- 23 Temmuz 2016
- 90
- 532
- 8
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yinede sagol canim yardimci oldugun icin.Yoktur insan şimdi bu rakamlara ne gerek yalan olur
Amin canim Insallah yoktur insan ister istemez evhamlaniyorCnm doktorun pc de prog var orda cevriliyo grafik haline inşallah bişey yoktur korkma cnm bnm
Ben 2li testi yaptirmadigim icin 3luyu yaptirdim canim eger 2li testi yapsaydim bunu onermezdi doktor.Canım test sonucundan anlamıyorum malesef ilk gebeliğim tecrübem yok bu yüzden merak ettiğim bişey var 2 li test riskli çıkınca mı bu test yapılıyor eğer öyleyse senin ne kadar riskli çıktı
Allah senden razi olsun biraz umut oldun bana Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin evladını canimBenim ikili temiz çıktı buna rağmen 3 lü yaptılar ve şüpheli çıktı. Gittiğim diğer doktorlar keşke yaştırmasaydın ikiliye girince 3 lüye gerek Yok dediler. Ama senin ue3 287 çıkmış sanırım riskli değil.
Teşekkür ederim cevabın için bende 12. haftada ikili test yaptıracağım korkuyorum riskli çıkarsa diye onun için sordumBen 2li testi yaptirmadigim icin 3luyu yaptirdim canim eger 2li testi yapsaydim bunu onermezdi doktor.
2liyi de 3luyu de yaptirmayin riaksiz dedikleri birinin bebegi trisomili dogabilirken bir tanidigima 100deamniyon sivisi bile alindi 100de 100 trisomili (down sendromlu) dediler o yine de bebegini aldirmadi bir dogdu sapasaglam bebeginin hicbirseyi yok. Bana 146/1 riskli dediler ve bebegim cok sukur saglikli. Canim amniyon sivisi vermiceksen down sendromlu diye bebegini aldirmicaksan yaptirma ayrintili ultrasondan bilgi al 2li ve 3lu testler insan psikolojisini alt ust etmekten baska birseye yaramiyor ben pismanim yanlis bilgi dogrultusunda cok agladim ve birdaha asla yaptirmam.Teşekkür ederim cevabın için bende 12. haftada ikili test yaptıracağım korkuyorum riskli çıkarsa diye onun için sordum
Evet bu benimde bir tanıdığımın basına geldi çok büyük ihtimalle down sendromlu dediler çok üzüldü aldırmadı bebeği sağlıklı benim korkma nedenim de bu2liyi de 3luyu de yaptirmayin riaksiz dedikleri birinin bebegi trisomili dogabilirken bir tanidigima 100deamniyon sivisi bile alindi 100de 100 trisomili (down sendromlu) dediler o yine de bebegini aldirmadi bir dogdu sapasaglam bebeginin hicbirseyi yok. Bana 146/1 riskli dediler ve bebegim cok sukur saglikli. Canim amniyon sivisi vermiceksen down sendromlu diye bebegini aldirmicaksan yaptirma ayrintili ultrasondan bilgi al 2li ve 3lu testler insan psikolojisini alt ust etmekten baska birseye yaramiyor ben pismanim yanlis bilgi dogrultusunda cok agladim ve birdaha asla yaptirmam.