Biraz daha beklemeye karar verdimYerlesirken olur öyle kramplar şimdi görünmez görunsede kalp atış duymazsiniz 2 hafta sonra gidin hem bebeği kalp atışını duyarsiniz
5+5 de keseyi gördüm 6+6 da vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydum. 8 haftaya kadar kalp atısları duyulmaya biliyor karından ultrasonla endişelenmeyin ama insallah siz görürsünüz. Sabretmesi en zor zamanlar stres yapmayın insallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaMerhaba arkadaşlar 4+5 gebeyim iki kez kan vermek dışında hiçbişey yapmadım dr a gitmedim sizce suan gitsem kese veya bebek görünür mü kramplarım var düşükten korkuyorum görmek istiyorum bebişi
Kan verip bekleyeyim dedim ama sağlıklı bi gebelik mi çok merak ediyorumBence gidin gözükür kese gözükmesede ilerleyen haftalarda görürsünüz muhakkak
O zaman 6. Haftamı bekleyeyim ama insan sabredemiyor gerçekten5+5 de keseyi gördüm 6+6 da vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydum. 8 haftaya kadar kalp atısları duyulmaya biliyor karından ultrasonla endişelenmeyin ama insallah siz görürsünüz. Sabretmesi en zor zamanlar stres yapmayın insallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Evet bir kere daha kan vermeniz gerek iki katına çıkmış olması gerek ben 3 kez verdm sonra vermedim bi daha endiselenmeyin güzel olur insallah herseyKan verip bekleyeyim dedim ama sağlıklı bi gebelik mi çok merak ediyorum
Herkes aynı şeyi söylemiş ben de beklemeye karar verdim teşekkür ederimBiraz daha sabredin kesin olsun gittiğinde gözükmezse daha çok stres olursunuz. İlk aylarda sancı kasık ağrısı oluyor. Ama siz yine dikkat edin ilk 3 ay riskli.
Bence bekleyin ben gittiğimde bana çok kötü seyler söylediler ve moralim bozulmustu erkenden gidip moral bozmaya da gerek yok kan artışı düzgün olduğu sürece . Ağrılar içinde 15 haftalık hamileyim hala adet günümde adet olucakmısım gibi ağrılarım oluyor çok normal kasık ağrısı bel ağrısı somrada göğüslerini tasıyamayacaksınO zaman 6. Haftamı bekleyeyim ama insan sabredemiyor gerçektenamin cümlemiz inşallah
Ay inşallah görürüm o günleriBence bekleyin ben gittiğimde bana çok kötü seyler söylediler ve moralim bozulmustu erkenden gidip moral bozmaya da gerek yok kan artışı düzgün olduğu sürece . Ağrılar içinde 15 haftalık hamileyim hala adet günümde adet olucakmısım gibi ağrılarım oluyor çok normal kasık ağrısı bel ağrısı somrada göğüslerini tasıyamayacaksın
Hiç vitamin de kullanmıyorumBu süreci yatarak geçirin siz herhangi bir uzanma yerden bişey alma ve ya yarım kilo üstü taşımayın yemek yapmaya kalkın sonra dinlenin haftada bir esin süpersin evi bişey olmaz bu süreci atlat Dr kontroline kadar sonra Dr un seni bilgilendirir bu süre zarfı içinde folikasiti düzenli kullanmalısın kramplar için Dr un bişey yazar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?