Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar. 2'li test zamanini kacirdim. 3'lü test yaptim. Onda da down sendromu riski 1/65 cikti. Bayagi yuksek bi risk. Amniyosentez onerdi doktor. Kabul etmedim ama suphe insani mahvediyor. İlkhamilelikte de aynisini yasadim yine ayni.
İlkinde amniyosentez yaptirmistim sonuc temizdi. Sonra dediler agir kalp hastasi ama oyle cikmadi. Kalpte damarda hafif darlik var.ameliyatlik bir durum bile yok. Su an gittigim arastirma hastanesi
Benim ikilide sorun vardi amniyosentez yaptirdim sonuc iyi cikti. Zor birsey degil 5 dakika falan suruyor ve prof un dedigine gore genellikle sorunlu bebeklerde düşük yasaniyormus ama 100 de 1 ihtimal bence yaptirabilirsiniz
Benim ikilide sorun vardi amniyosentez yaptirdim sonuc iyi cikti. Zor birsey degil 5 dakika falan suruyor ve prof un dedigine gore genellikle sorunlu bebeklerde düşük yasaniyormus ama 100 de 1 ihtimal bence yaptirabilirsiniz
Bunu genetik hastalıklar tanı merkezleri ile konuşmanız lazım. Onlar size kargo ile kiti gönderirler siz de yakındaki sağlık kurumunda kanınızı aldırır dedikleri koşullarda gönderirsiniz.