Gebeliğe Hazırlık 4+5 gebelik yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

youmine

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
119
46
13
26
Merhaba arkadaşlar 4+5 gebeyim iki kez kan vermek dışında hiçbişey yapmadım dr a gitmedim sizce suan gitsem kese veya bebek görünür mü kramplarım var düşükten korkuyorum görmek istiyorum bebişi

Kese olarak görülebilir belki içiniz rahat etsin diye Bi görünün bence

Yerlesirken olur öyle kramplar şimdi görünmez görunsede kalp atış duymazsiniz 2 hafta sonra gidin hem bebeği kalp atışını duyarsiniz

Biraz daha sabredin kesin olsun gittiğinde gözükmezse daha çok stres olursunuz. İlk aylarda sancı kasık ağrısı oluyor. Ama siz yine dikkat edin ilk 3 ay riskli.

Ayrıca ilk aylarda kasıklarda adet sancısına benzer sancı olması normal

Bence gidin gözükür kese gözükmesede ilerleyen haftalarda görürsünüz muhakkak

Merhaba arkadaşlar 4+5 gebeyim iki kez kan vermek dışında hiçbişey yapmadım dr a gitmedim sizce suan gitsem kese veya bebek görünür mü kramplarım var düşükten korkuyorum görmek istiyorum bebişi
5+5 de keseyi gördüm 6+6 da vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydum. 8 haftaya kadar kalp atısları duyulmaya biliyor karından ultrasonla endişelenmeyin ama insallah siz görürsünüz. Sabretmesi en zor zamanlar stres yapmayın insallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

O zaman 6. Haftamı bekleyeyim ama insan sabredemiyor gerçekten amin cümlemiz inşallah

Dediğim gibi ağrılar oluyor ilk 3 ay ama sen yine doktora görün tabi için rahat etsin

O zaman 6. Haftamı bekleyeyim ama insan sabredemiyor gerçekten amin cümlemiz inşallah
Bence bekleyin ben gittiğimde bana çok kötü seyler söylediler ve moralim bozulmustu erkenden gidip moral bozmaya da gerek yok kan artışı düzgün olduğu sürece . Ağrılar içinde 15 haftalık hamileyim hala adet günümde adet olucakmısım gibi ağrılarım oluyor çok normal kasık ağrısı bel ağrısı somrada göğüslerini tasıyamayacaksın

Bu süreci yatarak geçirin siz herhangi bir uzanma yerden bişey alma ve ya yarım kilo üstü taşımayın yemek yapmaya kalkın sonra dinlenin haftada bir esin süpersin evi bişey olmaz bu süreci atlat Dr kontroline kadar sonra Dr un seni bilgilendirir bu süre zarfı içinde folikasiti düzenli kullanmalısın kramplar için Dr un bişey yazar belki

Ay inşallah görürüm o günleri Bir de ağır grip oldum öksürüyorum doğal yollarla hafiflettim sizce bebege zarar gelir mi öksürmek rahatsız eder mi

Benim doktorum 7 haftalık gebeydim bana kalp atışlarını dinletmemişti daha çok küçük onun için sakıncalı olabilir demişti

Hiç vitamin de kullanmıyorum ağır eşya da kaldırıyorum ya of hep ayaküstüyüm geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…