• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3gun adet gecikmesi

İnşallah 🙏🏻❤️ Yılbaşında korunmayı bıraktım. 2 ay denedim olmadı araya diş tedavisi girince tekrar 2 ay ara verdim yani toplam 4 ay oldu son 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama var çatlıyorda ama gebelik olmadı. Senin ne kadar oldu ? Ben yaştan tedirginim 30 bitti bitecek
Olsun yine de tam ureme yaslarin tedirgin olacak bir sey yok. Benim de bu ay adam akilli oldu. Bu ay olur diyordum heralde cunku gerekli olan her seyi yapmaya calistim takdir Allah’tan. Ben tevekkul ediyorum su anda. ama icimde sifir his hamilelige dair😂 bir de iste test de negatif oluncaa😌

Olsun yine de tam ureme yaslarin tedirgin olacak bir sey yok. Benim de bu ay adam akilli oldu. Bu ay olur diyordum heralde cunku gerekli olan her seyi yapmaya calistim takdir Allah’tan. Ben tevekkul ediyorum su anda. ama icimde sifir his hamilelige dair😂 bir de iste test de negatif oluncaa😌
Bir yıla kadar normal diyor doktorlar ama bizler acele ediyoruz işte. Senin ilk ay desek yeri önümüzdeki ay güzel haberler alırız inşallah. Vala regle 1 haftaya kadar hamileyiz diyoruz negatif görünce his geçiyor 🤣🤣 kafayı yemesek bari 😂😂

Bir yıla kadar normal diyor doktorlar ama bizler acele ediyoruz işte. Senin ilk ay desek yeri önümüzdeki ay güzel haberler alırız inşallah. Vala regle 1 haftaya kadar hamileyiz diyoruz negatif görünce his geçiyor 🤣🤣 kafayı yemesek bari 😂😂
Valla ayniyiz gercekten😂 o his de cok tatli cok guzel ama dedigin gibi adet hayatin gerceklerini carpiyor yuzumuze sag olsun😂 insallah o hissi doyasiya yasatsin rabbim gercek bir hamilelikle insallahh sana da bana da isteyen herkese de 😍

Back