selams bende yaptırmayı düşünüyordum aslında hala ara ara düşünüyorum fakat benim takip ettiğim kişi/yer istanbulda kullanıcı adı ferylashes takip edip yaptığı işleri görebilirsiniz.slm arkadaslar bende kıl tekniği ile kaş yaptırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
VE daha önce yaptıran arkadaslardan bilgi almak istiyorum.
Merhaba okuyucular,merhabalar kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum yeni bir sistem olan 3d microblading kıl tekniğini kullanan varmı memnunmusunuz? izmit bölgesinde bildiğiniz düzgün bir yer yada istanbul anadolu yakasında şimdiden teşekkürşler :)
Merhaba okuyucular,slm arkadaslar bende kıl tekniği ile kaş yaptırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
Merhabalar ben mikroblading kil teknigi kaş işlemi yapmaktayım. Detaylı bilgi için ve randevu için mesaj atabilirsiniz.merhabalar kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum yeni bir sistem olan 3d microblading kıl tekniğini kullanan varmı memnunmusunuz? izmit bölgesinde bildiğiniz düzgün bir yer yada istanbul anadolu yakasında şimdiden teşekkürşler :)
Merhabalar ben mikroblading kil teknigi kaş işlemi yapmaktayım. Detaylı bilgi ve randevu için mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.slm arkadaslar bende kıl tekniği ile kaş yaptırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
Kesinlikle uğur arslana yaptırın....merhabalar kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum yeni bir sistem olan 3d microblading kıl tekniğini kullanan varmı memnunmusunuz? izmit bölgesinde bildiğiniz düzgün bir yer yada istanbul anadolu yakasında şimdiden teşekkürşler :)
Merhaba :) ben istanbul kadıköyde kıl tekniği uygulaması yaptırdım firmanın adı New Elegance. Çok memnun kaldım kullanılan boyaların kalitesi süper ve çok ilgililer hijyen kullarına çok dikkat ediyolar. Ayrıca burası bir eğitim kurumuymuş eğitim almayıda düşünüyorum.merhabalar kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum yeni bir sistem olan 3d microblading kıl tekniğini kullanan varmı memnunmusunuz? izmit bölgesinde bildiğiniz düzgün bir yer yada istanbul anadolu yakasında şimdiden teşekkürşler :)