Koton 6-7 yas olan kot duruyor3. Grupta ki kot satildi mi ?
Alıntı yapmamışımHanımefendi hala szden cvp bekliyorum... Nike eşofman için dün akşam özel msj atmıştım diğer topiğinize yazdığınız halde bana cvp vermediniz. Bnden snra biri daha sormuş burdan ona da cvp yazmamışsınız özelden yazdıysanız bilemem taby. Snra biri daha yazdı ona cvp verdnz. Kış geldi ihtiyacımız da var nike eşofmanı satmaktan vazgeçmedyseniz almak istiyoruz. Tbyki indirim olursa. İyi günler...
Son fiyat 50 tldir sevgilereşofman takımını beğendim yalnız beni aşıyor son fiyatmıdır 60 tl
Fiyat?Koton 6-7 yas olan kot duruyor
15 tlFiyat?
Kotu almak istiyorum ama yanina ekleyebilecegim biseylerde olsa iyi olur, satilmayanlari tekrar gorsek ve yeni ekleyeceginiz seyler var mi ?
Özelden numara bırakırsanız yardımcı olmaya çalışırım :)Kotu almak istiyorum ama yanina ekleyebilecegim biseylerde olsa iyi olur, satilmayanlari tekrar gorsek ve yeni ekleyeceginiz seyler var mi ?
Canım 12-18 aydan bir iki Parça kaldı 2-3 kullanıyoru şimdilik onlar yaza :) çok şükür iyileştiler çok yorucu bir haftaydı gerçekten ama toparladılar şükür artık içtikleri suya bile zencefil karanfil Atar oldum nerdeyse:))Nlr kaldi satilmdk 2 3 yas cnm bebslr iilesti ins
Arka arkaya mesaj yazdınız kesin dönüş yapacaktınız ? Bir sıkıntı yoktur inşallaheşimle görüşüp kesin dönüş yapıcm teşekkür ederm
Bu ay oğlumun doğum günü çok harcama yaptık eşim kararsız kaldı bnde hemen yazamadım. Şimdi tekrar konuştuk alıyoruz özelden bilgilerimi paylaşacağım.Arka arkaya mesaj yazdınız kesin dönüş yapacaktınız ? Bir sıkıntı yoktur inşallah
Malesef sizden önce diğer bayan alıyorum dediği için satıldıBu ay oğlumun doğum günü çok harcama yaptık eşim kararsız kaldı bnde hemen yazamadım. Şimdi tekrar konuştuk alıyoruz özelden bilgilerimi paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?