu
5 haftalıktı sanıyorum ama beta 1500 civarıydı. Vajinal usg ile görülemeyince sağlıksız veya ikiz olabilir dedi. Sonrasında pek mümkün değil ama bir de karından bakalım dedi. Gerçektende rahmin tepesine yerleştiği için karından göründü

Anladım sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömrü olsun inşallah. Kötü düşünmek istemiyorum hayırlısı olsun.

Bende 5+4 hamileyim kesem sol kanala yakınmış asagiya inermi acaba ,betamda 2000 civarı çıkması gerekirken 6000 civarı çıktı yani yüksek .bi bilginiz varsa destek olurmusunuz.daha oncede 2 dis gebelik 1 normal dusuk yaptım çok stres yapiyorum

Malesef bu konuda bir bilgim yok. Yerleştiği yer çok önemli değil ama sağlam tutunması gerekiyor, sonuçta kese büyüdükçe rahmi kaplayacak zaten. Beta bir öncekine göre mi bu kadar çok artmış ? İkiz olma ihtimali olabilir o zaman doktorunuz ne diyor ? Ayrıca dış gebelikte çok fazla ağrı olur diye biliyorum ağrınız yoksa sakin olun kısa sürede belli olacaktır

İlk kontrolumdü, yarın bidaha gidicem,ilk kontrol olduğu için tam bisey diyemedi sadece 5+4 haftaliga gore 2000 civarı çıkması gerekirken ilk değer 6000 yuksek çıkmış onu söyledi,birde kesenin kanala yakin olduğunu rahimde olmadığını şimdilik kan sulandırıci iğne başlattı.evet bi kaç kişi daha sizin dediğiniz gibi ikiz olma ihtimalinden bahsetti.insallah yarın daha netleşir,dua edin lütfen..

Anladım o zaman erken döllenme olmuştur büyük ihtimalle. İnşAllah hayırlı haberler alırsınız

Keseyi gördünüz mü acaba? Bende 3 martta aşılama oldum. Beta pozitif düzenli artış var değer 3400 ama kese yok bende herhangi bir ağrı yok. Adet tarihinden hesaplanıyorsa 4 +7. Aşılamaya göre 3haftalık. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…