3O saniye kadar baygın kalmışım...

melankoli59

Canım kızıma ve torunuma hasretim; ( ; (
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
589
31
59
Arkadaşlar bugün endoskopi randevum vardı midemle ilgili buraya kadar her şey güzel...Daha öncede yaptırmıştım biliyorum nasıl olduğunu...Artık uyutarak yaptıklarını söylediler tamam dedim ilaçı salmak için damar aradı hastabakıcı elimin üstünde buldu yalnız o arada kolumu bağı bir süre sıkılı tuttu...Ben çıkarmasını söylerken onun elimle uğraştığını gördüm çok kanıyordu oda silmeye çalışıyordu...Ben kanı görünce kötü oluyorum dedim.. biraz kan görünce fena olurumda ama bayılmam normalde elim ayağım kesilir o kadar otururum geçer...Diş çektirirken dktor iğneyi vurur dişi çeker ben bayılırım..
Anlayacağınız bu gün fena oluyom derken endoskopiyi yapacak doktor geldi (Doçent hemde) endişelimiyiz biraz dedi ben iyi değilim dedim ondan sonra bayılmışım ama anlattıklarına göre normal değilmiş bayılmam doçent korkmuş profösörü bile çağırmış Ben onlara ne kadar ben dişçide bayılırım dediysemde öyle bayılma değil dediler..Komşum refakatçımdı öldün dirildin sanki dedi..Doktor dediki sen mideni boşver senin sinirlerin tamamen bitmiş dedi..Sinirlerin boşalması bitmesi nedir? geçiren bilen varmı? arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem ..Şimdi nörolojiye sevk etti..Araştırma hastanesine gitmiştim zaten bayılmamıda araştıracaklar..Çok korkuyorum bir şey çıkacak diye...
Eger şinir hastalığı geçiren arkadaşlar varsa..paylaşırlarsa neler yapılıyo bu gibi hastalıklrda bilgilenmiş olarak giderim doktora... Uzun oldu kusura bakmayın...

ablacım seni önceki konularından hatırlıyorum.yaşadıkların kolay şeyler değil. tabi vücut bir yerden patlak verecek.üzüntü, stres... zamanla geçecektir. son zamanlarda yaşadıklarının etkilediğini düşünüyorum.içini rahat tut. zaten araştırıyorlarmış.

ablacım seni önceki konularından hatırlıyorum.yaşadıkların kolay şeyler değil. tabi vücut bir yerden patlak verecek.üzüntü, stres... zamanla geçecektir. son zamanlarda yaşadıklarının etkilediğini düşünüyorum.içini rahat tut. zaten araştırıyorlarmış.
Sağol canım...Öyledir diye düşünüyorum bende ama korktum işte...Daha çoçuklarımın bana ihtiyacı var...Hasta olup onları üzmek istemem..
Evet canım araştıracaklar zaten Hastahanede yeni açıldı çok ilgileniyorlar doktorlarda iyi inşllh geçici bir şeydir bilmiyorumkismile Yorumun ve ilgin için teşekkür ederim beni rahatlattın canım opuyorumnanaktan

X