Bebek İkinci El 4-5-6 yaş kız için yazlıklar çok ucuz fiyata ve ayakkabılar

Tamam canim ben sana beğendiklerini birazdan eklerim bunlardan başka var mi elinde kiyafet ödeme nazil yapiliyor kapida ödenen varmi

kıyafetler süper fiyatlar süper konusuna baktınmı canım ordada çok güzel elbiseler var lcw baharlık mont var ödeme ptt hesabıma yatırırsın kapıda ödeme kabul etmiyorlar sen konularıma bak istediğini sor canım

Canın bunların fiyatları nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım beyaz mevsimlik montu almak istiyorum mavi tulumu birde ama fotoda anlamadımda karanlık oldugu için armasında felan sorun varmı sanki önündeki arması bozulmus gibi geldi beyaz pantolon birde o 5 yasa olurmu birde arkası pandalı taytlar gördüm 3 bucuk yas demişiniz ama ben kızıma onları bıraz kısa gıydırıyorum diz kapagının altında yani beyaz pantolonun boyunu ve arkası pandalı taytların boyunu ölcebilirmisiniz son olarakta kızılderili olan badiyi istiyorum o kac yasa göre birde ozel mesaj kutun dolmus msj atamadım

canım beyaz mevsimlik montu almak istiyorum mavi tulumu birde ama fotoda anlamadımda karanlık oldugu için armasında felan sorun varmı sanki önündeki arması bozulmus gibi geldi beyaz pantolon birde o 5 yasa olurmu birde arkası pandalı taytlar gördüm 3 bucuk yas demişiniz ama ben kızıma onları bıraz kısa gıydırıyorum diz kapagının altında yani beyaz pantolonun boyunu ve arkası pandalı taytların boyunu ölcebilirmisiniz son olarakta kızılderili olan badiyi istiyorum o kac yasa göre birde ozel mesaj kutun dolmus msj atamadım

...............................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…