Çocuk Hastalıkları 3yasindaki kızımın saçları çok seyrek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
31
Kizlar basliktanda anlayacağınız üzere kızımın saçları çok seyrek araara boşlukları var ve kısa dogdugundan beri hiç kestirmedik biliyorum sıfıra ver diyeceksiniz ama artık herşeyin farkında asla kestirmez doktora gittik beklemek gerek dedi kan tahlilleri normaldi

Benim kızımda 4 yaşında kel doğdu neredeyse kumral seyrek saçlı geçen sene kısacık kestirdim erkek gibi, kazımaya kıyamadım şimdi omuzlarında saçı seyrek ama büyüdükçe normale dönüyor gibi sizde bekleyin bence daha çok küçük.

Benim kizimda bir buçuk yaşında saçı çok az yaşıtları toka takıyor ama bizim tıka takicak kadar bile saçımız yok. Saçını bende kazitmadim internette kazitmanin herhangi bir yararı olmadığını okudum. Badem yağı sürün diyorlar alıp denemeyi düşünüyorum siz denediniz mi bu tarz ürünler

Oğlumunda saçı öyleydi. Sıfıra vurduk, hepsi aynı anda ve, boyda çıktığı için düzeldi. Erkek çocuğunun tabi daha kolay bu.

Kızımda böyleydi ve çok üzülurdum şimdi 10yasinda ve saçları gayet normal üzülmeyin bol bol kesin ucundan büyüdükçe saclat cikiyor

Badem yağı hindistan cevizi yağı falan hep kullandım malesef ama sonuç alamadim

Merhaba,öncelikle Allah bağışlasın :) İnternette Ağustos ayı saç kesim günleri yazıp aratın,ay takvimine göre kesim yaparsanız bir kaç ayda faydasını görürsünüz inşallah.Ben senelerdir uyguluyorum artık maşaallah saçımın gurlugunden şikayet eder oldum

Ayyy deme benimde kızım öyle 3 yaşında kıvırcık ve kumral

Her banyo öncesi zeytinyağı sürün biz 1 yıl yaptık bunu. Şimdi fırça gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…