Mrb arkadaşlar çok merak ediyorum deneyimli kişilere sormak istedim . Son 4 aydır normalde 29 gün adet oluyorum ama 4 aydır 28 gün adet oluyorum yani adet günümden birgün önce hep ama bu ay 30 gün yani adetime 3 gün gecikti bir buçuk yıldır istiyoruz ama sorun olmadığı halde olmuyor her ay umutlaniyoruz ama boş sizce hamilemiyim test yapın diyeceksiniz ama elimde test yok eşim bekle diyor aldırmıyor ama meraktan ölecem sanki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3gun adet gecikmesi
- Konu Sahibi Bebisee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- deneyimli anneler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Ne kadar heyecanlı. Eşler sakin olabiliyorken biz onların aksine daha heyecanlı ve sabırsız oluyoruz o yüzden sen eşini dinle ve sabırlı ol . Uzun zamandır bekliyorsunuz adetin tam 5 gün gecikince direkt kan testi yapMrb arkadaşlar çok merak ediyorum deneyimli kişilere sormak istedim . Son 4 aydır normalde 29 gün adet oluyorum ama 4 aydır 28 gün adet oluyorum yani adet günümden birgün önce hep ama bu ay 30 gün yani adetime 3 gün gecikti bir buçuk yıldır istiyoruz ama sorun olmadığı halde olmuyor her ay umutlaniyoruz ama boş sizce hamilemiyim test yapın diyeceksiniz ama elimde test yok eşim bekle diyor aldırmıyor ama meraktan ölecem sanki
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Direk kan ver canım varsa çıkar zaten artık geçmiş reglinMrb arkadaşlar çok merak ediyorum deneyimli kişilere sormak istedim . Son 4 aydır normalde 29 gün adet oluyorum ama 4 aydır 28 gün adet oluyorum yani adet günümden birgün önce hep ama bu ay 30 gün yani adetime 3 gün gecikti bir buçuk yıldır istiyoruz ama sorun olmadığı halde olmuyor her ay umutlaniyoruz ama boş sizce hamilemiyim test yapın diyeceksiniz ama elimde test yok eşim bekle diyor aldırmıyor ama meraktan ölecem sanki
- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
Ya cok kızıyorum bu eslere bu konuda. Bir tane de bende var. Ben cok etkileniyorum çıkmayınca heralde bir kimyasalim var epey heycanlanmis ve üzülmüştüm o gunden beri diretiyo simdi yine hamilelik suphem vardi en son kizdirdi beni. Benim bedenimde tasiyacagim seyden haberim olmaso lazim cok saçma git al kendinden test valla. :)Mrb arkadaşlar çok merak ediyorum deneyimli kişilere sormak istedim . Son 4 aydır normalde 29 gün adet oluyorum ama 4 aydır 28 gün adet oluyorum yani adet günümden birgün önce hep ama bu ay 30 gün yani adetime 3 gün gecikti bir buçuk yıldır istiyoruz ama sorun olmadığı halde olmuyor her ay umutlaniyoruz ama boş sizce hamilemiyim test yapın diyeceksiniz ama elimde test yok eşim bekle diyor aldırmıyor ama meraktan ölecem sanki
İşte ne gece yatabiliyorum ne gündüz aklımdan çıkıyor bu ayda çok nadir ilişki olmuştu olasılık bile vermemiştimNe kadar heyecanlı. Eşler sakin olabiliyorken biz onların aksine daha heyecanlı ve sabırsız oluyoruz o yüzden sen eşini dinle ve sabırlı ol . Uzun zamandır bekliyorsunuz adetin tam 5 gün gecikince direkt kan testi yap
Ya bazen diyorum o sabah işe gidiyor akşam geliyor git kendin al yap sonra diyorum ya gene negatifse bekle inan aklımdan çıkmıyor ne olur dua edermisinizYa cok kızıyorum bu eslere bu konuda. Bir tane de bende var. Ben cok etkileniyorum çıkmayınca heralde bir kimyasalim var epey heycanlanmis ve üzülmüştüm o gunden beri diretiyo simdi yine hamilelik suphem vardi en son kizdirdi beni. Benim bedenimde tasiyacagim seyden haberim olmaso lazim cok saçma git al kendinden test valla. :)
İşte eşim bekle diyor biraz geçsin her ay gidip öncesinden kan verince artık oda bunaldı mi bilmiyorum ne acelen var bekle diyor dua edermisinizDirek kan ver canım varsa çıkar zaten artık geçmiş reglin
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
3 gun neye gore gecikti? 30 gunluk dongune gore mi?Mrb arkadaşlar çok merak ediyorum deneyimli kişilere sormak istedim . Son 4 aydır normalde 29 gün adet oluyorum ama 4 aydır 28 gün adet oluyorum yani adet günümden birgün önce hep ama bu ay 30 gün yani adetime 3 gün gecikti bir buçuk yıldır istiyoruz ama sorun olmadığı halde olmuyor her ay umutlaniyoruz ama boş sizce hamilemiyim test yapın diyeceksiniz ama elimde test yok eşim bekle diyor aldırmıyor ama meraktan ölecem sanki
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Peki neden evde kaset test yapmiyorsun?Ya bazen diyorum o sabah işe gidiyor akşam geliyor git kendin al yap sonra diyorum ya gene negatifse bekle inan aklımdan çıkmıyor ne olur dua edermisiniz
28 günlük döngüye göre3 gun neye gore gecikti? 30 gunluk dongune gore mi?
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
O zaman 1 gunluk gecikme olmus demek daha mantikli. Bence yarin olsun bir yine adet olmazsa test yapin.28 günlük döngüye göre
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Ederim tabiki Allah hayırlı olanı versin. Beklemek zor gerçekten negatif görünce insan üzülüyor korkuyor. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana bana isteyen arkadaşlaraİşte eşim bekle diyor biraz geçsin her ay gidip öncesinden kan verince artık oda bunaldı mi bilmiyorum ne acelen var bekle diyor dua edermisiniz
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Naptın canım testi tekrarladın mı beklemeye mi geçtinO zaman 1 gunluk gecikme olmus demek daha mantikli. Bence yarin olsun bir yine adet olmazsa test yapin.
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Ya dun negatifi gorunce aslinda gebelik hissetmememe ragmen cok uzuldum. Adet olsam oyle uzulmezdim. Ama test yaparken heyecan vs de oluyor sonra negatif oldu mu yikici oluyor o yuzden adet tarihim gelene kadar yapmamaya karar verdim. Adet de olacak gibi hissediyorum yogun bir sekilde. Bakalim nasil olacakNaptın canım testi tekrarladın mı beklemeye mi geçtin
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Ewet bazen insan yok ya gebe değilim diye hissediyor ama testi yaparkende pozitif çıkacak diye heyecanlanıyor. Olmayınca zaten anlatmaya gerek yok en iyisini yapmışsın bekle bakalım. Keşke kendimizi tutabilsek de erken yapmasakYa dun negatifi gorunce aslinda gebelik hissetmememe ragmen cok uzuldum. Adet olsam oyle uzulmezdim. Ama test yaparken heyecan vs de oluyor sonra negatif oldu mu yikici oluyor o yuzden adet tarihim gelene kadar yapmamaya karar verdim. Adet de olacak gibi hissediyorum yogun bir sekilde. Bakalim nasil olacak
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Dimi keske. Bir de surekli panik atak gecirir gibi her belirtide acaba oyle miyim degil miyim diye psikopata baglamasakEwet bazen insan yok ya gebe değilim diye hissediyor ama testi yaparkende pozitif çıkacak diye heyecanlanıyor. Olmayınca zaten anlatmaya gerek yok en iyisini yapmışsın bekle bakalım. Keşke kendimizi tutabilsek de erken yapmasak
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Hahaha yok ya bu bende hiç olmuyordu tamam işte bu sefer oldu hamileyim galiba ve yine değilmişim ama bir defa yaşadım ben bunu ya regle 4 gün kala leke geldi bir damlaydı dedim heralde yerleşme bu defa tuttu galiba 3 gün kala test yaptım ve negatifDimi keske. Bir de surekli panik atak gecirir gibi her belirtide acaba oyle miyim degil miyim diye psikopata baglamasak
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
İnsallahh bu ay olur. Ne kadar zamandir istiyorsun bebek?Hahaha yok ya bu bende hiç olmuyordu tamam işte bu sefer oldu hamileyim galiba ve yine değilmişim ama bir defa yaşadım ben bunu ya regle 4 gün kala leke geldi bir damlaydı dedim heralde yerleşme bu defa tuttu galiba 3 gün kala test yaptım ve negatif
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
İnşallah Yılbaşında korunmayı bıraktım. 2 ay denedim olmadı araya diş tedavisi girince tekrar 2 ay ara verdim yani toplam 4 ay oldu son 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama var çatlıyorda ama gebelik olmadı. Senin ne kadar oldu ? Ben yaştan tedirginim 30 bitti bitecekİnsallahh bu ay olur. Ne kadar zamandir istiyorsun bebek?