• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3cü kez korona olmak 😢

Tubiiiiif

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
89
33
8
32
1 haftadır grip kulak agrısı geniz yanması bogazda yanması vardı hala devam ediyor kızlar 2 gündür eşim ben gibi oldu bugün hastaneye gitti bogazları kötü olmuş covit testi yapmışlar pozitif büyük ihtimalle bende öyleyim bende geçti sanrım ve bu 3 cü korona oluşumuz 7 aylık evladım kaybettim üzerinden panik atak var bende hepsi üste üste geldi insan kaç kere yaşarsa yaşasın bir korkuyor sonuçta korona oldunu duyunca bir steres oldum birde aşı da olmadık Rabbim beterinden sakınsın inşallah böyle grip gibi geçer sizle dertleşmek istedim öyle varmı aranızda yeni korona olan bzim kim duysa gülüyor 3 cü korna oldumuz için birde hala korona mı varmış hala diyorlar varmış demek ki 🤦‍♀️

Gülünecek ne varmış geçen ay ailem oldu kardeşim 10 gün işe gidemedi kemik ağrısı burun akıntısı gözleri akıyor annem babam üçü de çok rahatsızlandılar onların da ikinciye oluşu annem hâlâ öksürüyor zor düzeldiler hepsi de aşılı

Bende de panik atak var . Yaşamayan bilmez o hastalığı. Corona olmuştum. Coronodan çok panik atak nöbetleri artık öldürcek diye bekliyordum. Rabbım e sığın. Bol bol dua et . Allah şifa versin ailene 2 kez anlatmışsın bunu da atlatırsın inşallah. Sakin kalmaya çalış biliyorum zor ama 🫤

Bende de panik atak var . Yaşamayan bilmez o hastalığı. Corona olmuştum. Coronodan çok panik atak nöbetleri artık öldürcek diye bekliyordum. Rabbım e sığın. Bol bol dua et . Allah şifa versin ailene 2 kez anlatmışsın bunu da atlatırsın inşallah. Sakin kalmaya çalış biliyorum zor ama 🫤
İnşallah inşallah atlatırız kafamın için karma karışık zaten kendime dinleye biriydim şuan daha kötüyüm Rabbim beterinden sakınsın inşallah buda gelip geçicek

Gülünecek ne varmış geçen ay ailem oldu kardeşim 10 gün işe gidemedi kemik ağrısı burun akıntısı gözleri akıyor annem babam üçü de çok rahatsızlandılar onların da ikinciye oluşu annem hâlâ öksürüyor zor düzeldiler hepsi de aşılı
Ben artık insanları anlamıyorum ki zaten onlarda büyük geçmiş olsun millet bitti sanıyor rahat rahat maskesiz geziyoruz ama bitmemiş malesef

Ben artık insanları anlamıyorum ki zaten onlarda büyük geçmiş olsun millet bitti sanıyor rahat rahat maskesiz geziyoruz ama bitmemiş malesef
Sağolun size de geçmiş olsun hayır bitmedi bi hocamız var hasta oldu hastaneye gittim hava taktılar dedi çok kötü olmuş bu grip değil diyor annemlerr de ilaçlar bile iyi gelmedi

Ben de yeni oldum daha hafif geçirdim inşallah siz de hafif geçirirsiniz. Bol bol dinlendim, c vitamini aldım. Bir de panik oldukça dua ettim şimdi iyiyim bir yorgunluğu kaldı

Korkmayin lutfen oda bildiginiz grip gibi oldu gecip gidecek

Son düzenleme:
Back