8 aylık canm eğitici köpekcik kurabiye kavanozu vb ürünler istiyordum aslnda bu koydukların ne kadar[/QUOTE
Ikinci koyduklarım zıpzıp eşşek 20 tl ROBOCAR robot 30 tl Eğitici Ahşap Küp 25 tl
Canım gözden kaçırmışım mesajını kusura bakma elefun duruyor ama bir arkadaşımıZ ayırttı sorayım almazsa döneyimmi sanaozel mesaj yazdım bakmıyosunuz cevp vermıyosunuz.elefun ılk kelımeler duruyormu *
bu mesajıma cevap verır mısınz cnm?ikea tepsısız mama sandalyesı ve su urunlerı almak ıstıyorum.bu 5'ine lutfen toplu fıyat verır mısınız?uygun fıyat olsun ama lutfen almayı cok ıstıyorum cunku bu 5 urunu
Özelden yazdım canım :)bu mesajıma cevap verır mısınz cnm?
Özelden yazdım canım :)
Kuzu vallahi bazen siteye girmekle çıkmam bir oluyor benimkiler bunara arka arkaya hasta oluyor toparlayamadılar bi uğraşıp dürüyorum :) Gözümden kaçıyo oyüzden çıtçıtlıkar sanırım 6 aylıktı canım hayırdır ????????niye cevap vermiyon kız mesajlara:)) atlama dikkatli bak:))
sende kız için dkny çıtçıtlılar vardı duruyor mu hala? duruyorsa kaç aylıktı onlar?
geçmiş olsun canım zaten öyle olur biri hastalanınca diğeri illaki :) ya biliyosun ben onları çok beğenmiştim paketiyle falan duruyolar dimi ? hediye alıcam da ondan sordum benlik bi durum yok yani:)) foto yollayıver bana müsait bi zamanda whatsuptanKuzu vallahi bazen siteye girmekle çıkmam bir oluyor benimkiler bunara arka arkaya hasta oluyor toparlayamadılar bi uğraşıp dürüyorum :) Gözümden kaçıyo oyüzden çıtçıtlıkar sanırım 6 aylıktı canım hayırdır ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?