• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3'Lü Test sonucundan anlayan Varmı ?

Risklimi Degilmi

• Riskli

OY: 1 50,0%
  • Risksiz

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Derman38

Çok Şükür"
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
90
532
8
33
Merhaba Arkadaslar bu gun 3 lu test yaptirdim 27 subatta cikar sonuc dediler ama imternetten sonuclara bakinca bazilari ekrana düşmüş Anlayan varmi Acaba Lütfen yardimci olsun biri ..
Allah razi olsun herkesten ..

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-15-16-12-08-1.png
    Screenshot_2017-02-15-16-12-08-1.png
    44,8 KB · Görüntüleme: 192
Canım ilk kez böyle bir üçlü sonucu gördüm grafik şeklinde oluyor genelde ve oran yazıyor mesela 100000/1 100/1 gibi bu orana göre risk belirlebiyirl

Internette baktigimda boyle gorunuyor canim grafik yok insallah bi sorun yoktur hayirlisi olsun artik sabirla 27 subati bekleyecegim..

Canım test sonucundan anlamıyorum malesef ilk gebeliğim tecrübem yok bu yüzden merak ettiğim bişey var 2 li test riskli çıkınca mı bu test yapılıyor eğer öyleyse senin ne kadar riskli çıktı

Canım test sonucundan anlamıyorum malesef ilk gebeliğim tecrübem yok bu yüzden merak ettiğim bişey var 2 li test riskli çıkınca mı bu test yapılıyor eğer öyleyse senin ne kadar riskli çıktı
Ben 2li testi yaptirmadigim icin 3luyu yaptirdim canim eger 2li testi yapsaydim bunu onermezdi doktor.

Benim ikili temiz çıktı buna rağmen 3 lü yaptılar ve şüpheli çıktı. Gittiğim diğer doktorlar keşke yaştırmasaydın ikiliye girince 3 lüye gerek Yok dediler. Ama senin ue3 287 çıkmış sanırım riskli değil.

Benim ikili temiz çıktı buna rağmen 3 lü yaptılar ve şüpheli çıktı. Gittiğim diğer doktorlar keşke yaştırmasaydın ikiliye girince 3 lüye gerek Yok dediler. Ama senin ue3 287 çıkmış sanırım riskli değil.
Allah senden razi olsun biraz umut oldun bana Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin evladını canim :KK200:

Teşekkür ederim cevabın için bende 12. haftada ikili test yaptıracağım korkuyorum riskli çıkarsa diye onun için sordum
2liyi de 3luyu de yaptirmayin riaksiz dedikleri birinin bebegi trisomili dogabilirken bir tanidigima 100deamniyon sivisi bile alindi 100de 100 trisomili (down sendromlu) dediler o yine de bebegini aldirmadi bir dogdu sapasaglam bebeginin hicbirseyi yok. Bana 146/1 riskli dediler ve bebegim cok sukur saglikli. Canim amniyon sivisi vermiceksen down sendromlu diye bebegini aldirmicaksan yaptirma ayrintili ultrasondan bilgi al 2li ve 3lu testler insan psikolojisini alt ust etmekten baska birseye yaramiyor ben pismanim yanlis bilgi dogrultusunda cok agladim ve birdaha asla yaptirmam.

2liyi de 3luyu de yaptirmayin riaksiz dedikleri birinin bebegi trisomili dogabilirken bir tanidigima 100deamniyon sivisi bile alindi 100de 100 trisomili (down sendromlu) dediler o yine de bebegini aldirmadi bir dogdu sapasaglam bebeginin hicbirseyi yok. Bana 146/1 riskli dediler ve bebegim cok sukur saglikli. Canim amniyon sivisi vermiceksen down sendromlu diye bebegini aldirmicaksan yaptirma ayrintili ultrasondan bilgi al 2li ve 3lu testler insan psikolojisini alt ust etmekten baska birseye yaramiyor ben pismanim yanlis bilgi dogrultusunda cok agladim ve birdaha asla yaptirmam.
Evet bu benimde bir tanıdığımın basına geldi çok büyük ihtimalle down sendromlu dediler çok üzüldü aldırmadı bebeği sağlıklı benim korkma nedenim de bu

Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah boyle bi sorunla kimse karsilasmaz. Sagolun fikirleriniz icin ..

Back