4+2 gebelik ve kasik agrilari

21 haftalık hamileyim hala kasık ağrısı çekiyorum ne 4ü ne 5i...

Birazdan direksiyon dersim var onu alip geldikten sonra uzanirim tum gun. Keske dediginiz gibi olsa. Bakalim hangisi cikacak adetmi oldum yoksa bebek iyi olmasina ragmen kanamam mi oluyor
O haftalarda hemen herkesin oluyor progestan içmen gerek, eczaneden temin edemez misin?

Bence iyidir bebek sen dinlen anı hareketler yapma iyi düşün nolur banada yaz lütfen merak ettim

Iyı düşün iyi olsun bence bir sıkıntı yok gibi sadece dinlenmene ve sivi tüketimine dikkat et canım geçmiş olsn

Yaşadığınız şey çok normal ben de erken öğrendim ama adet zamanım gelince şiddetli ağrılar yaşadım ve dedim ki adet olucam bu kimyasal gebelik sanırım diye düşündüm . Şuan 23+4 haftalık hamileyim . Ayrıca Zaten şuan hastaneye gidebiliyor olsanız da Dr bişey demiyorum 10 gün sonra gel der gitsende

Hamilelige dair umudum kalmadi suan . Resmen adet oluyorum bugun. Cok net cift cizgi cikmisti. Hamileyim diye sevindim ve adet oldum

Üzerine görüyor da olabilirsin

Cok isterdim ama zennetmiyorum. Cok buyuk bi depresyona girdim aglamaktan kendimi alikoyamiyorum. Tabiki dunyada cok daha buyuk dertler var biliyorum ama suanda cok umutsuzum hic bi zaman olmicakmis gibi. Cok kotu oldum. Bu umutsuzlugu kimseye yasatmasin allah

Amin canim Allahtan hayırlısı kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın kendiliğinden mi oldu

9 ay oldu evleneli henuz yil degil ama yinede dert ediyor insan. Kendiliginden olmustu ama ovulasyon testi kullanmstim
Daha çok erken ama bak Rabbım. Nasıp etmiş ben tup bebek ile hamile kaldım sukur halimize. Ama bence bebeğin duruyor içime öyle doğdu ınslalah hakkında hayırlısı olsun kendiliğinden olabiliyormuş en güzeli Rabbım ınslalah iyi olan verir

Keske guzel kalbinize dogdugu gibi olsa Tup bebek olmadan oluyo ama tutunamiyor bi sebepten. Umarim sebebi bulunur allah nasip eder banada
Amin canim olur bak böyle düşünme bence yarın güzel haberler alacaksın kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…