- 12 Nisan 2023
- 3
- 0
- 31
- Konu Sahibi AYSUNYASARR
herkese merhaba, oğlum 4,5 aylık oldu. yaklaşık 15 gün öncesine kadar sadece anne sütü ile besleniyordu. 3 aylık olduğunda işe başladım ve ofiste sağım yapıyordum. artık asla meme istemiyor, gece emzirmeye çalışıyorum ama 20-30 saniye emiyor ve bırakıyor, yürüyerek emzirmeye çalışıyorum, omzuma oyuncak asıyorum ama olmuyor, bu sebepten dolayı sütüm yok denecek kadar azaldı, düzenli sağım yapıyorum ama yok bu süreçte sütümü nasıl arttırabilirim her yolu denedim ama olmuyor.
günde çıktığı kadar anne sütü veriyorum ama çoğunlukla mama içiyor buna rağmen kilo alımı da çok yavaş gibi. aşırı üzülüyorum ve stres yapıyorum. 4. ay atağı denen şey midir bu bilemedim, diş çıkarma zamanı da olabilir diye düşünüyorum. doktorumuz da şaşkın ilk aylar 1-1,5 kilo alan bebek kilo alımı neredeyse %70 geriledi. kalbinde üfürüm var ama ciddi değil dediler. bu da etkiler mi acaba?
daha önce sizin de başınızdan bu tür durumlar geçti mi? bu kilo alamama ya da iştahsızlığının arkasında herhangi bir hastalık vs mi var acaba diye düşünüyorum, kafam çok karışık ve stres yapıyorum
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim
günde çıktığı kadar anne sütü veriyorum ama çoğunlukla mama içiyor buna rağmen kilo alımı da çok yavaş gibi. aşırı üzülüyorum ve stres yapıyorum. 4. ay atağı denen şey midir bu bilemedim, diş çıkarma zamanı da olabilir diye düşünüyorum. doktorumuz da şaşkın ilk aylar 1-1,5 kilo alan bebek kilo alımı neredeyse %70 geriledi. kalbinde üfürüm var ama ciddi değil dediler. bu da etkiler mi acaba?
daha önce sizin de başınızdan bu tür durumlar geçti mi? bu kilo alamama ya da iştahsızlığının arkasında herhangi bir hastalık vs mi var acaba diye düşünüyorum, kafam çok karışık ve stres yapıyorum
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim