- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Moonlightsky
-
Merhaba arkadaslar henuz 3+3 ken gebeligimi idrar testinden silik bir sekilde ogrenmistim. Bu kadar erken ogrenmemin sebebi ovulasyon gunumun erken olmasindandi.
Suanda 4+2yim . Dun yaptigim gebelik testinde koyulasmisti ikinci cizgi. Henuz doktora gidemedim. Doktor randevuma 10 gun var yurtdisindayim diye burda sistem biraz farkli.
Suan beni endiselendiren kasik agrilarim. Bazen geciyor seviniyorum bazen 1-2 saat boyunca agriyor. Kimyasal gebelik olailirmi diye endiseleniyorum. Ozellikle sol kasigimda agri hissediyorum. 4 ve 5. Haftalarda kasik agrisi yasayan varmi? Bu durumu doktoruna danisanlar tavsiyelerini paylasabilir mi
O haftalarda hemen herkesin oluyor progestan içmen gerek, eczaneden temin edemez misin?Birazdan direksiyon dersim var onu alip geldikten sonra uzanirim tum gun. Keske dediginiz gibi olsa. Bakalim hangisi cikacak adetmi oldum yoksa bebek iyi olmasina ragmen kanamam mi oluyor
Yaşadığınız şey çok normal ben de erken öğrendim ama adet zamanım gelince şiddetli ağrılar yaşadım ve dedim ki adet olucam bu kimyasal gebelik sanırım diye düşündüm . Şuan 23+4 haftalık hamileyim . Ayrıca Zaten şuan hastaneye gidebiliyor olsanız da Dr bişey demiyorum 10 gün sonra gel der gitsendeMerhaba arkadaslar henuz 3+3 ken gebeligimi idrar testinden silik bir sekilde ogrenmistim. Bu kadar erken ogrenmemin sebebi ovulasyon gunumun erken olmasindandi.
Suanda 4+2yim . Dun yaptigim gebelik testinde koyulasmisti ikinci cizgi. Henuz doktora gidemedim. Doktor randevuma 10 gun var yurtdisindayim diye burda sistem biraz farkli.
Suan beni endiselendiren kasik agrilarim. Bazen geciyor seviniyorum bazen 1-2 saat boyunca agriyor. Kimyasal gebelik olabilirmi diye endiseleniyorum. Ozellikle sol kasigimda agri hissediyorum. 4 ve 5. Haftalarda kasik agrisi yasayan varmi? Bu durumu doktoruna danisanlar tavsiyelerini paylasabilir mi
Amin canim Allahtan hayırlısı kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın kendiliğinden mi olduCok isterdim ama zennetmiyorum. Cok buyuk bi depresyona girdim aglamaktan kendimi alikoyamiyorum. Tabiki dunyada cok daha buyuk dertler var biliyorum ama suanda cok umutsuzum hic bi zaman olmicakmis gibi. Cok kotu oldum. Bu umutsuzlugu kimseye yasatmasin allah
Daha çok erken ama bak Rabbım. Nasıp etmiş ben tup bebek ile hamile kaldım sukur halimize. Ama bence bebeğin duruyor içime öyle doğdu ınslalah hakkında hayırlısı olsun kendiliğinden olabiliyormuş en güzeli Rabbım ınslalah iyi olan verir9 ay oldu evleneli henuz yil degil ama yinede dert ediyor insan. Kendiliginden olmustu ama ovulasyon testi kullanmstim
Amin canim olur bak böyle düşünme bence yarın güzel haberler alacaksın kendini üzmeKeske guzel kalbinize dogdugu gibi olsaTup bebek olmadan oluyo ama tutunamiyor bi sebepten. Umarim sebebi bulunur allah nasip eder banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?