Bebek İkinci El 4-5-6 yas erkek çocuk GAP Benetton Zara H&M/satılmıştır

Hanımefendi hala szden cvp bekliyorum... Nike eşofman için dün akşam özel msj atmıştım diğer topiğinize yazdığınız halde bana cvp vermediniz. Bnden snra biri daha sormuş burdan ona da cvp yazmamışsınız özelden yazdıysanız bilemem taby. Snra biri daha yazdı ona cvp verdnz. Kış geldi ihtiyacımız da var nike eşofmanı satmaktan vazgeçmedyseniz almak istiyoruz. Tbyki indirim olursa. İyi günler...

Mesajınızı farketmedim kusura bakmayın dikkatten kaçmış iki çocuk olunca dikkati dağılıyor insanın özelden biri daha Yazmış ama 50 tl son fiyatım artık kim önce alıyorum derse onundur️Içi polarlı kalın kışlıktır

Alıntı yapmamışım

Kotu almak istiyorum ama yanina ekleyebilecegim biseylerde olsa iyi olur, satilmayanlari tekrar gorsek ve yeni ekleyeceginiz seyler var mi ?
Özelden numara bırakırsanız yardımcı olmaya çalışırım :)

Nlr kaldi satilmdk 2 3 yas cnm bebslr iilesti ins
Canım 12-18 aydan bir iki Parça kaldı 2-3 kullanıyoru şimdilik onlar yaza :) çok şükür iyileştiler çok yorucu bir haftaydı gerçekten ama toparladılar şükür artık içtikleri suya bile zencefil karanfil Atar oldum nerdeyse:))

Yazıcam fiyat ve yasları

Eklentiler

• image.jpg
    178,1 KB · Görüntüleme: 65
  • image.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 74
  • image.jpg
    234,9 KB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 65
Kot lcw 10 tl
Gömlek Massimo dutti 25 tl 7-8 yas
Hırka Sıfır carters 7 yas 40 tl
Koton Tshirt 7-8 yas 10 tl
GAP hırka 25 tl 4-5 yas

Arka arkaya mesaj yazdınız kesin dönüş yapacaktınız ? Bir sıkıntı yoktur inşallah
Bu ay oğlumun doğum günü çok harcama yaptık eşim kararsız kaldı bnde hemen yazamadım. Şimdi tekrar konuştuk alıyoruz özelden bilgilerimi paylaşacağım.

Bu ay oğlumun doğum günü çok harcama yaptık eşim kararsız kaldı bnde hemen yazamadım. Şimdi tekrar konuştuk alıyoruz özelden bilgilerimi paylaşacağım.
Malesef sizden önce diğer bayan alıyorum dediği için satıldı

5-6 yas lcw bikaç kez kullanılmış ikisi birlikte sayılacaktır 35 tl

Eklentiler

• image.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 63
GAP sweat koton kot ve lcw kot sayılı kullanılmıştır hepsi 6-7 yaştır birlikte satılıktır 50 tldir

Eklentiler

• image.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    164,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    185,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…