- Konu Sahibi buse67zeynep
can im 5 yasa kiz kiyafet hangileri kaldi son sayfaya ekleyebilirmisiniz mevsimlik trenchkot varsa ona da bakabilirim
canım hepsi duruyor satılmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
can im 5 yasa kiz kiyafet hangileri kaldi son sayfaya ekleyebilirmisiniz mevsimlik trenchkot varsa ona da bakabilirim
canım hepsi duruyor satılmadı
Karanlik ortamda çekilmiş ya fazla birşey anlayamadimki mavi tulum kaç yasa gore beyaz pantolon kaç yasa olur ve lcw tişörtü var mi iclerinde
canım pantolon 5 yaş....tulum 5,6 yaş.....en sondan iki penye lcw nin penyesi onlarda 5 ,6 yaş arası
Canim nasil yipranma durumlari felan var mi
................................
Tamam canim ben sana beğendiklerini birazdan eklerim bunlardan başka var mi elinde kiyafet ödeme nazil yapiliyor kapida ödenen varmi
kıyafetler süper fiyatlar süper konusuna baktınmı canım ordada çok güzel elbiseler var lcw baharlık mont var ödeme ptt hesabıma yatırırsın kapıda ödeme kabul etmiyorlar sen konularıma bak istediğini sor canım
Beyaz olan değil mi onu gördüm de satildi sandim o kaç yas
Canın bunların fiyatları nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
...............................canım beyaz mevsimlik montu almak istiyorum mavi tulumu birde ama fotoda anlamadımda karanlık oldugu için armasında felan sorun varmı sanki önündeki arması bozulmus gibi geldi beyaz pantolon birde o 5 yasa olurmu birde arkası pandalı taytlar gördüm 3 bucuk yas demişiniz ama ben kızıma onları bıraz kısa gıydırıyorum diz kapagının altında yani beyaz pantolonun boyunu ve arkası pandalı taytların boyunu ölcebilirmisinizson olarakta kızılderili olan badiyi istiyorum o kac yasa göre birde ozel mesaj kutun dolmus msj atamadım
Canim msj kutun dolu msj atamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.