• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3ü Bir Arada Vol. 2

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SEolncearn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
95
4
98
34
08.02.2014 Bizim evilik yolunda attığımız en önemli adımın tarihi ... O gün nasıl geçti ben anlamadım :1: Öncesinde hazırlıklar , kıyafet seçimi , kuaför ayarlama , süslerimi yapma telaşı derken hayal gibi geldi geçti o gün :21::21::21: Bana da kalan sadece fotoğraflar ve şu an bakınca gülümsediğim tektaşım ve alyansım :21::21::21: Sizleri de bu mutlu güne götürmek istiyorum ve BAŞLIYORUM ...

Bu fotoğraf dış çekimimizden . İlk önce Botanik parka gidecektik ama zaman kalmadığından Kültürpark a gittik ve yarım saat içinde çok çok güzel pozlar çıkarttık :34:
$DSC_5067 (1072 x 712).jpg

$DSC_5123 (1072 x 712).jpg

Bu el pankartlarına bayıldım :32: iyiki yaptırmışım çok işimize yaradılar o gün :34:
$DSC_5191 (1072 x 712).jpg

$DSC_5194 (1072 x 712).jpg

Gelelim Fotoğraf çekiminden sonra evdeki telaşa :18::18::18: Börekler sıcak olsun diye misafirler gelmeden pişmeye konuldu . Kahve fincanları hazırlandı , kahve , lokum su bardakları derken misafirlerin gelme zamanı geldi çattı :34: kapıda tam kadro karşılandılar :34: Elleri kolları dolu doldu geldi Kujummmun tarafı :32: çiçekler , çikolatalar , sandıklar , bohçalar ve bohça tatlısı her şey kusursuzdu . içeri geçildi sohbet edilirken ben de mutfağa kahveleri yapmaya girdim :34:
$DSC_5285 (1072 x 712).jpg

Kimi kıyamam diyor kimi benim gibi acımadan tuzunu koyuveriyor :32::32::32:
$DSC_5294 (1072 x 712).jpg

Gelelim nişan merasimine :34: El emeğim göz nurum Nişan tepsim ve makasım :17:
$DSC_5371 (1072 x 712).jpg

Yüzüklerimiz takıldı ve Kujummmun dayısı kısa bir konuşmadan sonra kırmızı kurdalemizi kesiverdi :32:
$DSC_5399 (1072 x 712).jpg

Ardından ufak çaplı bir takı törenimiz oldu :34: ve daha sonra eğlence kısmına geçildi ...

Kız babası olmak zor derlerdi de inanmazdım :5::5::5: Ama babamdan beni isterlerken babamın sesinin titrediğini ve "Verdim" dediğinde gözlerinin dolu dolu olduğuna bizzat şahit oldum :5::5::5: Ağlamamak için kendimizi zor tuttuk walla ...
Birtanecik babamın kenardan mahsun izleyişi :5:
$DSC_5631 (1072 x 712).jpg

Canım Annem ve Kız kardeşim :38::38::38:
$DSC_5621 (1072 x 712).jpg

Ellerimle yaptığım kapı süsüm ve tabiki BİZ :21::21::21:
$DSC_5797 (1072 x 712).jpg

Mutluluğumu daha nasıl ifade edebilirim acaba :26: Gözlerim kalp olmuş "AŞK" "AŞK" diye bağırıyorlar ...
$DSC_5770 (1072 x 712).jpg

Ellerimiz bir ömür boyu ayrılmasın. Aramıza çocuklarımızdan başkası girmesin. kalbizide sadece "aşk" ve "sevgi" filizleri olsun ömrümün geri kalanı sadece sana ait olsun Kujummmmmm ...
$DSC_5808 (1072 x 712).jpg

Bu duyguyu yaşayan bilir yaşamayan herkese de ben en kısa zamanda doğru insanla bu duyguyu yaşamasını diliyorum KK hatunları ...

cok guzel olmussun cnm allah mutlu etsin.. cok begendım saclarını makyajını :34:

Teşekkür ederim geoshuk ,

Walla ben de maşanın bana çok yakıştığını düşünüyorum :34: kuaförüm de sağ olsun çok maharetlidir bu konuda Bursada olanlara şiddetle tavsiye ediyorum . Saç makyaj ağda manikür hep oraya giderim ve o gün hiç düşünmedim acaba olur mu istediğim gibi diye :32::32::32: Sabah belirlediğimiz saatte gittim ve tam bir saat içinde saç ve makyaj hazırdı :34: kendime aynada bakınca resmen aşık oldum :34:

Yüklemeyi unuttuğum bir kaç resim daha :34:

Söz mendillerimiz ve tutawua nın bana özel yaptığı hediyelik sabunlarımız ...
$süs (240 x 180).jpg

Canım Murat abimin bizim için yaptığı Karton bardaklar ( o akşam elim ayağım oldu o bardaklar . resmen geceyi kurtardılar :34: ) ve yine tutawua nın şahane sabunları ...
$DSCF1777 (1152 x 864).jpg

Bana gelen çiçeği ve anneme gelen çiçeği , çikolatayı , bohçalarımı , bohça tatlımı , ikramlarımızı malesef fotoğraflamayı unutmuş arkadaş o yüzden onları yükleyemiyorum :42:

Maşallah hazırlıklar süper siz süper olmuşsunuz canm ev niaşnına bu yüzden bayılıyorum herşey o kadar samimive scakki dügünden bir farkı oluor en azından, Allah tamamına erdirsin :nazar:

Maşallah hazırlıklar süper siz süper olmuşsunuz canm ev niaşnına bu yüzden bayılıyorum herşey o kadar samimive scakki dügünden bir farkı oluor en azından, Allah tamamına erdirsin :nazar:

Aynen LoadedGun ,
Ben özellikle evde olmasını istedim . Cafede veya o tarz bir yerde de yapabilirdim nişanımı ama ben her şeyin benim elimden çıkmasını istedim . Çok yoruldum özellikle son 3 gün ama sonuna kadar deydi . Kız isteme de işin içinde olunca evden başka bir yer beni tatmin etmezdi :34: alanımız biraz dardı ama gelen herkes çok samimi arkadaşımız olunca kimse sorun etmedi . herkes kendi tabağını falan hazırladı ikramları hem ben hem de arkadaşlarım servis ettik . Yetmeyen çatal , kaşık , çay ve bardakları kimse sorun etmedi . Kısaca her şey çok güzel geçti :34:

Her şey çok güzel son cümlenize ise bayıldım Allah nazarlardan korusun bir ömür mutlu olun.Yaşamayanlar (bende dahil) en kısa zamanda yaşasın amiinn :):nazar:

Her şey çok güzel son cümlenize ise bayıldım Allah nazarlardan korusun bir ömür mutlu olun.Yaşamayanlar (bende dahil) en kısa zamanda yaşasın amiinn :):nazar:

Her şeyi beğenmene sevindim narantikibi ,
rüya gibi geldi geçti walla bana kalan ise resimlerim ve elimizdeki yüzükler oldu :34: inşallah en kısa zamanda sen de bu duyguyu dolu dolu yaşarsın :34: senin gelişmeleri de merakla bekliyorum :34:

Her şeyi beğenmene sevindim narantikibi ,
rüya gibi geldi geçti walla bana kalan ise resimlerim ve elimizdeki yüzükler oldu :34: inşallah en kısa zamanda sen de bu duyguyu dolu dolu yaşarsın :34: senin gelişmeleri de merakla bekliyorum :34:

işte görüldüğü gibi 1 sene 4 ayım var :) ama su gibi geçer gider o sürede bende güzel paylaşımlarımı yaparım inşallah :)
Resimlerde geçici kalıcı olacak olan yüzükleriniz ve sevginiz onlarsız kalmamanızı diliyorum :16:

Son düzenleme:
Canım her şey çok güzel görünüyor. Mutluluğun gözlerine yansımış. Detaylar çok hoş. Allah tamamına erdirsin tatlım. Hediyelerine de bayıldım:1:

Herşey çok güzel görünüyor, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar: =) darısı da bizlerin başına:31:

Canım her şey çok güzel görünüyor. Mutluluğun gözlerine yansımış. Detaylar çok hoş. Allah tamamına erdirsin tatlım. Hediyelerine de bayıldım:1:

Teşekkürler tutawua cım :34: Hediyelerime laf yok zaten iyiki sipariş etmişim :34: hep çok hoş kokuyorlar hem de çok kalıcı bir hatıra oldular bence :34:

Hayırlı Olsun Canımmm Hersey Çok güzel olmuşşşş :):)

Teşekkür ederim ZHR83

Herşey çok güzel görünüyor, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar: =) darısı da bizlerin başına:31:

Teşekkür ederim Peretki ,
En kısa zamanda başına gelsin diyorum :34:

Back