Bebek İkinci El 4-5-6 yas erkek çocuk GAP Benetton Zara H&M/satılmıştır

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Hepsi yesyeni oyuncaklar mama sandalyesi oyuncagi dislik donence....coxuklar okadar cabuk sıkılıyor ki sifir almaya gerek yok bunlar cokk temiz:) demali ekleniyor

Cocuklar icin kurtarici oyuncaklar

Playscool ninnili uyku arkadasim 15 tl
fisher price smart fit 70 tl
fisher price sevimli kopekcigin dostlari 20 tl
tiny love cingirak 10 tl
fisher price mama sandaluesi oyuncagi 10 tl
Disney tiger cingirak pusete asilabilen 10tl
tiny love puset ana kucagi donencesi 30 tl
sirin.pepenin zulusu.kopek pelus 3 u bir 20 tl
pepe pelus15 tl
vteck emekleme topu 30 tl
chicco aslanli cingirak dis kasiyici 8 tl
caillou klavyeli oyun halisi 30 tl
yesil pedalli araba 50 tl (ankara ici daha uygun olur bu akulu arabalar gibi buyuk bir araba)
fiyatlar son fiyattir uuygin zaten kullanilma durumlarina gore lutfen pazarlik yapmayin.yalniz coklu alimda hediyelerim olacaktir mutlaka
Arkadaslar resim koyamadim ugrastim ama cogu yepyeni zaten isteyen olursa tekrar ugrasacagpim...

Son düzenleme:
Buda var arkadalar40 tl.foto koyacağım inşallah:)) cocuklari bı uyutayım :)

smart fit i nden satiyorsun buradaki bir arkadaş geçen hafta satıyordu ben almak istedim asagaya sattım dedi beğenmedin mi niye satiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

smart fit i nden satiyorsun buradaki bir arkadaş geçen hafta satıyordu ben almak istedim asagaya sattım dedi beğenmedin mi niye satiyorsun

Canim ben aldım onu evet ama benim oglan hic onunla oynamak istemedi durduramadim bile üstünde sanırım cok erken aldım öyle bişeyi daha 2 yı yeni bitirdi biraz daha buyuk cocuklara göre.sanirim kendim beğendiğim icin aldım :)) öyuzden yerine oynayabileceği seyler Alicam ama seni le takasta yapabiliriz istediklerime dusunursen

tam olarak özellikleri ne canim bi anlat ne yapılıyor zevkli mi takas yapalim

tam olarak özellikleri ne canim bi anlat ne yapılıyor zevkli mi takas yapalim

CAnım üstünde sekiller onlara falan basıyor oyun modu falan var ama bizimki çığlığı basınca ben cok inceleyemedim açıkcası duruyor aldığımdan beri ama gercekten arkadasında söylediği gibi yesyeni

Son düzenleme:
yaş olarak kaç yasa uygun diyor canım benimki de 4.5 yadinds

Arkadaslar bunları az kullanılmış tiny love anakucagi ile takas yapabilirim isteyen olursa benim icin daha iyi olur sadece kargo parası vermiş oluruz

yaş olarak kaç yasa uygun diyor canım benimki de 4.5 yadinds

Canim bence tam seninkine göre cunku hadi yuvarlağa basalım diyor bizimki ööööle bakıyor :))Galiba birazda korktu oğlum ağlamaya başladı istemiyor öyuzden :)

Son düzenleme:
ok canım takas yapalim o zaman özelden yazıyorum sana

2., 4. Ve 8. Resimlerdeki oyuncaklar ne kadar acabaa??

sesli kitap mama sandalye oyincagi emekleme topu cingiraklar donence almak istiyorm fiyati ne olur watsaptanda goruseblrz

Sadece smart fit ayrildi digerleri duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…