• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4,5 aylık yeğenimin 2. Ayda başlayan ağız salyası yok

bilgimeraklisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
19
6
1
29
yeğenim 4,5 aylık ikinci ayda başlayan hani şu hepimizin diş sandığı ağız salyası hala başlamadı sizinde çevrenizde veya kendi bebeğinde böyle bi durumla karşılaşan var mı? Önemli bi durum mu acaba?

yeğenim 4,5 aylık ikinci ayda başlayan hani şu hepimizin diş sandığı ağız salyası hala başlamadı sizinde çevrenizde veya kendi bebeğinde böyle bi durumla karşılaşan var mı? Önemli bi durum mu acaba?
Her ay kontrole gittiği çocuk doktoru daha doğru bilgi verir. Muayene esnasında mutlaka bu detayı verin. Ben bir problem olduğunu sanmıyorum ama yine de sormak lazım. Tükürük bezlerinin çalışması ile alakalı bir durum

Her ay kontrole gittiği çocuk doktoru daha doğru bilgi verir. Muayene esnasında mutlaka bu detayı verin. Ben bir problem olduğunu sanmıyorum ama yine de sormak lazım. Tükürük bezlerinin çalışması ile alakalı bir durum
Zaten kontrole gidince mutlaka soracak ama bi yandan da korktuğu için burdan başına gelen var mı diye sormak istedik yanıtınız için çok teşekkür ederim ☺️

Benm cocuklarimda başlarda hiç olmadı şuan 10 buçuk aylıklar ağızlarından şapir şapir akiyot özelikle oğlumun baya dişi de var.

Benm cocuklarimda başlarda hiç olmadı şuan 10 buçuk aylıklar ağızlarından şapir şapir akiyot özelikle oğlumun baya dişi de var.
Benimde iki çocuğum var ikisinde de olmuştu şimdi yeğenimde olmayınca aklımız takıldı biraz o yüzden sormak istedim yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🌹

• Beğen
Reactions: H M
Back